Poradna duly
Jana Čurdová
Ivušáček píše:Ivetza píše:No mám nevlastního synovce, a slaví svátek dopoledne, a Vánoce večer…takže to neřeš…Šema píše:Taky se mi Adam líbí, ale furt řešim ten svátek na štědrej den
Jo a u nás proběhla včéra změna-opětKdyž to bude chlapeček, tak to bude Adam, takže opět bude mít svátek v prosinci, stejně tak jako David svátek, narozky, vánoce, čerty a silvestra.. A holčička ?? nevíme:D
Znám ženskou jmenovala se Eva a narodila se 24.12. …
kamarádky brácha byl adam a narodil se 24.12. říkala, že ráno má svátek, odpoledne narozky a večer vánoce - to mi přijde fakt ujetý ![]()
Jéééé meltu chci taky, takže dneska jí budu mít!
Tak jsem vytřidila tu skříň, broučkovi. Mě teď vzala taková křeč do podbřišku ty vado, až jsme se šla podívat jestli nešpinim ![]()
Holky já už se nemůžu dočka dvou hodin, to budou výsledky…chjooo, dnes to ale vůbec neutíká ![]()
Šemi, ať je Davídkovi brzy líp a tobě taky…mě když v bříšku píchne, tak se jdu taky vždycky hned podívat, jestli je vše OK - zatím naštěstí je…úplně mě totiž dostalo,kolik z vás tady má ten hematom, jsem o tom nikdy neslyšela… ![]()
a Adámek je krásné jméno, ale tak se jmenuje přítelův syn z prvního manželství, takže u nás už to není možné…uvažujeme o Davídkovi a přítel chce Filipa, ale to se mi moc nelíbí ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky připojila. Termín porodu mám zatím na 13. března 2011. Doma už mám dvouletého chlapečka.
Štěpánko - vítej
už ani nevím, kolik nás tu je
ale ono se o březnu vždycky říká, že to jsou prázdninové děti…velká úroda
ale já už raději nic neříkám, nebo mě vyšupnete do února a bude…
Šemi - ještě pět minut a žhavím dráty…
Dneska jsem teda ultraprotivná na všechny kolem, nic se mi nechce..asi na mě jde nějaká depka nebo co ![]()
Tak z mého spánku nic nakonec nebylo
ta noha mě bolí, že sem ani neusla a tak sem se pustila do žehlení a je hotovo
konečně… vítám novou těhulku
štěpánko víteeeej!!!!!!!!!!!!!! Máme stejné jméno
Odkud jsi? ![]()
Šárko mám dny kdy je mi ze sebe na
Protivná, hnusná fuj
holky jestli si i mě chcete přidat na facebook tak jsem tam jako Iva Pávišová Doležalová a ma tam fotku s malou obličeje
Holky tak jsem se teda taky moc neprospala.dneska jelikož jsem nevařila bych skočila na nákej dobrej salátek já jsem sice jedla dole ale už mám zase chut tak to navrhnu manželovi a uvidíme co bude:-)
Jinak vítám taky novou těhulku a šáry taky držím palečky.Mě bolí holky v krku co jsem těhotná je to hrozný bud hlava nebo ten nos zacpanej když přestane nos tak zase krk já už si přijdu jak idiot jak neschpná a to jsem nikdy nemosná nijak nebyla max jednou za rok rýmu
jojo taky už tě mám
fakt je to paráda že si takhle člověk může psát