♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
20.8.10 08:55

Dobré ráno vy máte supr téma vánoce..
Mi řekla loni dr. pohlaví v 16tt a to jenom jako že už to chcete vědět?? Tak uvidíme. Teď hlavně myslím ať vyjde dobře krev a screening. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.8.10 08:56

Já jsem z toho právě vždycky otrávená, protože chodím denně do práce, v podstatě až do 23.12. a to musím pouklízet, napéct a ještě lítat po městě a u nás toho teda nic moc není, krom milionu lidí…no prostě na nic není čas, ještě máme spoustu práce s podnikáním doma, co mámee společně s přítelem, protože před Vánocema s eposílá nejvíc balíků…no já se vždy těším jen na to volno … a teď se těším, že se to konečně změní a budu mít krásné Vánoce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
20.8.10 08:57

Šemi, já jdu na ten screening k Apolináři taky 17.9. v kolik jdeš? já ve 12:45…
třeba se potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.8.10 09:00
je pravda, že děti Vánoce úplně změní…je to jiné…hlavně pak ta dokořán otevřeá kukadla a naše holčina vždycky říká „Ježíšku, děkuju ti strašně moc za dárečky“ …i když dávno ví, jak to je, divadlo hraje s námi :mrgreen: je to kouzelné…pro mě budou letošní Vánoce trošku smutné…máme je poprvé odděleně a já s dětmi 23.12. protože Vánoce připadají na tatínka…loni jsme je dělali společně, nechtěli jsme hned dát dětem ránu, ale pro mě to bylo peklo, tvářit se, jak si to děsně užívám, přitom uvnitř to bylo pro mě utrpení
xŠárka píše:
Já se právě těším, až budu mít miminko (nebo víc), že ty Vánoce zase dostanou to své kouzlo…takto jsme s přítelem uhonění, nidko neví, co komu koupit…nakonec se to vyřeší obálkama pod stromkem…no už to není ono…ale jak budou děti, tak to bude zase krásný čas ! :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 09:02
xŠárka píše:
Já se právě těším, až budu mít miminko (nebo víc), že ty Vánoce zase dostanou to své kouzlo…takto jsme s přítelem uhonění, nidko neví, co komu koupit…nakonec se to vyřeší obálkama pod stromkem…no už to není ono…ale jak budou děti, tak to bude zase krásný čas ! :srdce:

To souhlasí, s dětma jsou vánoce krásný. Když už jsou trošku větší a něco si moc přejou a pak to rozbalej, dycky u toho bulim :oops: :oops:
Mám pocit, že se mi hormony zapomněly v prvním těhu a od tý doby brečim furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 09:08

škurpi, minule jsem o tobě přemýšlela. doufám, že ti to neva, ale furt jsem řešila, jak to budeš dělat, až budeš mít miminko.
Teď se doma střídáte, to mi přijde kvůli dětem dobrý..ale co pak?

ehm, doufám, že ti to nevadí, ale já jsem prostě hrozná :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.8.10 09:11
ne nevadí…bude to mazec, ale mimi bude muset se mnou…příťa má práci, že týden kdy jsem s dětmi pracuje a pak je týden se mnou…jinak se to nedá dělat…a bude to náročné…čas vše ukáže…pro mě je teď strašně důležité to, že na dětech se to psychicky nepodepsalo…kamarádka má to samé, ale stěhuje se dítě a je to mazec…skončili už na psychiatrii…mladýmu je 10
Ivetza píše: škurpi, minule jsem o tobě přemýšlela. doufám, že ti to neva, ale furt jsem řešila, jak to budeš dělat, až budeš mít miminko.
Teď se doma střídáte, to mi přijde kvůli dětem dobrý..ale co pak?ehm, doufám, že ti to nevadí, ale já jsem prostě hrozná :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 09:17

No nemáš to jednoduchý, ale pro děti určitě nejlepší řešení. Jsou prostě DOMA!!!
Je fajn, když se lidi dokážou dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.8.10 09:19
no „dohodnout“ …myslela jsem si, že domluva bude jednodušší, ale ohledně některých vecech je to boj…říkám si ale, že jsou mnohem větší debi…, takže se to snažím brát s nadhledem…jen ex má o některých věcech hodně zkreslené představy…
Ivetza píše:
No nemáš to jednoduchý, ale pro děti určitě nejlepší řešení. Jsou prostě DOMA!!!
Je fajn, když se lidi dokážou dohodnout.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 09:21

dobré ránko :mavam: :mavam:

Ivušáček…nic si z toho nedělej..já dnes ráno se konečně doplazila ještě před snídaní na váhu a tak mám zase kilo dole..takže celkem 4 kila. :nevim:
to jde samo prostě nechápu..a nebo je to ted pravidelnější stravou?? :think: že jím častěji a lehké věci..no zajímavé. :-D
aspon konečný výsledek před porodem nebude třeba tak vysoký :mrgreen: alejako dám si i brambůrky nebo večer zdlábnu čokoládu když večer je mi líp..a asi se to neukládá což je najednou super..když jsem se marně 3 roky snažila to dát dolů :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 09:23

Mscat - 4 kila jo? To se mně stát nemůže :twisted: :twisted: Mně jedině tak 4 kila nahoru, to jooo - to jde samo :zed:

fůůůj, mluví ze mě závist :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.8.10 09:24

jej řešíte vánoce? :-D
tak já osobně vše kolem vánoc nemám ráda..ten shon,chystání…hlavně mě štve že je všechno tak drahé..a člověk se snaží ušetřit ale na vánoce všechno padne a pak se zas začíná znova :-D
ale jako na dárečkách se vyžívám většinou sama si nic ani nepřeji jen aby měl malý radost a taky to vždy obrečím jak čučí…no tak letos budu bulet tuplem jak želva.protože ted bulím jen když se na malého dívám tak sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.8.10 09:24

holky mějte se, vyrážím na Moravu…pěkný den všem a opatrujte se a marodi ať jsou brzy zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
20.8.10 09:27
Škurpice píše:
holky mějte se, vyrážím na Moravu…pěkný den všem a opatrujte se a marodi ať jsou brzy zdraví

hlavně opatrně :wink:
Měj se hezky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
20.8.10 09:33

Škurpi - na jihu Moravy je dens kráááásně sluníčkově - tak se těšíme !!!! Dobře dojeď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí