♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1190
18.8.10 08:40

Ahoj holky… já valím oči co jste toho popsaly :-D šemy: já se potím už asi 3 týdny je to šílený
My byli včera u mamky a tak sem dočítala až teď.
Za chvíli se chystám do krámu, na poštu a opět na vypálení bradavice už mě to štve jdu tam asi po 5 a furt se tý mrše neche zmizet :evil: to zas bude bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
18.8.10 08:45

Dobré ranko

Dobré ranko holky,
tak ja uz jsem take vzhuru. Stacila jsem uz jit rychle do kramu, pac dnes k snidani jsem mela obrovskou chut na ten normalni tucny rohlicek. Ty joooo, snedla jsem ho a jsem jak kdybych snedla půl prasete, zaludek si fakt dela co chce.
Sari: Fotecka opravdu takova cmouhata, ale taky jak jsem koukala bych rekla, ze hlavicka je na pravo. Snad priste budes mit hezci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 09:01

ahojte holky, ěšemi já jsem si říkala to je paráda u malé mě totiž v noci tak kolem třetí budil šílenej hlad a muela jsem se prostě jít najíst protže jsem nemohla spát tak sem si říkala super ted nic a ono to před třema dnama začalo a dělá to to stejný ale jsem lenivá zatím si neco nachystat pořádně se napiju a jdu spát ale ráno pak musím hnedka snídat dneska jsem si dala svuj dortík mnam.
Jinak jsme se rozhodli že k moři nepojedem že si uděláme pěkný výlety tady na každý den něco a nebobo pojedem někam prostě na chytu a k moři až budou děti větší třeba za tři roky to by šlo a vše v klidu si zařídíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
18.8.10 09:07
kyblicek píše:
ahojte holky, ěšemi já jsem si říkala to je paráda u malé mě totiž v noci tak kolem třetí budil šílenej hlad a muela jsem se prostě jít najíst protže jsem nemohla spát tak sem si říkala super ted nic a ono to před třema dnama začalo a dělá to to stejný ale jsem lenivá zatím si neco nachystat pořádně se napiju a jdu spát ale ráno pak musím hnedka snídat dneska jsem si dala svuj dortík mnam.
Jinak jsme se rozhodli že k moři nepojedem že si uděláme pěkný výlety tady na každý den něco a nebobo pojedem někam prostě na chytu a k moři až budou děti větší třeba za tři roky to by šlo a vše v klidu si zařídíme

Kybličku i u nás se dá udělat krásná dovča. To moře ti neuteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 09:14
janna24 píše:
kyblicek píše:

přesně tak už sem nikde nebyla bude to 7 let tak mě ty další tři roky nezabijou ne?my si to užijem i tak od té doby co jsme se dohádali jakjsem tu psala a pohrozila mu je jak milijus holky on je jak vyměněnej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
18.8.10 09:22
kyblicek píše:
janna24 píše:
kyblicek píše:
přesně tak už sem nikde nebyla bude to 7 let tak mě ty další tři roky nezabijou ne?my si to užijem i tak od té doby co jsme se dohádali jakjsem tu psala a pohrozila mu je jak milijus holky on je jak vyměněnej :-D

jak se říká na hádce je nejhezčí to usmiřování :palec: tak ať mu to vydrží co nejdýl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 09:33

jo to takydoufám že mu to vydrží on to už potřeboval hold někd je horznej ale když mu pohrozím tak se sklidní ale tak to snad každej chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.8.10 09:42

ahoj holky,

pokud má dneska někdo kontrolu, držim palce.

Snažim se jíst jogurt, leze do mě pomalu a doufám, že tam i zůstane. Už prostě musim sníst něco normálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
18.8.10 09:49

Ahoj holky, já bohužel jím všechno a ve velkým množství. Jsem i tak nějak trochu doufala, že by mi třeba mohlo tentokrát být aspoň trochu špatně, abych zase tolik nepřibrala, ale nic. Prostě mi fakt nic není. Jedla jsem hodně furt, teďka možná jím ještě i o něco víc. Takže já ve finále skončím zase na nějakým strašným čísle na váze.

Šári, no jako na tý fotce něco i vidět je, ale nepřijde mi to zrovna optimální UTZ na ten screening… no jsem zvědavá na ten Gennet, ale holky tam odtud nosily náááádherný fotečky, tak taky doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.8.10 10:00

tak jogurt nebyl přijat a hned šel ven :poblion: :poblion: No nic, snaha byla, dám si zas rohlík :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 10:04

Tak holky peču sekanou, je mi na :poblion: .. Od rána se mi zdá David nějakej takovej polehávací, červenej, tak jsem ho změřila a nejdřív měl 37.1 a teď 36,8 tak nevim. Teplota to ještě neni ale stejně si říkám jestli s ním mám jít ven, docela dost tam fouká a je tam zima.. Snad na něj nic neleze, to by mě ještě chybělo. :cry: :-?

Dneska mu chci vytřidit stkříň, protože tam má plno věcí co už mu ani nebudou, ještě z léta, tak to proberu. Musím mu nakoupit trička, tepláčky atd, má toho teď nějak málo, ze všeho mi vyrostl. Brouček jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
18.8.10 10:09

Jo a u nás proběhla včéra změna-opět :D Když to bude chlapeček, tak to bude Adam, takže opět bude mít svátek v prosinci, stejně tak jako David svátek, narozky, vánoce, čerty a silvestra.. A holčička ?? nevíme:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
18.8.10 10:10
Šema píše:
Jo a u nás proběhla včéra změna-opět :D Když to bude chlapeček, tak to bude Adam, takže opět bude mít svátek v prosinci, stejně tak jako David svátek, narozky, vánoce, čerty a silvestra.. A holčička ?? nevíme:D

Taky se mi Adam líbí, ale furt řešim ten svátek na štědrej den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 10:11

šemi to jsme na tom stejně taky potřebuju vytřídit skřín a asi to udělám v sobotu zítra jedu k našim a přespím tam ráno jdu na krev tak abych nemusela ocat jezdit v 5 ráno a mamka pohlídá malou takže super já dneska nevařím mě se nechce malá si chce dát u babičky polívku tak prej ju mám dovizt a ma vdolky což bych si teda taky dala :mrgreen: jinak večer udělám manželovi čočku na zítra abych se nemusela honit jedu už dopoledne tak tu si taky dám nevím proč ale co jsem čekala malou se jí můžu užrat naštestí mě nenadýmá takže super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
18.8.10 10:13

holky já mmá synoovca adama a je to fajn ten svátek si myslím tak nevadí a segru evu tak to maj super adam a eva :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí