♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
16.8.10 08:14

Dobré ráno holky.šemi držím palce bude to dobrý.
mě právě štve že chodí do hospody já neříkám že já nikam nejdu teda ted jen na zahrádku na limču ale když tam jde 4krát za týden a ještě je hnunej a řve na m+ě tak to mě fakt vytáčí pak si přijde a myslí že je to dobrý že mě to přeslo ale to já takováí nejsem snad se začne snažit já jsem mu už něco řekla jako nechodí dom ožralej dá si tři piva a dobrý ale 4 lrát za tejden to je jako moc protože já su tu pak s malou furt sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 08:16

Ahojky holky.. Mohla bych se přidat k vám? Jsem 7+5tt. Termín zatím nevím přesně, ale asi 30.3.2011. No uvidíme co na komtrole 27.8. Hrozně se tam těším. Jinak ty chlapy jsou opravdu jiný druh - ten můj zase nechápe jak mi může být pořáad špatně a proč chci pořád spát! No proč asi-jsem líná neeee!! To vždycky vyletím z kůže. A dneska to samé, je mi zle už od noci, moc jsem se nevyspala a přemýšlím, že bych si tak týden odpočala od práce, dala bych si na týden neschopenku… ale už vidím jeho reakci… co ti zase je??? Do toho bych se měla učit anglinu, ale opravdu na ní nemám náladu. A pobolívá mě bříško… je to asi normální, že? Tak pěkný a spokojený den přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
16.8.10 08:29

Dobr ráno:-) holkám na kontrolách držím palečky a nebojte bude vše ok.
Kybličku: chlapi jsou na zabití :evil: já teda doma mám taky naštěstí toho, který mi dost pomáhá, ale jsou zas jiné věci za které bych ho zabila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
16.8.10 08:38

on mi taky pomáhá ale sre mě s tou hospodou ale tím že má furt poslední dobou keci a rejpe ale co už neudu se rozčilovat.Jinak tě tu vítám já jdu na kontrolu 26.8:-)taky se už těším v pátek na krev to se zase budud klepat nesnáším jehle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.8.10 08:38

Dobré ráno :kytka:

Odběry mám za sebou, šla jsem tam na 8 a hned jsem šla na řadu, tak jsem ráda. Ty jo ale 4 zkumavky 8-o

Luczo, vítej u nás :kytka: A jestli je ti špatně a pobolívá břicho, já bych si tu neschopenku na tejden až 2 vzala. Je fakt úleva, když ráno vstaneš a nemusíš hned plašit a oblíkat se a někam spěchat :wink:

Kybli, nemáš to s tim tvym jednoduchý, ať je rád, že tě má, já bych ho už dávno :pocitac: :pocitac: Se ti nedivim, že nadáváš, 4× tejdně mi taky přijde dost :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
16.8.10 08:44

však jsem mu řekla at se zamyslí že bud bude snama nebo bez nás tak si myslím že on se změní znám ho nikdy tak do hospody nechodil ale ted polední obou každou chvilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 08:51

Ivetza: cože 4 zkumavky? Jestli to budou brát i mě tak si mě tam můžou rovnou nechat, to nerozchodím :mrgreen: Jsem fialová když mi berou jen jednu a při 4 nevím co budu dělat… Jinak jsem zvědavá co se dozvím na tom screeningovém vyšetření. Ach jo, připadá mi že to vůbec neutíká…
Jinak moje ráno:musím obstarat pejska (a nedej bože aby měla průjem či zvracela, občas to s něčím přežene), nandat papání, vyvenčit, uvařit čaj pro chlapa, připravit snídani a pak hurá na bus, jezdím v 5:55. Pak si koupím snídani sama pro sebe. Kousek od práce máme mini obchůdek, ale je to čím dál horší, já fakt nevím co bych měla jíst… o víkendu to celkem šlo, i kuře jsem upekla, ale jen jsem ho onípala a nechala být, co jsem snědla byla rýže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.8.10 08:51

to víš, jestli ho tam lákaj chlapi…oni tomu těžko odolávaj. Ten můj chodí jenom jednou týdně na squash, ale jakmile ho začne někdo lákat do hospody a kdoví kam, tak je najednou jak v rauši :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.8.10 08:54

Luco - fuj!!! v kolik vstáváš? 8-o 8-o

Já před prvním těhu taky chodila v 6 z domu a pamatuju si, jaká to byla síla. Proto jsem šla na 14 dní na neschopenku, na který se mi zalíbilo a byla jsem na ní až do mateřský :oops: :oops: :lol:
A rozhodně říkám, že já vstávat tak brzy, tak chlapovi snídani nechystám a psa taky může obstarat on ne?

Ty jo, vy je máte rozmazlený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
16.8.10 08:56

přesně tak on tam jde kolikrát ale i sám a když tam nikdo není tak nekomu napíše protože od kamošky kluk tam tráví všechen volnej čas snad to je ještěhorší ale mě to štve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 08:58
kyblicek píše:
však jsem mu řekla at se zamyslí že bud bude snama nebo bez nás tak si myslím že on se změní znám ho nikdy tak do hospody nechodil ale ted polední obou každou chvilu

tak to trošku znám: můj chlap jezdí docela často na služebky do Německa apod., pak musí min. 5 za rok na pánskou jízdu a pokaždé s jinou partou. Do toho firemné akce 3-4 denní. A když ještě chodí každou volnou chvilku na tennis, ať jde, ale trošku se mi věnuje, snad toho chci tolik? I proto jsem si pořídila psa, abych nebyla tak sama. Ale to pak slyším od jeho rodičů jak pes je chudák, je pořád doma a bla bla bla. Kdyby ji měli oni tak váží 100 kg,a na procházky s ní jdu stejně jen já tak co remcaj!
Holky, říkám, že to bude ještě moooc zajímavé až se dozví čekáme mimi. Oni totiž bydlí jen přes zahradu, takže ví o nás úplně vše :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
16.8.10 09:01
Lucza píše:
kyblicek píše:
však jsem mu řekla at se zamyslí že bud bude snama nebo bez nás tak si myslím že on se změní znám ho nikdy tak do hospody nechodil ale ted polední obou každou chvilu
tak to trošku znám: můj chlap jezdí docela často na služebky do Německa apod., pak musí min. 5 za rok na pánskou jízdu a pokaždé s jinou partou. Do toho firemné akce 3-4 denní. A když ještě chodí každou volnou chvilku na tennis, ať jde, ale trošku se mi věnuje, snad toho chci tolik? I proto jsem si pořídila psa, abych nebyla tak sama. Ale to pak slyším od jeho rodičů jak pes je chudák, je pořád doma a bla bla bla. Kdyby ji měli oni tak váží 100 kg,a na procházky s ní jdu stejně jen já tak co remcaj!
Holky, říkám, že to bude ještě moooc zajímavé až se dozví čekáme mimi. Oni totiž bydlí jen přes zahradu, takže ví o nás úplně vše :-(
:-( sna budou rádi jojo to je jasný kdyby ten můj chtěl jít někdy na tenis tak proč ne nebo nekam ale no sport vubec jako a furt jen hospoda a ja pak sedím doma sama a to mi dost vadí když pujde jednou za týden tak at jde to mě vubec nevadí ale 4 krát je dost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
16.8.10 09:12

Bydlet tak blízko rodičů, to by byla moje smrt :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 09:29
Ivetza píše:
Luco - fuj!!! v kolik vstáváš? 8-o 8-o

Já před prvním těhu taky chodila v 6 z domu a pamatuju si, jaká to byla síla. Proto jsem šla na 14 dní na neschopenku, na který se mi zalíbilo a byla jsem na ní až do mateřský :oops: :oops: :lol:
A rozhodně říkám, že já vstávat tak brzy, tak chlapovi snídani nechystám a psa taky může obstarat on ne?

Ty jo, vy je máte rozmazlený :lol:

No nejspíše máš pravdu :-) Rozmazlený jsou.
Tak uvidím co mi řekne za 14 dní doktorka a pak se rozhodnu. Já nechci být doma vězeň :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.8.10 09:34

jojo, ono to přijde… už jsme řešili ne jeden problém a sice, že maminka prohlásila, že to je její syn a má právo vědět kam jede a co bude dělat! Chápete to v 37 letech! A pak když jsem předělávali byt tak zase řekla, že chce také něco v něšem bytě rozhodnout, jako třeba jak bude řešena koupelna apod. Takže to milá paní ,,tchýně" rychle vypochodovala z bytu :lol: Pak mi někdy jde otevřít okna, že je vedro, pak zase někdy zavře, protože asi bude pršet a milion jiných věcí… to už jsem ale byla nepříčetná!!! A že já umím se rozčílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí