♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3448
20.8.10 10:31

a jakej si vybrala?

Taky budeme kupovat, po malý jsme kočár prodali…mám svýho favorita, ale to je tááák drahý :evil: Uvidim, jestli se mi nepodaří sehnat sponzora nebo aspoň příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 10:34

Ivetza..já mám taky srdcovku..peg pérego skate. ale nevím no..se vším všudy je to drahý kočárek.

vybrala jsem si asi novou kolekci od implast.Canu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 10:36

holky tady to dostal náš tatka ted k narozeninám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 10:41

peg perego jsme měli na malou, byl to klasickej hlubokej

já zas miluju casuallplay S4 (doufám, že píšu dobře) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 10:42

jo to už mi včera psala taky kamoška..že che casualplay S4 .ale je to myslím si zbytečně drahý kočárek. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448

téda vám to tam sluší!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
mscat píše:
jo to už mi včera psala taky kamoška..že che casualplay S4 .ale je to myslím si zbytečně drahý kočárek. :jazyk:

já vim :oops: :oops: jenže…když jí miluješ, neni co řešit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Mscat, nádherný dárek :palec: doufám, že se líbil.

Já sice první kočár neprodala, ale hodně přemýšlím nad Philem a Tedsem tandem. A to jsem chtěla klasický kočár s pořádně velkou korbičkou, minule jsem měla jen sporťák s vložnou taškou a to bylo na prd pro nesedící mimi. V PaT novoš taky nebude mít moc místa, ale co s dvouleťákem? Nedovedu si představit jak to naše zvíře vláčím za kočárem na skejtu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
20.8.10 10:44

Ahoj holky, tak ta hlava už je lepší.

Teda už řešíte Vánoce… Já je teda upřímně moc nemusím. Ale s dítětem snad dostanou novej rozměr. Loni mu bylo pět měsíců, ale letos už by snad mohl trhat papíry a rozbalovat dárky. A příští rok to bude ještě lepší. Tak na to se těším, na ty rozzářený očička. Ale my s manželem jsem Vánoce neslavili už několik let, fakt nás to nebaví. Stejnak si v průběhu roku koupíme, co potřebujem… Ale tak kvůli dětem snad pak něco pro sebe vymyslíme…

Janni, naše mudra teda před nasazením ATB dělá taky CRP test, tohle kouknutí do krku a následně hned ATB se mi nelíbí. Ale bohužel to takhle děá většina doktorů, tak jsem ráda, že ta naše je výjimka. Je to starší paní, moc milá, ochotná… Zato ta moje gyndařka je akorát na prachy… No fakt jsem zvědavá na tu příští kontrolu.

Trošku jsem i dočítala, řešily jste vitamíny, já beru občas listovku a nějaký to Pregnium, co jsem dostala vzorek. Ale fakt hrozně zapomínám. A svátky a narozky - můj táta se narodil 24.12. a svátek má v listopadu, takže taky celej rok nic a pak všechno naráz. Vojta to má celkem dobrý - svátek duben, narozky červenec, Vánoce… Docela dobře rozvržený. Ještě musím juknout, kdy má svátek Nela, to je můj favorit. A když to bude kluk… no on to nebude kluk, prostě to bude holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 10:45

a tady teda si dovolím ukázat ..jsem si nechali i tu fotečku do obýváku zvětšit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
20.8.10 10:46

Ahoj holky, zdravím po dovolené. Bohužel nemám šanci dočíst zpátky tolik stránek, takže vůbec nevím, co je nového a jak se máte. Je toho strašlivě moc. :nevim:
U mě zatím jakš takš, akorát na dovolené opět 3 migrény,takže to byl zážitek no :pocitac: Ale teď už docela v klidu.
Mějte krásný den, jdu vybalovat věci z dovči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 10:47

Gino, ty tandemy se mi líběj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 10:48

Gina:jojo líbil. :-D a ještě vlastně dostal den předtím první fotečku miminka… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
20.8.10 11:06

Ahoj holky, tak my si dneska přispali a vstávali sme až po 9h… tak sem se aspoň hezky vyspala :dance:
Mscat moc hezká fotečka :palec: sluší
jinak my už taky vánoce pomalu máme doma na denním pořádku… mladej chce soupravu mašinek Tomáš a celé to stojí cca 3000Kč tak mu furt vysvěluju, že až napadne sníh a řekne čertům básničku, tak pak bude chodit ježíšek a ty mašinky mu přinese když bude hodný :lol: a on mi na to poví „mami já už sem ale hodnej“ :mrgreen:
A kočárek máme po Danovi, tenkrát sem brala takový hnědý… tak kdyby náhodou se zadařila holčička, tak ho může mít taky a mám od babywelt myslím… už ale nevím teď přesně jaký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.8.10 11:59

jooo uz se mi to povedlo a mam konecne spravnej metrik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí