Poradna duly
Jana Čurdová
Šema píše:
Ivet třreba v Podolí na stránkách maji tyhle vyšetření provádíme v týdnech 14+0 až 17+0 a 26+0 až 30+0týdny
ve čtvrtek se na to zeptám a uvidíme…
Šema píše:
Škurpi no jo vlatně oni dělají někam povinně po 35letech, vid? Neboj, když budeš muset, všechno bude dobrý!Ivet tak z tooh špeku mám trauma taky, to mě taky napadlo už !!!
Škurpice píše:
nepřipouštím si, že by mělo být něco špatně, ani se tak nebojím toho bodnutí, ale spíš rizika potratu…v mém okolí se to bohužel stalo a ne jednou…každopádně díky za podporu
Šema píše:
Škurpi no jo vlatně oni dělají někam povinně po 35letech, vid? Neboj, když budeš muset, všechno bude dobrý!Ivet tak z tooh špeku mám trauma taky, to mě taky napadlo už !!!
zatim na to nemysli, uvidíš, co ti řeknou po screeningu ![]()
holky když chcete jit na plodovku třeba zadarmo platí se zato něco?a dokdy jsou vysledky nebo tak?
kyblicek píše:
holky když chcete jit na plodovku třeba zadarmo platí se zato něco?a dokdy jsou vysledky nebo tak?
myslim, že to neni vyšetření, který by ti udělali bez nějakýho důvodu.....prostě jenom proto, že to chceš, ale třeba se pletu ![]()
Mě to třeba doporučila dr, protože měl v pupečníku o jednu cévu miň.
Šema píše:
Mě to třeba doporučila dr, protože měl v pupečníku o jednu cévu miň.
to sem měla taky, prej blbá náhoda. můj dr mi řekl, že to je v pohodě a doktorka na genetice mi řekla, že by na amnio nešla, tak jsem na ně dala. Ani nevim, kde jsem tenkrát vzala tu odvahu ![]()
Ivetza píše:Škurpice píše:zatim na to nemysli, uvidíš, co ti řeknou po screeningu
nepřipouštím si, že by mělo být něco špatně, ani se tak nebojím toho bodnutí, ale spíš rizika potratu…v mém okolí se to bohužel stalo a ne jednou…každopádně díky za podporu
Šema píše:
Ja šla když mi řekla jaký můžou být vady atd, ale taky jsem se pekelně nála,naštěstí všechno v pořádku
xŠárka píše: Šemi - řekl mi, že mi udělá kombinovaný test v prvním trimestru na vývojové vady a že se nemám vyslékat ani vyzouvat a že si mám lehnout![]()
![]()
no kromě toho vyslékání a vyzouvání jsem věděla všechno i bez něho
![]()
na papíře mi ještě vytiskl termín porodu:
ale to mi neřekl, to jsem si vyčetla z papíru, co mi vytiskla sestra…
podle poslední MS 4.3.2011 (11+4tt)
podle velikosti mimi 24.02.2011 ) 12+5tt)
takže mám zase změnu…ještě je tam napsané, že teď mimi měří 6,38 cm
Šári, takže ty vývojové vady se zjištují jen z krve?
Holky dělají se ještě ty tripl testy v 16tt?
no mě top jen zajímalpo já bych nešla jen jsem se právě chtěla zeptat a zajímalo mě jestli se zato platí nebo si tam můžeš zajít sama a tak.jábch nešla kdybych nemusela
janna24 píše:xŠárka píše: Šemi - řekl mi, že mi udělá kombinovaný test v prvním trimestru na vývojové vady a že se nemám vyslékat ani vyzouvat a že si mám lehnout![]()
![]()
![]()
takže mám zase změnu…ještě je tam napsané, že teď mimi měří 6,38 cmŠári, takže ty vývojové vady se zjištují jen z krve?
Kyblíčku je to dobrovolné a ty když jdeš na tu plodovku tak podepisuješ x papíru.
Ty tripple testy se prý dělají k tomu+ pak utz ve 20týdnu, takhle jsem to měla u Davídka
Škurpice píše:
Jani: dělá se UTZ a bere krev a pak se to vzájemně vyhodnocuje a to vyplivne výsledek…janna24 píše:xŠárka píše: Šemi - řekl mi, že mi udělá kombinovaný test v prvním trimestru na vývojové vady a že se nemám vyslékat ani vyzouvat a že si mám lehnout![]()
![]()
![]()
takže mám zase změnu…ještě je tam napsané, že teď mimi měří 6,38 cmŠári, takže ty vývojové vady se zjištují jen z krve?
Aha díky. takže ty tripl testy to nám zase vezmou krev a je to vesměs to stejný ne?