♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
18.8.10 23:55

ahoj holky, tak se k Vam rpidavam. Posledni MS jsem mela 8. cervna…byla jsem uz u lekare, vse je zatim vp oradku na dalsi kontrolu jdu 2. zar..termin porodu mam na 15 az 20 brezna :-)…Ted mam dovolenou tak je to supr, ale jinak je to zlo je mi hrozne spatne..na zari mam naplanovano dalsi dovcu a cheme jet k mori, potom bych chtela lekare ukecat aby me nechal doma co myslite projde to? :-D jak jste na tom vy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.8.10 00:15

ahojky vycetla jsem tady jak udelat podpis :-D tak sjem sep okusila, ale nevim co jsem mela vyplnit za ted datum…vyonilaj sem termin porodu..ted mi to hlasi 6 mesicu a 24 dni to je termin porodu? chjo jsem zacatecnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
19.8.10 06:59

Dobré ráno,

Šemi a Liso taky přeju, aby se dětičky brzo uzdravily. Jak jsou na tom dneska? Eričce horečka vůbec neklesla v noci ani ráno. vůbec jsme se nevyspali. naměřili jsme jí ráno 38,8. čípky vůbec nezabraly. tak jdeme k doktorce. Dokonce si říkám, jestli nemá halucinace, protože ráno pořád plakala a říkala, že vidí čerty. tak nevím, a přitom jí čertama vůbec nestrašíme. tak nevím, jak k tomu přišla.

Ajlo vítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 07:14

ahoj, dobrý ráno

Ajlo, vítám tě!! :kytka:

Za hodinku vyrážim k dr. Holky, proč já jsem takovej nervák? :-?

Hezkej den a dětem ať je líp :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
19.8.10 07:17

Dobré ránko
Ivet: držím palečky a přeji jen samé dobré zprávy :-)
Holky co máte nemocné dětičky, tak přeji rychlé uzdravení… my to takhle měli minulý týden, ve čtvrtek začaly teploty a to měl 39… ale po dvou dnech to bylo už ok
Vítám nové těhulky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
19.8.10 07:17

Dobré ránko holky :-)
Držím Vám palečky aby jste měli dětičky co nejdříve zdravé a vy se maminky opatrujte!
Vítám nové těhulky a doufám, že se tu rychle zabydlí :lol: Šárko: To jsou bombastické zprávy!!! Jen takových zpráv víc a víc!! Moooooc gratuluji :kytka: :kytka: :dance:
Mám z toho radost :-)

No a teď hurá do práce :roll: vůůůůbec se mi nechceee a to na mě na dnešek navalil šéf hafo práce…asi ho pošlu do zadnice brzy (on ještě neví že jsem těhu, chci to říci až budu mít TK).

Alja: To máme úplně stejný problém, v září chceme jet k moři a pak bych ráda zůstala doma :-) V práci je to na nervy :roll: Držím palce aby to ti prošlo!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 07:20

Dobré ranko těhulky

vítám novou těhulku… :mavam:

Jani a Šemi přeji aby děti byli OK…chudinky malý, já to taky nesnáším, když mám marodnou princeznu,…to se pak člověk může zbláznit… :-(

Ivet myslíme na Tebe, to bude dobrý, uvidíš…To víš nervujeme se, ale pak to dobře dopadne a je to obrovská úleva… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
19.8.10 07:20
Ivetza píše:
ahoj, dobrý ráno

Ajlo, vítám tě!! :kytka:

Za hodinku vyrážim k dr. Holky, proč já jsem takovej nervák? :-?

Hezkej den a dětem ať je líp :srdce:

Držím palečky :palec: a v klidu :-) mysli na prcka… určo se tam převaluje jak jsi nervozní a nedělá mu to dobře. Aby se neurazil a na UTZ se ti nechoval :think:
Všechno dobře dopadne, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
19.8.10 07:53

Dobré ráno holky :dance:
Díky všem za gratulace k výsledkům, taky bych vám už přála, abyste věděly, jak na tom jste…Ale on není důvod myslet si, že by mělo něco dopadnout špatně, tak se nenervujte!

Ivet - tak dneska budu držet palečky já tobě a pak hned napiš, jaké to bylo :-)

A co dětičky, už je jim líp? Já jsem byla včera u kamarádky, po dlouhé době jsem se najedla něčeho normálního - udělala výborný zeleninový salátek, snědla jsem plnou misku a pak jsme zkoušely ty šaty, co mi přišly a málem jsem se z nich nestihla vysléct, jak jsem pospíchala po tom salátu na záchod :mrgreen: :oops: slušně mě to prohnalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
19.8.10 07:57

krásné ráno všem

vítám nové těhulky

maminám s nemocnými drobečky, ať jsou brzy fit…chjo, to je vždycky trápení Šárko: :potlesk: :potlesk: mám obrovskou radost z tvého screeningu

já jsem včra večer měla loučení se svobodou :-D zapíjela jsem ji džusem, ale i tak to bylo super…
jinak dneska mě čeká kupa prádla na žehlední :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
19.8.10 08:08

Ahoj holky, ta se pořád rozrůstáme, to je dobře. ASi není těhotný jenom celý Liberec:-))) Bylo by úžasné, kdyby se to všem z nás bez problémů podařilo… Budu nám držet palce.

Dnes to vypadá na hezčí počasí, včera celý den pršelo nebo mrholilo a ani z té postele to nebylo nic moc:-)))

Snad jsou dětské nemoci, co u vás teď řádí jen standardní krátké virózy… Slyšela jsem, že těhotné mají silnější imunitu, tak ať na vás nic neskočí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
19.8.10 08:09

Ahoj Ajlo, hezký západ slunce v podpisu… Odkud je to fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.8.10 08:14

Ahoj holky, tak já dneska vyrážím s malým bráchou do kráp.jeskyní Na pomezí v Jeseníkách. Tak už jsme natěšení, až nás tchýně s tchánem vyzvednou :-D tak všem přeju krááásný den. Jo a chtěla jsem se zeptat. Nevl.mamka je na nemocenské, protože si rozflákla prst (5 stehů) a včera jela k doktorce na gyndu pro „antibaby“ ale doktorka tam nebyla. No a když se vrátila domů - je z vesnice- tak měla lístek, že u ní byla kontrola z nemocenské. Co teď? Já už jsem taky měla kontrolu, ale naštěstí jsem byla doma. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
19.8.10 08:17

Škurpi - já Ti také gratuluji k zapíjení svobody :-) :kytka:
Já mám hromadu prádla doma už nějaký ten pátek :oops: vždycky si z tama vytáhnu, co potřebuju … napřed bylo na žehlení moc vedro, pak se mi motala hlava…ono vždycky se něco najde, proč to ještě odložit :-) tak snad tento víkend se to povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
19.8.10 08:19

tak jsme před chvilkou došli a malá má angínu :-( dostala antibiotika a za týden máme přijít na kontrolu. doktorka říkala, že tak za 3-4 dny můžeme chodit na krátký procházky, hlavně ne na sluníčko. tak to budeme muset doma nějak přežít. mně doporučila jako prevenci v těhotenství homeopatika oscillococcinum. je to teda spíš proti chřipce. ale může se to v těhotenství. tak snad to nechytnu.

Ivet, určo vše bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital