Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky, jak se tu máte? Já se právě vrátila z dovolené a teď mi začala ta horší část… praní a úklid…
Co se tu od středy změnilo? Je tu něco nového?
Ahoj holkyyy, konečně jsem se dostala od pátku na net…
My jsme tady měli z pátku na sobotu brutální bouřku a shořel mi můj počítač
teď jel přítel na noční a nechal tady noťáska, tak jsem si šla hned počíst, co je nového ![]()
Já jsem celý víkend prospala, bylo mi blbě už tak od středy, tak jsem se to snažila v práci nějak rozchodit, ale nic moc mi to nešlo - jsem strašně unavená, prospala bych snad celý týden. No naštěstí ne
, ale ono taky není z čeho…jak vás sleduju, co všechno teda sníte, tak vám i závidím
Já nemám chuť absolutně na nic a i když mám hlad, tak do sebe nic moc ndostanu. Piškoty už nemůžu ani vidět a na to, jak jsem dřív měla ráda sladké (i slané), tak teď se sotva přinutím sníst jedenu sušenku…V práci na stole mámotevřené jedny sušenky už skoro tři týdny…
Holky co jdete na kontrolu - nebojte se, není čeho! Vážně…já se na kontrolu vždycky strašně těším, protože mi pokaždé dělá ultrazvuk a vidím miminko
Teď v úterý jedu do Zlína na screening, tak jsem taky zvědavá - mají tam 3D utz, třeba mi ho udělají
a přítel jede poprvé se mnou a poprvé taky uvidí miminko - pak mu to víc dojde, že tam to mimi opravdu je, zatím to moc jako neřeší a nevnímá. Ale myslím, že kyž mu mimi zamává jako mě, bude o tom mluvit ještě měsíc ![]()
Ahoj Ivušáčku vítej, jak bylo??
![]()
Šárko děkuji za palečky, zítra to budu potřebovat
Je fakt, že někdy taky toho přes dne moc nesním, jak kdy.. Ale dneska teda jedu,.
Právě jsem snědla jednu a půl kukuřice, no snad nebudu zítra u dr nafouklá
Holky taky vždycky lítáte na velkou když jdete k dr? Já jak mám trému tak to jedu furt, a pak se modlim, aby mě to nechytlo u dr, páč … ![]()
ahojte holky tak jsem po náročném výkendu spátky zoo byla super bylo hezky chvilkama zatažený ale pohoda.dneska ty narozky dortík byl oooc dobrej a to já dorty nemusím pořádně jsem se najedla řízku
jen ten chlap kdyby začal myslet.včera jsme se děsně pohádali a dneska jsem celá ordina šli na procházku a on že je nachozenej až dost a bude chodit i v práci to mě dorazilo protože já taky nesedím doma na prdeli navíc už mě bolí břicho furt malou tahám ikdyž je doma prostě vubec mě to neulehčuje furt něco mamka nadávala že ju furt nosím a on přeci nejsem nemocná fakt mě to dožírá neříkám aby se o ní furt stara ale když je doma tak by mě to měl trochu ulehčit a on ne naopak ale na pivo může jít na to nachozenej není dost nechápu proč ti chlapi jsou takoví ![]()
Kyblíčku to znám moc dobře. Kdybych mu dneska neřekla odnesl bys mi tu kytku na druhou stranu? Tak nejde. Byla v květináči, těžká jak kr.. Jsem ráda že se výlet vydařil
Jo a krásný obrázek
na mětříku
děkuju taky jsem koukala že se změnil jsem zvedavá jestli to bude teda podle toho metříku.Já už fakt nevím on pro nás neudělá fakt nic ale pivo tojo to by šlo a když jdu já na limču tak remcá nebo prostě něco ted mi taky říká můžu jít říkám až si vykoupeš malou jdi si kam chceš a on ju vykoupej ne tak se po něm vyletěla že su zacelej den utahaná a on se válele doma a že už mě bolí břicho jak ju furt tahám a že by si měl začít uvědomovat že jsem těhotná aji mamka říkala že je děsnej ale že každej chlap je to stejný
![]()
Šemi - co by za tu „lítačku“ dala moje kamarádka…trpí na zácpu i normálně a teď, co je těhotná, tak chudina nemůže na záchod i třeba týden…to musí být docela strašné, já jsem tyto problémy měla zezačátku a když jsem nemohla na záchod druhý nebo třetí den, tak jsem si na to břicho nemohla ani šáhnout - natož tak přítel…to jsem byla totálně nervní…
Jinak teda tyto běhací potíže nemám - zatím…vůbec se nenervuj, to je všechno jen psychika, víš…:-) když budeš v pohodě, tak si na záchod ani nevzpomeneš. Těš se na miminko - už mášnějakou fotečku nebo budeš mít zítra první?
Ivušáčku - vítej doma ![]()
šemi budu držet palečky u dr a uvidíš že to bude všechno dobrý ![]()
Kýblíčku - chlapi jsou z jiné planety…ten můj taky pořád nějak nechápe, proč si jdu lehnout a proč mu nechci usmažit ten řízek a nechápe, že je mi u té plotny fakt špatně z toho smažení…a že se mi blbě dýchá, páč je dusno a buší mi srdce…mo nic, no…proto jsem i ráda, že mě zaveze na ten utz a sám se na miminko podívá - podle mě získá k tomu mimi už nějaký vztah a pak to třeba bude líp chápat…ale že by teda doma něco pomáhal, to taky neee…naštěstí ještě žádné děti nemáme, takže povysávat zvládnu a na zbyek tak nějak kašlu…
šáry to je ale furt já už nevím co mám dělat poslední dobou je jen protivnej a prostě urt se mu něco nelíbí a já se mám furt starat a dělat co onp íská ale to teda neee to skončilo já jsem z těch sco si na hlavu srát nenechá jak se říká a stávkuju
a to jsme chtěli jet do itálie nebo někam ale s ním teda ne aby po mě furt štěkal on si myslí asi že když je mi 22 že jsem uplně blbá ale to je právě opak
Zítra bych měla mít první fotečku, uvidíme.
Holky jdu se vykoupat a natáhnout, ráno jedeme před 8 tak se tu ukážu až příjedeme. Krásnou klidnou dobrou noc, sem se asi něco žene, tak radši i vypneme pc.
Jo a holky, zítra máme jet s chlapem vyřizovat termín svatby na uřad, tak jsem zvědavá.
Papa a pohladte bříška i broučky co máte doma.
PS : chlap je prostě jiná rasa no..
![]()
Ahojky, tak já dneska šla ven s bezdětnejma kámoškama a zase jsem si přišla jako největší exot, se chovaly divně… No už na ně kašlu, nikam už s nima asi chodit nebudu. Asi jim fakt nelze vysvětlit, že roční dítě holt prostě chodí pomalu a kam se mu zachce. Ale nic.
Kyblíčku, tak to nezávidím, já mám v tomhle chlapa zlatýho, ale zase v jinejch věcech je taky na zabití. Ale nikdy by mě nenechal tahat nic těžkýho, když jsme někde spolu, nebo i doma, nosí malýho on, pomůže mi nanosit věci do auta nebo z auta, Vojtíka každej den koupe, abych se nemusela ohýbat a tahat ho z vany… S ním fakt není nejmenší problém, co se péče o dítě týče. Pohlídá ho, nakrmí ho, ve vstávání ráno se střídáme (no k tomu jsme se dopracovali až před několika měsíci, ale hlavně že jo) a druhej spí o hoďku i víc dýl… přebaluje bez keců, oblíká… Takže v tomhle je zlatej. Ale zase máme jiný neshody. Holt je všude něco ![]()
Jinak já pokračuju v příšerným žraní, dneska jsem si byla uklidnit nervy v mekáči a sežrala wrap menu a teďka futruju cibulový tyčinky Bohemia
Fakt bych sežrala slona, možná i se slůnětem ![]()
Jo a zítra jdu na krev k tomu screeningu. Na vstávání v šest se fákt těším
Všem, kdo jdou na ko, držím palečky ![]()
Holky, neberte si to tak, oni jsou natvrdlý a neuvědomujou si to ![]()
Já si teda na manžela nemůžu stěžovat, kdyby mohl, tak by nevolnosti vzal na sebe a mě by poponášel. Já nesmim dělat skoro nic, nést ani tašku s rohlíkama… je moc hodnej, říká, ať si to teď užívám, že po porodu mi začne maraton ![]()
objednali jsme si pizzu, tak jí tu futruju. Měla jsem na ní chuť už asi 2 dny. Zase se přejim a pak mi bude blbě ![]()
Jo a ještě vám musim říct, že už vim, co čekáme
Se mi zdálo, že jsem šla na utz a dr. mi tam řekla, že je to želvička
![]()
Kýblíčku - já tomu mému taky aspoň 2× do týdne řeknu, že si ho nevemu (máme před svatbou)
ale ono se to vždycky spraví. Já teda umím trucovat hooodně dlouho, ale on ne a zachvilku začne dolézat a rozesmívat…ty chlapy to prostě ani nenapadne, že by měli s něčím pomoct, oni to berou všchno jako automatické…já když trucuju, tak přestanu vařit a on si chudák ani chleba nenamaže…a víš jak to oddůvodní? Že celý den pracuje - sedí tady v kanceláři u internetu - určitě i pracuje, to jooo, ale že by se nemohl najíst? No a v obchodě nebyl celé 4 roky, co spolu žijem…
Ivetza píše:
Holky, neberte si to tak, oni jsou natvrdlý a neuvědomujou si to
Já si teda na manžela nemůžu stěžovat, kdyby mohl, tak by nevolnosti vzal na sebe a mě by poponášel. Já nesmim dělat skoro nic, nést ani tašku s rohlíkama… je moc hodnej, říká, ať si to teď užívám, že po porodu mi začne maraton![]()
objednali jsme si pizzu, tak jí tu futruju. Měla jsem na ní chuť už asi 2 dny. Zase se přejim a pak mi bude blbě
Jo a ještě vám musim říct, že už vim, co čekáme![]()
Se mi zdálo, že jsem šla na utz a dr. mi tam řekla, že je to želvička
![]()