Poradna duly
Jana Čurdová
holky,mate jako nejakej pocit,ze vite co to je????
me asi hrabe,ale ted se na sebe cucim do zrcadla a ja su taaak hnusna…vsudesamej jebak..divny ztrhany rysy–bleee ![]()
jsem divny a zase zeru..acitvii jahudak svlakninou..dobra..predtim padly 3 rohliky s medem a 3salatove okurky k tomu…
![]()
proč vy máte hezké tvary miminek na utz a já nějakého ptáčka se zobáčkem jak řekla má mamka i můj chlap??
![]()
steveka:jo já mám pocit že to bude určitě holka.ale jen z toho důvodu že vím,že si spermie počkala 4-5 dnů na mou ovulaci…a takové spermie jsou na holčičku ty dýl vydrží.tak tomu téměř stoprocentně věřím.. ![]()
Šema píše:
Škurpi a jaká byla reakce? Aspoň ti budou vozit kočárek
Skurpi tak to je dobře. Známá je těhu a kluk ji řekl, že jestli přivede domu novorozence tak si balí kufr a jde pryč, že ten řev poslouchat nebude
![]()
Steveko já čekám holčičku, určitě ![]()
Mcat já furt hledám tu tvojí fotečku a já jí furt nikde nevidim ![]()
mscat píše:
proč vy máte hezké tvary miminek na utz a já nějakého ptáčka se zobáčkem jak řekla má mamka i můj chlap??![]()
steveka:jo já mám pocit že to bude určitě holka.ale jen z toho důvodu že vím,že si spermie počkala 4-5 dnů na mou ovulaci…a takové spermie jsou na holčičku ty dýl vydrží.tak tomu téměř stoprocentně věřím..
ja to taky vidim na holku…je to uplne vsechno jiny nez u Lukaska
Šema píše:
Skurpi tak to je dobře. Známá je těhu a kluk ji řekl, že jestli přivede domu novorozence tak si balí kufr a jde pryč, že ten řev poslouchat nebude![]()
![]()
Steveko já čekám holčičku, určitě
Mcat já furt hledám tu tvojí fotečku a já jí furt nikde nevidim
steveka píše:mscat píše:ja to taky vidim na holku…je to uplne vsechno jiny nez u Lukaska
proč vy máte hezké tvary miminek na utz a já nějakého ptáčka se zobáčkem jak řekla má mamka i můj chlap??![]()
steveka:jo já mám pocit že to bude určitě holka.ale jen z toho důvodu že vím,že si spermie počkala 4-5 dnů na mou ovulaci…a takové spermie jsou na holčičku ty dýl vydrží.tak tomu téměř stoprocentně věřím..
Přesně, taky to tak citím
tak vidím že budeme mít všechny holky ![]()
jakto že nikdo tu fotku nevidíte??? já ji dávám tak jak janulka.u mého příspěvku musíte to určitě vidět! ![]()
Mcat už vidííím, krásný mimí, je to pěkně vidět náhodou! Krásný
![]()
Jetě vymyslet to jméno pro tu holčičku.. ![]()
To jo, koukám Pražandy Apolinář nějak nee tak tam budu sama ![]()
mscat píše:
tak vidím že budeme mít všechny holkyjakto že nikdo tu fotku nevidíte??? já ji dávám tak jak janulka.u mého příspěvku musíte to určitě vidět!
mscat hezká fotka. jako jediná se divám máš barevnej ultrazvuk.
holky já chcu kluka ![]()
já mám zase problém vymyslet jméno pro kluka