♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
19.8.10 10:16
nevím na koho to bylo…já ten Femibion snáším dobře…ale nekoušu ho
stepankab píše:
a nic ti nedělají. Mě po nich bylo nějak zle. A taky jsem četla, že se po nich rodí velké děti, tak jsem je pak brala tak třikrát do týdne. Pak mě napadlo, jestli mi po nich nebylo zle, že jsem je nejdřív rozkousala. Neumím polknout ani antikoncepci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.8.10 10:17

screening 6.9.
ko 23.8.

už se nemužu dočkat, až mimi uvidím, snad to do pondělí rychle uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:18

tak sis to měla rozdrtit ten mamavit.tak mi to dělávala mamka já taky neuměla polikat prášky jako menší i jako starší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 10:20
mscat píše:
a jinak jak se cítíte?nějaké nevolnosti?? mě celkově je lépe jak při malém to bylo horší..hned jsem měla zácpu to mě drželo celé těhu.bylo to nepříjemné..zatím se držím nezvracím,akorát teda od hladu je mi špatně a nic mi právě nechutná.nechutenství jsem taky měla při malém takže se nutím do jídla jen z rozumu.snesu tak ovoce zeleninu,meloun sušenky.po ránu to rozdýchávám tu nevolnost ale dá se to pojím sušenky vypiju kakao a dobrý už funguju celý den. :-D tak myslím a doufám že snad ani zvracet nebudu :-D
akorát lehká nevolnost mě trápí celé dny ,při malém to bylo jen ráno nebo dopoledne.

To nechutenství Ti závidím, já to mám naopak snědla bych snad všechno co vidím…pak je mi těžko a zle, protože jsem přeplácaná a v závěru mě večer pálí žáha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
19.8.10 10:24

no tak já zajdu do lékárny, uvidím co mi doporučí a pak se rozhodnu. Taky mě trápí nechutenství, a to mě trápilo celé první těhotenství. A když už mám na něco chuť, tak si to zase musím pěkně rozmyslet, aby mě nebylo těžko, a nebolel žlučník (i když už ho teda nemám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:24

Ivušáček…áha. No tak to vážně neznám..ale víš jak,je to i nepříjemné otevřu ledničku a na všechno se ksichtím nechcu nic.maximálně chleba s máslem a rajčetem a to kakao.přes den spíš jabko,meloun ,trošičku obědu a zase spíš pomeranč..salámy a párky vůbec fuj,ani paštiku no nic prostě :nevim: :-D :jazyk:
jak říkám u malého to bylo stejné to jsem nesnesla nic.taky jsem moc nepřibrala no aspon ,to jsem při brala 20kg až po porodu až jsem pak chytla žravou :mrgreen: :jazyk:
ted mám zatím 3,5kg dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:26

ale miluju kvašáky..tak toho bych se užrala…ale i mimo těhu :mrgreen: ted jsem jich nedávno snědla aspon 10 ale pak mi bylo blbě :mrgreen: ale stály za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 10:31
mscat píše:
Ivušáček…áha. No tak to vážně neznám..ale víš jak,je to i nepříjemné otevřu ledničku a na všechno se ksichtím nechcu nic.maximálně chleba s máslem a rajčetem a to kakao.přes den spíš jabko,meloun ,trošičku obědu a zase spíš pomeranč..salámy a párky vůbec fuj,ani paštiku no nic prostě :nevim: :-D :jazyk:
jak říkám u malého to bylo stejné to jsem nesnesla nic.taky jsem moc nepřibrala no aspon ,to jsem při brala 20kg až po porodu až jsem pak chytla žravou :mrgreen: :jazyk:
ted mám zatím 3,5kg dole…

To bohužel nevím, žravou mám asi pořád…jediné z čeho mi je zle je kuře, to jsem vždy milovala, a teď mi je z něho šoufl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
19.8.10 10:37

Ivet - GRATULUJUUU a vidíš, všechno dobře dopadlo a to ses tak bála :-)

Já užívám FolGravid - dostala jsem letáček od mudry, tak jsem si ho šla koupit. Ale první měsíc jsem užívala Femibion 800 - to mi zase doporučili v lékárně…Ale vitamíny v této podobě budu užívat jen tak do 4. měsíce…četla jsem, že když se to s vitamínama přehání, tak je miminko pak moc velké a to opravdu nechci :-) už teď jsme větší, než máme být a kdyby to tak pokračovalo, tak porodím otesánka…

Kvašáky - každý za mnou chodí a cpe mi kvašáky..jako recesi, nebo si jen tak rýpnou, že když jsem těhotná, že bych je měla jíst, ale já je nejím ani normálně a teď už vůbec ne…zatím jsem se nedopracovala k tomu, abych měla ty zběsilé chutě a mazala si polomáčené sušenky hořčicí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
19.8.10 10:38

Ivet: gratuluji k dobrým zprávičkám :potlesk:
K těm vitamínům já beru Centrum materna… dala mi jí doktorka asi 4 krabičky reklamní je tam teda jen 7 tabletek, ale beru to tak jednou za 2 dny také je neumím polikat, při prvním těhu už nevím co jsem brala a vzpomínám si, že sem si takhle jednou brala prášek a uvíznul mi v krku a já se s ním začala dusit… od té doby mám hrůzu už jen když vidím větší prášky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:43

xšárka :-D taky jsem neměla takové mix chutě :mrgreen:

jojo mnam mnam kvašáky :mrgreen: jej vidíš a mě je nikdo necpe :-( a tak bych je požerenkala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 10:44

Ivušáček…no mě pomůže vývar s knedličkama :-D to je balzám na žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.8.10 10:53

Ahoj holky.
No konečně jsem Vás dočetla! Po těch asi 5 dnech, co jsem tu nebyla, jste tady toho hodně napsaly.
Já mám také problém s jídlem. Skoro nic mi nechutná. Otevřu lednici a nemám chuť vůbec na nic. Z masa je mi špatně, jen ho vidím a to jsem měla maso vždycky ráda. Teď jím nejradši ovoce, sem tam nějaký jogurt, polívku nebo zmrzlinu. Jinak asi skoro na nic jiného nemám chuť.
Teď mi nejvíc chutnají broskve ze zahrádky, mňam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 10:54
mscat píše:
Ivušáček…no mě pomůže vývar s knedličkama :-D to je balzám na žaludek.

Děkuji, ale to by mě někdo musel udělat, já když vyvářím kost na polívku, tak je mi šoufl… jinak mi polívka nevadí, jen ji nesmím vařit…ale tu bych si taky dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
19.8.10 10:55
Škurpice píše:
já beru Femibion 800 a od příštího týdne začínám Femibion 400
stepankab píše:
jaké berete vitamíny pro těhotné? V prvním těhotenství jsem brala GS Mamavit, tak teď nevím

škurpi, jaký je v tom rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital