Poradna duly
Jana Čurdová
No to já si se zubama užívám… při prvním těhu sem přišla o 4 a teď už to zase začíná… ![]()
Ahoj holky,
jdu vás jen pozdravit, nevim, jak dlouho mi vydrží připojení. Mám tu připojení jen přes mobil a navíc se asi blíží bouřka, tak to nějak blbne.
Jak se máte? Všichni v pořádku? Mně je pořád těžko, ale je to lepší jak dřív, už můžu i jíst a nežiju jen o suchých rohlících ![]()
šemi, krásnej obrázek u metříku…
vítám novou těhuli, co jsem tu postřehla ![]()
šemi až budu mít po kontrole za 14 dní tak ti pak dá vědět a změníš mi ten metřík na ten jak máš ty a aji to jak se má narodit,ten tvuj je fajn líbí se i jak se to mění ![]()
Spisule: dej si nahoře pod nápisem březňátka 2011 zobrazovat podpisy uživatelů a uvidíš. Btw chceš přidat do tabulky http://breznatka.machar.cz ? Kdyžtak mi sem napiš údaje, doplním tě ![]()
Na nízký tlak nevím, chtělo by se mi říct kafe, ale tak kofein v těhu není nic moc. Ale tak jedno malý denně ti asi neublíží. Já měla posledně ke konci dost vysokej, teďka to možná dopadne podobně. Ale zvedl se mi až kolem toho 36. týdne, tak se modlím, aby to tentokrát nebylo dřív. Občas se měřím a mívám těch 120/80, jakože ideál, ale u doktorky mám vždycky hodně, páč se bojím ![]()
No a na výlety jsem měla jet zítra, pozítří i popozítří, ale uvidíme, jestli z toho kvůli počasí vůbec něco bude ![]()
Dobré ráno holky ![]()
s tím tlakem - já jsem si vždycky myslela, že mám nízký, ale teď jak jsem byla na kontrole, tak jsem měla prý vysoký - v průkazce mám 153/87…já v chození k doktorům nejsem vůbec zběhlá, tak ani nevím, jaký tlak je normální
ale je fakt, že včera mi teda bylo fakt zle
ani jsem nemohla dýchat, ani sedět, ani stát, ani ležet…no bylo to docela hnusné
dneska to snad bude lepší, ale je to podle mě i tím horkem, my tu máme slušný pařák, narozdíl od Čech, kde jsou povodně…
A k zubaři mám jít taky - byla jsem docela nedávno, tak snad mi nic nenajde
kromě vrtání taky žádná zkušenost, to jen vždycky poslouchám všechny kolem, jak jim tahají nervy a trhají osmičky…to já naštěstí vůůůbec neznám…snad to nezakřiknu! Tak držím palečky, aby to dobře dopadlo, všem, které to čeká
dobré ráno holky tak sem se vyspala hrozně malá furt řvala že jí bolí pusa takžejsem skoro nespala jsem upln hotová ale musím píct dort jít do obchodu takže děs.Vubec se mi nic nechce dělat ale už musím tak se zachvilu do toho pustím nebo spíš prvně do obchodu
Kyblicek: přeju hodně sil.
No my taky neměli příjemnou noc né jen to, že mě bolel ten zub, ale jak má mladej teplotu, tak taky pořád pofňukával…
Dobré ránko! ![]()
Tak s tím tlakem? U dr mám vždycky skoro vyšší, né-li vysokej, a doma mám těch 110/60. teď jsem se schválně měřila a mám 120/75 a jak půjdu k dr tak mi to neuvěří. Když jsem nedávno měla půjčený z kardiologie ekg holter na 24hodin tak mi říká dr : " vy máte doma krásný tep, máte průměr 75, v noci krásných 60 ale jak se sem blížíte tak máte tep jak když běžíte maraton "
![]()
Koho bolí zub? Nezávidim, ať to brzo přejde! Já jdu na 5krát tak se děsím už teď a injekce si píchat nenechám, páč se mě udělalo zle a už se bojím ![]()
Jo spisulku bolí zub, tak ať tě to brzo přejde!!
Kyblíčku určo ti předělám metříček když budeš chtít-klidně hned ![]()
děkuju už mám dortík v troubě myslela jsem že udělám jen kulatej ale tak dělám podkovu at to trochu vypadá
jinak šemijak chceš jestli se ti chce tak mi to předělej a dej tam datum porodu toho 20 března a kdyžtak to pak změníme ju?já su fakt asi blbka že mi to neje a všem to jde ![]()
Příspěvek upraven 13.08.10 v 10:09
Mám to akorát mě nesouhlasí týdny, nebo jo? Tamten spal 9+ něco a tenhle 8+ něco Chceš tam dát nějakou fotku? pod přezdívku? když tak mě pak nějakou pošleš ju? ![]()