♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
20.8.10 09:40

Ivetza…ale nebooj celkově nejsem vůbec hubená.mám 172cm a 75,5 kg.
než jsem otěhotněla tak mi to šlo ještě krásně nahoru na téměř 80 víš.tak jsem za to ted ráda.

holky včera se mnou malý vybíral kočárek..no to bylo zlato :-D on furt říká,že chce holku…ale včera na všechny kočárky že fůj fůj ten ne,ten taky nechcu fuj ten je pro holku..a já že no však si říkal že chceš holku..a on že no ale tys přece říkala že chceš kluka tak bude kluk . :mrgreen:
a já mu na to říkám že chci hlavně jeho tak jsem ho opusinkovala a on že..no ale dyt mě přece máš..tak jsem z té konverzace s ním byla fakt vysmátá :mrgreen: je s ním ted sranda jaké rozumy na mě ted pořád háže až jsem někdy v koncích a nevím co říct :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.8.10 09:42

Holky, já vám to hubnutí taky závidím :oops: já minule přibrala 20 kg, sice to šlo pak dolů, ale byl to záhul na konci to vůbec udýchat, takže teď mám pionýrský závazek se takhle nevyžrat, ale ono to moc nejde ovlivnit, jím celkem zdravě, ale stačí se podívat na rizoto a mám zas kilo nahoře :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 09:46

Gino, já minule měla asi 17kg navrch - byl to hnus. Navíc mi asi 10 zůstalo. Taky jsem si řekla, že te´d bych byla ráda, kdyby se to udrželo kolem 10ti, ale uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429

Gina:pokud ti to jde takto samo nahoru s tím asi nic nenaděláš..hlavně že budete zdraví :wink:
abych nakonec ještě nepřibrala víc jak ty..co víš jak mi to pak rychle naskáče třebas :jazyk: :-D

neměla jsem nikdy problém s váhou,při malém jsem nabrala jen do bříška a z porodnice jsem došla měla jsem dvě kilča nahoře-60kg.
já jsem nabrala až po porodu a za ty 3 roky doma.na 78kg max.79,5. :jazyk:
a to teda ale byl pak šok a záhul..na mé nohy..já do 19ti vychrtlina bum..prdel jak vrata pupek jak v osmém měsíci.hrůůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448

mscat - má drahá a něžná dcera na mě minule: mami, víš, že mouchy sedaj na hovna??
Málem jsem padla k zemi :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 09:48

hele holky…nějak to pak shodíme :wink: :-D
vytřepeme mimino a pak to nějak půjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 09:51

Ivetza :mrgreen: :mrgreen: no to je síla..ale jsou ty dětičky chytré ne :mrgreen: :palec:
taky se pobavím když malý na mě vybalí že už chce mít klid at furt za ním nechodím že už mě nechce poslouchat :roll: :jazyk: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 09:52

jojo na jihu moravy je dnes fakt vedro :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 09:56
mscat píše:
jojo na jihu moravy je dnes fakt vedro :jazyk:

v praze taky krásně http://sirmi.ic.cz/slunce/35.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
20.8.10 10:01
Škurpice píše:
jo, vždy když mly atb, měly průjem, proto mi Dr. říkala ať jim k tomu dávám laktobacilus…kvůli střevní mikrofloře
janna24 píše:
Škurpice píše:
Dobré ráno všem…Jani, já toto měla u dětí při každých atb…příp. zavolej Dr. …dělala malé výtěr z krku nebo CRP odběr? Nebo jen koukla a řekla: „To je angína“ ???
Škurpi teď nevím jestli to dobře chápu, jako že po každých antibiotikách měli průjem? Ne jenom se podívala do krku a to se navíc malá ještě cukala a řvala. Takže to byla taková rychlovka. Určitě ji zavolám. Chystám se na to.

tak jsem si k doktroce zašla osobně, mám to kousek od baráku. tak říkala, že nález tam opravdu byl. at pokračuju a míchám ji ty antibiotika třeba do jídla. jenže ona mi nechce jest, tak jsem ji to zamíchala do pití a snad to vypije. ty laktobacilky mi taky doporučila, tak už je mám koupený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
20.8.10 10:09

no na vánoce se taky moc těším. s dětma jsou to ty pravý vánoce. některý dárky většinou hračky pro malou kupuju na netu. vyjde to levněji a nemusím nikde lítat.

mscat tak ty budeš kupovat novej kočárek? mě zůstane ještě hlubokej po malé. ale těším se, až si pak koupím nový moderní golfky, ty už se dají pak používat od půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
20.8.10 10:09

ahoj holky, tak jak se máte?

já jsem vůbec nestíhala se sem dostat. v práci masakr, jsem přišla domů a padla jako podťatá … Dneska to vypadá, že by snad konečně mohlo být klidněji. Já se vážila naposled teď v pondělí na ko a už mám asi 1,5 kg nahoře :roll: takže hubnutí rozhodně nehrozí … Jak nemůžu pořádně cvičit, tak je to holt hned znát :-( Už se mi i trochu vyvalilo spodní břicho a to jsem 8 tt a čekám první. No, asi mě bude kus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
20.8.10 10:14
Šema píše:
Ahooooooooj :kytka:

Tak už vím proč teploty, rostou nám stoličky.Zatím je dobrej od včéra.

Jdu vás narychlo dočíst :kytka:

S Vánocema - chystám se nakupovat dřív, už ted protože pak lítám jak cvok a mám nervy

Příspěvek upraven 20.08.10 v 08:52

Šemi, tak ať se zuby rychle vyklubou a malýho moc nezlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 10:29

janna: jojo budu kupovat nový…ten tip co jsem měla u malého se mi ted už nelíbí i když byl dost prostorný..a navíc..je uplně dorasovaný.malý v tom spával dost dlouho…asi do dvou roku a třičtvrtě :-D :roll:
a už bych si nikdy ani takový nekoupila…hned se rozbila stříška i na ty nohy to nedrželo.malý se několikrát převrátil…no prostě na hovno.stejně měl zvlášt dokoupený sporták s pultíkama a golfáč.
už mám vybraný definitivně…konečně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 10:30

jessie:to je v pohodě :wink: jen at je tě kus :-D
no mě se zdá že už se mi taky pupčour vyvaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí