Poradna duly
Jana Čurdová
Ivušáček píše:mscat píše:To nechutenství Ti závidím, já to mám naopak snědla bych snad všechno co vidím…pak je mi těžko a zle, protože jsem přeplácaná a v závěru mě večer pálí žáha…
a jinak jak se cítíte?nějaké nevolnosti?? mě celkově je lépe jak při malém to bylo horší..hned jsem měla zácpu to mě drželo celé těhu.bylo to nepříjemné..zatím se držím nezvracím,akorát teda od hladu je mi špatně a nic mi právě nechutná.nechutenství jsem taky měla při malém takže se nutím do jídla jen z rozumu.snesu tak ovoce zeleninu,meloun sušenky.po ránu to rozdýchávám tu nevolnost ale dá se to pojím sušenky vypiju kakao a dobrý už funguju celý den.tak myslím a doufám že snad ani zvracet nebudu
akorát lehká nevolnost mě trápí celé dny ,při malém to bylo jen ráno nebo dopoledne.
Ivušáčku u mě je to to stejný. akorát s tím rozdílem, že mě žáha nepálí a mohla bych jest furt
ted když budu doma, tak tomu jídlu pořádně dám.
janna24 píše:Škurpice píše:škurpi, jaký je v tom rozdíl?
já beru Femibion 800 a od příštího týdne začínám Femibion 400stepankab píše:
jaké berete vitamíny pro těhotné? V prvním těhotenství jsem brala GS Mamavit, tak teď nevím
Škurpice píše:
jani: 800 je do konce 12.týdne a ta 400 je od 13.týdne…má malinko jiné složení a berou se 2 různé tabletky…janna24 píše:Škurpice píše:škurpi, jaký je v tom rozdíl?
jaké berete vitamíny pro těhotné? V prvním těhotenství jsem brala GS Mamavit, tak teď nevím
já totiž beru taky femibion 800 a má to končit. tak pak asi taky najedu na tu 400. poradím se ještě s doktorkou.
jinak Ivet, taky velká gratulace. a co pohlaví miminka neříkali?
Šema píše:
Ahojík!![]()
Janni tak držíme palečky, a napiš co vám dr řekla. Já mu dala sirup kolem 9, měl teda 37.8, přes den bych mu ho nedala, ale že byla noc, tak aby se prospal. Ve čtyři ráno jsem ho dala vyčůrat, protože se kroutil, on jak spí jak je línej se probrat, tak jsem ho donutila, vyčůral se, chtěl kakao tak jsem mu ho dala a měl 35.4. Teď si hraje, zdá se být v pohodě, a má 34.6, ještě mín než má mít, tak snad už to bude v pohodě! Ale ven s nim ještě dneska nejdu, už budeme třetí den doma-děs! Myslím na vás!
Šemi díky. jako naschvál má být venku ted teplo a svítit sluníčko. tak to je dobře, že je Davídek už v pořádku.
janna24 píše:Škurpice píše:já totiž beru taky femibion 800 a má to končit. tak pak asi taky najedu na tu 400. poradím se ještě s doktorkou.
jani: 800 je do konce 12.týdne a ta 400 je od 13.týdne…má malinko jiné složení a berou se 2 různé tabletky…janna24 píše:Škurpice píše:škurpi, jaký je v tom rozdíl?
Ivušáčku ..ajoo.a někdo z rodiny,tchýně nebo mamka…nejsou poblíž?
já si zrovna dnes polévku dělám protože to mi vážně pomůže . ale jinak holky ted je mi tak špatně..byli jsme v obchodě.doma nebylo téměř nic..
a musela jsem tam s malým zdlábnout hned rohlík a moc jsem totiž neposnídala tak mi bylo pěkně zle.no síla.
venku už to bylo lepší ale dost se mi navalovalo…fuj fuj.
![]()
Ivet: gratuluji ke kontrole, bezvadný výsledky
![]()
A jako vitamínky beru centrum materna. Doporučili mi ho v lékarně. Jsou docela velké, ale naštěstí nemám problém je polikat, jen je musím hned zapít. Jinak nevím co bych dělala, kdyby někde uvízl ![]()
A příští pátek jdu na KO tak uvidím co mi doktorka poradí, jak dál postupovat a tak…
A s chutí jsem na tom bídně… když někde něco voní, jako polívka, či omáčka.. to bych si hned dala, ale pak to uvařím a nemohu to prostě sníst
a přesně jak už tu někdo psal, otevřu lednici a na nic nemám chuť, vše mi přijde hnusné, takže vítězí ovoce a zelenina. Máme na zahradě broskve, jablka, švestky, okurky a rajčátka takže je z čeho vybírat. A teď jsem si koupila banány, ty miluju!! Ani na sladké nemám nějak chuť… ale co mě mrzí a po čem je mi hodně těžko tak to je čaj, nemohu vůbec žádný čaj, to bych hned
A přitom jsem jich jinak denně vypila tak 5…
Mcat to víš, že tě nebudeme přehlížet, vždyť patříš mezi nás
![]()
Ivet gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super, mám radooost z takových zpráviček! Určo dej fotečku!
Já taky dlabu ten Femibion, nebo jak
ahojky jee ja uz sama ani nevim, ale asi z tech ftek co jsou v PC automaticky mezi obrazkama ![]()
Brazilgirl držíme palečky na screeningu až půjdeš! Jak se máš? Jak se cítíš?
Dlouho sjem tě tu neviděla
Jo a Mcat, jak si zvykáš na nové bydleníčko?? ![]()
Ajli zkus si ten metřík udělat ještě jednou, měla bys tam mít týdny
Janni jak je berušce???
ahoj dekuju za privitani, ja bych prave chtela byt doma protoze v praci to nemam vubec rada, delam sice na recepci ale mam nastarosti i solnou jeskyni kde hrabu sul a musim dolevat kyble vody do fontanky
navic mi v lednu konci smlouva tak mi ji storpo neprodlouzi, kdyztak mu zkusim rict tohle kdyby nevolnosti nezabraly
..Jo jo cekame prvni je mi 23 a v cervenci jsem meli svatbu, tak jsem novacci co jsou strasne nateseny ale i asi prehnane opatrny
, ikdyz opatrnosti neni nikdy dost sestra totiz v kvetnu potratila tak se bojim, jsem dvojcata a vzdy sem mely vse stejne…
ja beru kyselinu listovou se zelezem a B 12 a k tomu spofavit..To ale jen prvni trimestr, pak jsem chtela taky GS mamavit, ale vsichni mi rikaj ze nemam brat nic ze pak budu mit obrovsky dite , ja mam 180 a manzel 192 tak stejne asi bude velky
…tak nevim ale azs nechci aby nejakej vitamin chybel…myslim ze je ale blbost aby po vitaminech byly velky deti, nevim
Ajli jéé, tak je možné že budete mít jedna z vás dvojčátka vid? Neboj, budeš mít všechno v pořádku a segrušce se to povede a bude taky vše ok!
Tak to jsme o dva roky, mě je 25.
A kde vůbec máme naše těhulinky, co čekaji dvojčátka???? ![]()
Holky víte na co se těším??? Až dostanu u gyndr takový ten dárkový kufříček, teda,… jestli se to ještě dostává vůbec
![]()
Ajla píše:
ja beru kyselinu listovou se zelezem a B 12 a k tomu spofavit..To ale jen prvni trimestr, pak jsem chtela taky GS mamavit, ale vsichni mi rikaj ze nemam brat nic ze pak budu mit obrovsky dite , ja mam 180 a manzel 192 tak stejne asi bude velky…tak nevim ale azs nechci aby nejakej vitamin chybel…myslim ze je ale blbost aby po vitaminech byly velky deti, nevim