Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno vy máte supr téma vánoce..
Mi řekla loni dr. pohlaví v 16tt a to jenom jako že už to chcete vědět?? Tak uvidíme. Teď hlavně myslím ať vyjde dobře krev a screening. ![]()
Já jsem z toho právě vždycky otrávená, protože chodím denně do práce, v podstatě až do 23.12. a to musím pouklízet, napéct a ještě lítat po městě a u nás toho teda nic moc není, krom milionu lidí…no prostě na nic není čas, ještě máme spoustu práce s podnikáním doma, co mámee společně s přítelem, protože před Vánocema s eposílá nejvíc balíků…no já se vždy těším jen na to volno … a teď se těším, že se to konečně změní a budu mít krásné Vánoce ![]()
Šemi, já jdu na ten screening k Apolináři taky 17.9. v kolik jdeš? já ve 12:45…
třeba se potkáme ![]()
xŠárka píše:
Já se právě těším, až budu mít miminko (nebo víc), že ty Vánoce zase dostanou to své kouzlo…takto jsme s přítelem uhonění, nidko neví, co komu koupit…nakonec se to vyřeší obálkama pod stromkem…no už to není ono…ale jak budou děti, tak to bude zase krásný čas !
xŠárka píše:
Já se právě těším, až budu mít miminko (nebo víc), že ty Vánoce zase dostanou to své kouzlo…takto jsme s přítelem uhonění, nidko neví, co komu koupit…nakonec se to vyřeší obálkama pod stromkem…no už to není ono…ale jak budou děti, tak to bude zase krásný čas !
To souhlasí, s dětma jsou vánoce krásný. Když už jsou trošku větší a něco si moc přejou a pak to rozbalej, dycky u toho bulim
![]()
Mám pocit, že se mi hormony zapomněly v prvním těhu a od tý doby brečim furt ![]()
škurpi, minule jsem o tobě přemýšlela. doufám, že ti to neva, ale furt jsem řešila, jak to budeš dělat, až budeš mít miminko.
Teď se doma střídáte, to mi přijde kvůli dětem dobrý..ale co pak?
ehm, doufám, že ti to nevadí, ale já jsem prostě hrozná
![]()
Ivetza píše: škurpi, minule jsem o tobě přemýšlela. doufám, že ti to neva, ale furt jsem řešila, jak to budeš dělat, až budeš mít miminko.
Teď se doma střídáte, to mi přijde kvůli dětem dobrý..ale co pak?ehm, doufám, že ti to nevadí, ale já jsem prostě hrozná![]()
No nemáš to jednoduchý, ale pro děti určitě nejlepší řešení. Jsou prostě DOMA!!!
Je fajn, když se lidi dokážou dohodnout.
Ivetza píše:
No nemáš to jednoduchý, ale pro děti určitě nejlepší řešení. Jsou prostě DOMA!!!
Je fajn, když se lidi dokážou dohodnout.
dobré ránko
![]()
Ivušáček…nic si z toho nedělej..já dnes ráno se konečně doplazila ještě před snídaní na váhu a tak mám zase kilo dole..takže celkem 4 kila. ![]()
to jde samo prostě nechápu..a nebo je to ted pravidelnější stravou??
že jím častěji a lehké věci..no zajímavé. ![]()
aspon konečný výsledek před porodem nebude třeba tak vysoký
alejako dám si i brambůrky nebo večer zdlábnu čokoládu když večer je mi líp..a asi se to neukládá což je najednou super..když jsem se marně 3 roky snažila to dát dolů
![]()
Mscat - 4 kila jo? To se mně stát nemůže
Mně jedině tak 4 kila nahoru, to jooo - to jde samo ![]()
fůůůj, mluví ze mě závist
![]()
jej řešíte vánoce? ![]()
tak já osobně vše kolem vánoc nemám ráda..ten shon,chystání…hlavně mě štve že je všechno tak drahé..a člověk se snaží ušetřit ale na vánoce všechno padne a pak se zas začíná znova ![]()
ale jako na dárečkách se vyžívám většinou sama si nic ani nepřeji jen aby měl malý radost a taky to vždy obrečím jak čučí…no tak letos budu bulet tuplem jak želva.protože ted bulím jen když se na malého dívám tak sranda ![]()
holky mějte se, vyrážím na Moravu…pěkný den všem a opatrujte se a marodi ať jsou brzy zdraví
Škurpice píše:
holky mějte se, vyrážím na Moravu…pěkný den všem a opatrujte se a marodi ať jsou brzy zdraví
hlavně opatrně ![]()
Měj se hezky ![]()
Škurpi - na jihu Moravy je dens kráááásně sluníčkově - tak se těšíme !!!! Dobře dojeď ![]()