Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj vespolek ![]()
Koukám, že řešíte příjmení… Já si nechala svoje a malá má příjmení po manželovi… Ale chtěla bych si ho už změnit, stejně mě všude oslovují manželovým příjmením a nakonec se mi i víc líbí… Já si svoje nechala, že jsem měla brzy po svatbě odjet na stáž do Finska a nevěděla jsem, jak bych to řešila… ![]()
Louže v koupelně je u nás na denním pořádku… A přesně… jak jsem v ponožkách nebo malá a šlápneme do ní, tak jsem nepříčetná… ![]()
Šári, pěkná fotka
… Chlapeček to může být, ale nemusí… Mě primář hlásil kluka, hned jak se malá vylodila…
Teda, holky, já nechápu, jak se za dva týdny může z toho flíčku, co jsem viděla včera, udělat miminko jako má na fotce (a v bříšku) Šárka. Nebo jsou ty Vaše miminka napřed? Jinak fakt už to vypadá jako malý človíček…:-) I toho pindíka tam vidím:-))) Tak doufám, že za 3 týdny už tam budeme mít taky něco pořádného… ![]()
steveka píše:janna24 píše:jee,skoda,ja bych prave do tech jkeskyn chtela jit…ani jste se neprojeli po punkve??asi ne ze?,to je otazka..škoda..koukala jsem na net a tam o nejaky rezervaci ani zminka
já tam byla loni, je tam nádherně. udělali jsme si tam prochajdu, vyjeli jsme lanovkou nahoru, ale v žádných jeskyních jsme nebyli. i když do těch punkevních bych jednou ráda zašla na loďku,ale musí se to rezervovat prý hooodně dlouho dobředu na netu.
My tam byli ještě před třema rokama, to jsme chtěli jít do těch punkevních jeskyní a řekli nám, že si to musíme rezervovat. jak jsem byla nasraná, když jsem viděla pak na loďkách samý japončíky. ale prošli jsme si Kateřinskou jeskyni. ta je taky hezká.,
Hele mrkni sem na odkaz, jsou tady čísla na rezervace :
http://www.moravskykras.net/…ni-doba.html
Jinak manžel přišel s tím, že bysme si nenechali říct pohlaví, ale já mu říkám, že se nebudu hádat u jmen jak klučičích tak holčičích
máme fakt úplně jiný názory. no já to ještě každou chvilu měním. každej měsíc se mi začne líbit něco jinýho.
odpoledne jdu na nový nehty, tak si udělám takovou malou radost
Jani24 - děkujuuu
Janča - teď to miminko roste fakt rychle…človíček to byl už v 7. týdnu, mám tady fotečku už z dřívějška - to mělo miminko 2,91 cm a teď na této fotce má něco přes 5 cm…ale je fakt, že je nějaké veliké, v tom sedmém týdnu to krásně odpovídalo a teď jsme se pořád nemohli dopočítat, protože mám být v 11. týdnu a mimi odpovídá 12. týdnu…dokonce mi poskočil termín z 05.03. na 19.02. … ![]()
ale jak půjdu na screening, tak mi to řeknou přesně…
ty jo, šári, to to poskočilo docela dost
já byla na utz v 9+5 a mimčo mělo 3,2 cm.....
Jj, taky jsem slyšela že na ten screening to upřesní termín porodu.
Holky já dost přemýšlím o Podolí, sice jsem tam nikdy nebyla, nevim o tom skoro nic ale ten Apolinář mě nějak odrazuje když vzpomínám, jak to tam bylo při Davídkovi ,když jsem přišla na ko k dětské dr po 2týdnech a ona mi řeka, že měl zlomenou klíční kost, a hrozně se divila že mi to dr v Apolináři neřekla
![]()
no já ten termín zatím jako neřeším, pořád se počítám do března…ale doufám teda, že mimi nebude nějaký otesánek
a když se narodí dřív, tak tím líp, já nerada čekám ![]()
Holky já volala teď do Podolí kdy je potřeba se registrovat a mě říká " máte už průkazku" a teď já ztuhla a říkám polohlasem " ne" ta ona.. „no vy jste užasná ženská která si to vyjednává takhle suprově brzo, chodí nám sem maminky a mají měsíc do termínu“, tak mě pochválila.. tak se tady červenám
![]()
šemi, já ti nevim, apolinář mi je takovej nesympatickej
jedna kamarádka mi vyprávěla, že jí tam po porodu zašili normálníma stehama a né těma vypadávajícíma a ono jí to pak hnisalo a měla z toho problémy.
v podolí rodilo několik mých kamarádek a nikdo nenadával, akorát tam byl prostě nával, tak to tam lítalo ![]()
Šema píše:
Holky já volala teď do Podolí kdy je potřeba se registrovat a mě říká " máte už průkazku" a teď já ztuhla a říkám polohlasem " ne" ta ona.. „no vy jste užasná ženská která si to vyjednává takhle suprově brzo, chodí nám sem maminky a mají měsíc do termínu“, tak mě pochválila.. tak se tady červenám![]()
![]()
![]()
a zaregistrovala tě bez ní?
Ne, řekla že ať si zavolám až budu 13+0 že mi řekne kdy mám přijit.
Šema píše:
Ne, řekla že ať si zavolám až budu 13+0 že mi řekne kdy mám přijit.
já zrovna v době tý registrace budu v tom chorvatsku. průkazku bych měla dostat na další kontrole, to budu 12+5, tak tam hned zavolám a vysvětlim, že později to nejde, proto mě musí zaregistrovat hned
![]()
Ona mi teď říkala že fakt je důležitý v čas tak když tam zavoláš tak oni to pochopí.
Jo a řekla, že to mám říct i kamarádkám, že VOLAT V ČAS! Takže berušky moje kdo chce rodit v Podilí tak tady je tel 296 511 111
![]()