Poradna duly
Jana Čurdová
Mcat to si mi neměla říkat, počkej ten dr ze mě bude mít hlavu jak pátrací balon
protože já jsem fakt zvědavá!Přesně, zdravíčko je nejdůležitější!
JUPíííí ![]()
tak jsme starší o tři dny a jinak vše v poho! a fotečku sem hnedka hodim ![]()
Šema píše:
Mcat taky bych chtěla ale prý je to ještě brzo, to říkají kolem toho 20týdne.. taky bych chtěla dřívOni prodávají i testy na pohlaví, stojí litr, ale asi to nebude moc přesnéSteveko no že by znamení, že nemáš jet tou cestou??
no mozna semi nevím…já byla hooodne z cesty plánovane…tak 25km.o))),no jsem asi prehlidal odbocku apak tam byla jakasi objizdka…hruza..
šema
jj bylo by to super vědět to už tak brzy aspon podle výbavičky ![]()
Mcat nejsi taky na facebooku?
Jinak holky ještě jednou jsem Štěpánka Marková na facebooku, kdo jste a chcete mě
![]()
JaňulkaX píše:
JUPíííí
tak jsme starší o tři dny a jinak vše v poho! a fotečku sem hnedka hodim
Jaňulko superrrr!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak to jsem ráda kontrola dopadla dobře!!!!
![]()
šemo už jsem si tě přidala. ![]()
jinak viděli jste tu fotečku teda miminka? vypadá tam jak ptáček takový zvláštní tvar ne? ![]()
Mcat kde máš fotečku? já nic neviděla
TeĎ jsem si tě přidala
![]()
Holky moje já bych si tak něco dala!!!! Nějakou sladkost, já nevim třeba milu sušenku, nebo bounty, nebo se to píše
sakra!!!
![]()
Šema píše:
Janni a nelezou jí stoličky 5 ?? David taky ještě dvě nemá
ne zubama to není. přečetla jsem si leták a tam jsou jako vedlejší příznaky uvedeno průjem nebo zvracení. tak to asi bude k tomu. malá mi ty antibiotika ale plive. vůbec to nechce. je to boj. ale na doporučení kamarádky jsem malé dala ještě nurofen, tak sem tu horečku konečně srazila.
Šema píše:
Rébi mě prostě to dělá zle, jen ten pohled a můj prej že poletíme na dovolenou,no jasně. Já bych měla celou dovolenou na prd, protože bych měla depku z toho, že poletím domu![]()
![]()
Fakt kdo letí máte můj obdiv, já sem posera. Mě by tam chytla panika a vyskočila bych ven.
já jsu na tom úplně stejně. ještě jsem v životě neletěla. nevím, jestli to někdy překonám. tak to asi Šemi budeme furt jezdit do Chorvatska nebo Itálie. ![]()