♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1902
18.8.10 13:10

Jancab a kam chodíš v LB na sushi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.8.10 13:11
Ivušáček píše:
Ivetza píše:
Šema píše:
Jo a u nás proběhla včéra změna-opět :D Když to bude chlapeček, tak to bude Adam, takže opět bude mít svátek v prosinci, stejně tak jako David svátek, narozky, vánoce, čerty a silvestra.. A holčička ?? nevíme:D
Taky se mi Adam líbí, ale furt řešim ten svátek na štědrej den :nevim:
No mám nevlastního synovce, a slaví svátek dopoledne, a Vánoce večer…takže to neřeš… :lol: Znám ženskou jmenovala se Eva a narodila se 24.12. … :mrgreen:

kamarádky brácha byl adam a narodil se 24.12. říkala, že ráno má svátek, odpoledne narozky a večer vánoce - to mi přijde fakt ujetý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.8.10 13:29

já dostala takovou chuť na meltu…zrovna jí vařim :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 13:32

Jéééé meltu chci taky, takže dneska jí budu mít! :hug: Tak jsem vytřidila tu skříň, broučkovi. Mě teď vzala taková křeč do podbřišku ty vado, až jsme se šla podívat jestli nešpinim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 13:48

Holky já už se nemůžu dočka dvou hodin, to budou výsledky…chjooo, dnes to ale vůbec neutíká :-(

Šemi, ať je Davídkovi brzy líp a tobě taky…mě když v bříšku píchne, tak se jdu taky vždycky hned podívat, jestli je vše OK - zatím naštěstí je…úplně mě totiž dostalo,kolik z vás tady má ten hematom, jsem o tom nikdy neslyšela… :cry:

a Adámek je krásné jméno, ale tak se jmenuje přítelův syn z prvního manželství, takže u nás už to není možné…uvažujeme o Davídkovi a přítel chce Filipa, ale to se mi moc nelíbí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 13:51

Šárko moc držíme palečky!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
18.8.10 13:54

Ahoj holky, ráda bych se k vám taky připojila. Termín porodu mám zatím na 13. března 2011. Doma už mám dvouletého chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
18.8.10 13:57

Štěpánko - vítej :kytka: už ani nevím, kolik nás tu je :mrgreen: ale ono se o březnu vždycky říká, že to jsou prázdninové děti…velká úroda :mrgreen: ale já už raději nic neříkám, nebo mě vyšupnete do února a bude…

Šemi - ještě pět minut a žhavím dráty…

Dneska jsem teda ultraprotivná na všechny kolem, nic se mi nechce..asi na mě jde nějaká depka nebo co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
18.8.10 13:58

Tak z mého spánku nic nakonec nebylo :evil: ta noha mě bolí, že sem ani neusla a tak sem se pustila do žehlení a je hotovo :potlesk: konečně… vítám novou těhulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 13:59

štěpánko víteeeej!!!!!!!!!!!!!! Máme stejné jméno :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Odkud jsi? :srdce:

Šárko mám dny kdy je mi ze sebe na :poblion: Protivná, hnusná fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 14:10

holky jestli si i mě chcete přidat na facebook tak jsem tam jako Iva Pávišová Doležalová a ma tam fotku s malou obličeje
Holky tak jsem se teda taky moc neprospala.dneska jelikož jsem nevařila bych skočila na nákej dobrej salátek já jsem sice jedla dole ale už mám zase chut tak to navrhnu manželovi a uvidíme co bude:-)
Jinak vítám taky novou těhulku a šáry taky držím palečky.Mě bolí holky v krku co jsem těhotná je to hrozný bud hlava nebo ten nos zacpanej když přestane nos tak zase krk já už si přijdu jak idiot jak neschpná a to jsem nikdy nemosná nijak nebyla max jednou za rok rýmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 14:13

Kyblíčku měla bych tě mít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 14:15

jojo taky už tě mám :-) fakt je to paráda že si takhle člověk může psát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 14:19

Kurňa já se nervní s tou naší Šárkou!! Moc na tebe myslím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 14:20

taky na ni myslím už je půl třetí a ona urt nepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie