Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, tak se k Vam rpidavam. Posledni MS jsem mela 8. cervna…byla jsem uz u lekare, vse je zatim vp oradku na dalsi kontrolu jdu 2. zar..termin porodu mam na 15 az 20 brezna
…Ted mam dovolenou tak je to supr, ale jinak je to zlo je mi hrozne spatne..na zari mam naplanovano dalsi dovcu a cheme jet k mori, potom bych chtela lekare ukecat aby me nechal doma co myslite projde to?
jak jste na tom vy? ![]()
ahojky vycetla jsem tady jak udelat podpis
tak sjem sep okusila, ale nevim co jsem mela vyplnit za ted datum…vyonilaj sem termin porodu..ted mi to hlasi 6 mesicu a 24 dni to je termin porodu? chjo jsem zacatecnik
Dobré ráno,
Šemi a Liso taky přeju, aby se dětičky brzo uzdravily. Jak jsou na tom dneska? Eričce horečka vůbec neklesla v noci ani ráno. vůbec jsme se nevyspali. naměřili jsme jí ráno 38,8. čípky vůbec nezabraly. tak jdeme k doktorce. Dokonce si říkám, jestli nemá halucinace, protože ráno pořád plakala a říkala, že vidí čerty. tak nevím, a přitom jí čertama vůbec nestrašíme. tak nevím, jak k tomu přišla.
Ajlo vítám.
ahoj, dobrý ráno
Ajlo, vítám tě!! ![]()
Za hodinku vyrážim k dr. Holky, proč já jsem takovej nervák? ![]()
Hezkej den a dětem ať je líp ![]()
Dobré ránko
Ivet: držím palečky a přeji jen samé dobré zprávy ![]()
Holky co máte nemocné dětičky, tak přeji rychlé uzdravení… my to takhle měli minulý týden, ve čtvrtek začaly teploty a to měl 39… ale po dvou dnech to bylo už ok
Vítám nové těhulky ![]()
Dobré ránko holky ![]()
Držím Vám palečky aby jste měli dětičky co nejdříve zdravé a vy se maminky opatrujte!
Vítám nové těhulky a doufám, že se tu rychle zabydlí
Šárko: To jsou bombastické zprávy!!! Jen takových zpráv víc a víc!! Moooooc gratuluji
![]()
Mám z toho radost ![]()
No a teď hurá do práce
vůůůůbec se mi nechceee a to na mě na dnešek navalil šéf hafo práce…asi ho pošlu do zadnice brzy (on ještě neví že jsem těhu, chci to říci až budu mít TK).
Alja: To máme úplně stejný problém, v září chceme jet k moři a pak bych ráda zůstala doma
V práci je to na nervy
Držím palce aby to ti prošlo!! ![]()
Dobré ranko těhulky
vítám novou těhulku… ![]()
Jani a Šemi přeji aby děti byli OK…chudinky malý, já to taky nesnáším, když mám marodnou princeznu,…to se pak člověk může zbláznit… ![]()
Ivet myslíme na Tebe, to bude dobrý, uvidíš…To víš nervujeme se, ale pak to dobře dopadne a je to obrovská úleva… ![]()
Ivetza píše:
ahoj, dobrý ránoAjlo, vítám tě!!
Za hodinku vyrážim k dr. Holky, proč já jsem takovej nervák?
Hezkej den a dětem ať je líp
Držím palečky
a v klidu
mysli na prcka… určo se tam převaluje jak jsi nervozní a nedělá mu to dobře. Aby se neurazil a na UTZ se ti nechoval ![]()
Všechno dobře dopadne, neboj ![]()
Dobré ráno holky ![]()
Díky všem za gratulace k výsledkům, taky bych vám už přála, abyste věděly, jak na tom jste…Ale on není důvod myslet si, že by mělo něco dopadnout špatně, tak se nenervujte!
Ivet - tak dneska budu držet palečky já tobě a pak hned napiš, jaké to bylo ![]()
A co dětičky, už je jim líp? Já jsem byla včera u kamarádky, po dlouhé době jsem se najedla něčeho normálního - udělala výborný zeleninový salátek, snědla jsem plnou misku a pak jsme zkoušely ty šaty, co mi přišly a málem jsem se z nich nestihla vysléct, jak jsem pospíchala po tom salátu na záchod
slušně mě to prohnalo ![]()
krásné ráno všem
vítám nové těhulky
maminám s nemocnými drobečky, ať jsou brzy fit…chjo, to je vždycky trápení Šárko:
mám obrovskou radost z tvého screeningu
já jsem včra večer měla loučení se svobodou
zapíjela jsem ji džusem, ale i tak to bylo super…
jinak dneska mě čeká kupa prádla na žehlední
![]()
Ahoj holky, ta se pořád rozrůstáme, to je dobře. ASi není těhotný jenom celý Liberec:-))) Bylo by úžasné, kdyby se to všem z nás bez problémů podařilo… Budu nám držet palce.
Dnes to vypadá na hezčí počasí, včera celý den pršelo nebo mrholilo a ani z té postele to nebylo nic moc:-)))
Snad jsou dětské nemoci, co u vás teď řádí jen standardní krátké virózy… Slyšela jsem, že těhotné mají silnější imunitu, tak ať na vás nic neskočí!
Ahoj holky, tak já dneska vyrážím s malým bráchou do kráp.jeskyní Na pomezí v Jeseníkách. Tak už jsme natěšení, až nás tchýně s tchánem vyzvednou
tak všem přeju krááásný den. Jo a chtěla jsem se zeptat. Nevl.mamka je na nemocenské, protože si rozflákla prst (5 stehů) a včera jela k doktorce na gyndu pro „antibaby“ ale doktorka tam nebyla. No a když se vrátila domů - je z vesnice- tak měla lístek, že u ní byla kontrola z nemocenské. Co teď? Já už jsem taky měla kontrolu, ale naštěstí jsem byla doma.
![]()
Škurpi - já Ti také gratuluji k zapíjení svobody
![]()
Já mám hromadu prádla doma už nějaký ten pátek
vždycky si z tama vytáhnu, co potřebuju … napřed bylo na žehlení moc vedro, pak se mi motala hlava…ono vždycky se něco najde, proč to ještě odložit
tak snad tento víkend se to povede ![]()
tak jsme před chvilkou došli a malá má angínu
dostala antibiotika a za týden máme přijít na kontrolu. doktorka říkala, že tak za 3-4 dny můžeme chodit na krátký procházky, hlavně ne na sluníčko. tak to budeme muset doma nějak přežít. mně doporučila jako prevenci v těhotenství homeopatika oscillococcinum. je to teda spíš proti chřipce. ale může se to v těhotenství. tak snad to nechytnu.
Ivet, určo vše bude dobrý.