♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3142
10.8.10 16:11

Tak já už mám dneska odpracováno, juchuuuu, jedu domů :-)

Nevím, jestli mě přítel doma pustí na net, tak kdybych už nepřišla, tak se mějte hezky a zase zítra ahooooj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 16:12
Šema píše:
Jani jé ajo :srdce: :kytka: Taky si tajně přeju holčičku :kytka:

no ja asi taky..kluka uz mam,nebo je mi to spis jedno…proste to neco bude…o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
10.8.10 16:13
xŠárka píše:
Tak já už mám dneska odpracováno, juchuuuu, jedu domů :-)Nevím, jestli mě přítel doma pustí na net, tak kdybych už nepřišla, tak se mějte hezky a zase zítra ahooooj :dance:

tak uzivej…ja valim zitra na 12…hm:o(),pritelovi uvar nejakej odvar odpadne a mas pokoj :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
10.8.10 16:23

holky, já od zítra budu na netu dycky jen večer, tak na vás dycky přijdu kouknout, jestli tu nezlobíte 8-) 8-)

šári ahoj, a hezkej večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.10 16:32

Holky s těma registracema jste mi připomněly - chystáte se někdo rodit v Hořovicích, nebo jste tam už rodily? Všude čtu, že zrovna tam registrace nechtěj, ale jako na potvoru je zrovna příští rok chtít budou, no abych neskončila nakonec v Kladně - to bych fakt nerada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.8.10 16:41
Šema píše:
Je tu někdo kdo si nechá mimi jako překvápko?

no my by sme chteli prekvapeni,ale nevim jestli to vydrzime,sme moc zvedavi :lol: ,ale jinak je nam to jedno ,hlavne at je to zdrave!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.8.10 16:47
xŠárka píše:
Holky a to se musí registrovat do každé porodnice nebo jen u vás ve velkých městech? Mně doktorka nic takového neříkala… :?:

ja pochazim z Jizni moravy,a registrovat se urcite nemusim,mame tu jen 1 nemocnici na cely kraj.

Příspěvek upraven 10.08.10 v 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
10.8.10 16:49

Hořovice jsou od nás trochu z ruky… :think: Já pořád zvažuju Vrchlabí, to je od nás sice taky daleko, ale od mých rodičů už jenom 50km… Si ještě musím zjistit, jestli už se tam taky neregistruje… Že bych se zaregistrovala někde i v Praze, kdyby zase hrozil předčasný porod… :nevim: I když se mi do Prahy teda vůbec nechce… Podolí je asi dobrý, když je všechno bez problémů, no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
10.8.10 17:38

Ahoj holky.
Tak jsem byla včera na druhé kontrole v 8+2. Srdíčko konečně krásně bije. Všechno vypadá jak má. Termín porodu mám 19.3.2011.
Vzali mi krev a taky mi už vypsali těhotenskou průkazku :-)
Doktor mi věnoval fotečku z utz, tak si ji sem pak vložím. Na kontrolu jdu za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
10.8.10 19:44

ahojte holky vás dočíst to dá práci.byli jsme nakupovat tak jsem si udělal z domácích rajčátek okurek a papričky salát a balkánskej sýr ale tn je kupovanej a už se na něj třepu jen čekám že malá pujude spát abych mohla vklidu jíst manžílk šel na pivo tak mám klid.Jinak já to taky nevydržím si nenechat říct co to bude :-D chtěla jsem to nevědet u malé ale když jsem ju uviděla na tom monitoru tak jsem změkla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 19:47

Lucie super zprávičky z kontrolky :-) Krása :-)

Holky já mám dneska fakt nějakej divnej den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
10.8.10 19:58

kdy se registrovat by nám měla říct doktorka ne? já chci rodit v brně, tak tam bude uričitě taky naval.

Šemi pusť si nějakej dobrej film at se ti zlepší nálada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
10.8.10 20:00

Ahoj babinec, tak se po delší době hlásím, od tatínka jsem si dovezla na prázdniny bráchu, 11 let, dneska jsem ho utahala na bazéně, takže už mi teď usíná u televize, takže jsem ho nahnala ať si vyčistí zuby a narve do tlamičky rovnátka, a na mě už to taky jde. Včera jsem byla jak pytlem praštěná a prochrápala jsem celé odpoledne, brácha buřil hru na počítači a navečer jsme šli jezdit na kole, jinak miminko už mě moc nezlobí, už neblinkám, ale taky moc nemám chuť jíst, no já bříško teda nemám :cry: a už bych aji chtěla, zatím mi teda akorát připadá, že mi leze pneumatika , kterou jsem dřív maskovala v riflích, teď je nějak víš nebo co… :mrgreen: ale jinak pohoda, jsem zvědavá, co mi řekne manžel, v pátek by měl být doma a já mám pocit, že snad ani nedospím, už 17.den bez něho. Ach jo. Jo a holky jak máte vycházky- teda vy, co jste na nemocenské- mi normálně včera došla kontrola a to mě všichni uklidňovali, že nepříjde a tak. No hovínko, ale tak byla jsem doma, tak by mě akorát zajímalo, kolikrát mě ještě ten pán poctí svou návštěvou :nevim: tak já to balím holky, všem moc gratuluju ke kontrolám a fotečkám a držím palečky, ať se všechny zdárně dopracujem k těm svým kulíškům. Jo jinak, já to zatím vědět nechci, co tam mám, ale moje setra je z toho nepříčetná, že ona to vědět chce, jako by to nebylo jedno a jako by to mohla ovlivnit :lol: no ale manžel to chce taky vědět, mi to přijde zbytečné, já bych chtěla překvapení, ale myslím, že to dlouho nevydržím :mrgreen: tak uvidíme. Tak já to balím holky, jdu spinkat, dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
10.8.10 20:00
Šema píše:
Lucie super zprávičky z kontrolky :-) Krása :-)Holky já mám dneska fakt nějakej divnej den :zed:
Šemi, copak? Nedaří se? Já mám dneska se chystat na dovču, ale nějako se mi do toho nechce… potřebovala bych uklidit byteček, abych měla dobrý pocit, že odjíždíme z čistého, ale ta lenora je hrozná, to zase zítra bude fofr a mazec… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
10.8.10 20:12

Ïvušáčku kam jedete na dovču? Ale pořád se chytám s našima, leze mi to na nervy už.

Rachel jéé tak to se na manžu těšíš vid?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital