Poradna duly
Jana Čurdová
LaChica píše:
No je mi sem tam na, ale vždycky to ustojím. Představte si holky, už 4. den mám chuť na krokety s tatarkou a kečupem…si to vždycky namíchám…tak se teď přemlouvám, že to není zdravé a tím na to mám ale ještě větší chuť
To já mám strašlivou chuť na hambáč… a po každé co jsem ve městě se přemlouvám, abych si ho nekoupila…na štěstí s naší cácorkou to moc nejde cpát se hambáčem a jí mít vedle sebe… ![]()
Ivušáček: taky taky…hambáč…chut mě ted už na něj přešla..ale dřív jsem si ho kupovala pravidelně.ale dnes jsem si dala gyros.No co. ![]()
a na čínskou polévku mám chut už delší dobu za chvíli si ji půjdu koupit ale neměli mou oblíbenou Lucky gulášovou hej tu miluju ![]()
já celkově nejím nějak zdravě..teda ted jo se snažím víc to ovoce i mám na něj chut..ale jinak samé kraviny cpu ![]()
ale malý mi v pátek zdlábl celý hambáč a jak mu šmakoval.výjimečně mu to koupím a neřeším to.
Mcat já mu u mekáče kupuju ty kuřeci nugetky ty miluje, a hambáč mu nejede, asi ví, co je zdravější
![]()
Hergot mě je blivnooo lalaláááá lalaláááá
šema: tak my tu mekáč nemáme ![]()
mě malý taky vůbec nejí hambáč..ted jsem mu ho dala celý poprvní a zdlábl ho teda.kupovala jsem jiný tak mu asi zachutnal.většinou mívá párek v rohlíku.a jinak si kousával se mnou sem tam ![]()
Lachi já včéra měla činskou polívku, prostě jednou za čas to nevadí, to by se musel člověk zbláznit.. ![]()
Jani no hele přesně já, fakt. Ale až mi to štve, protože jsem se rána najedla, šla na zahradu s klukem a bylo mi tak zle hlady ( jedla sem před 15min) že sem musela jít domu anapit se, nebo bych fakt celej den ŽRALA!
mscat píše: šema: tak my tu mekáč nemáme
mě malý taky vůbec nejí hambáč..ted jsem mu ho dala celý poprvní a zdlábl ho teda.kupovala jsem jiný tak mu asi zachutnal.většinou mívá párek v rohlíku.a jinak si kousával se mnou sem tam
Z mekáče hambáč mi nechutná je takový sladky, já si kupuju normálka ve stánku s občerstvením… tam dávají hodně zeleniny, zelí a obyč takovou tu bulku, mooc velká dobrota, jinak párek v rohlíku bych sežrala klíďo taky, a hnedle dva…Před pár lety mívali v jednom stánku i dvojitý párek v rohlíku, holky to byla dobrota… ![]()
Tak holky jak sem začala před pár dny číst, že vás pálí žáha, tak už sem na tom 3 den stejně
Jinak mě teda věci jako hambáč atd nelákají… před pár dny mi manžapřinesl gyros… sem 2× kousla a stačilo jinak by šel ![]()
Al celkově mi je dobře naštěstí jen večer se mi trochu přitíží… není to nic hroznýho, ale to stačí…
Jinak mě na zdravou stravu taky moc neužije…mám ráda smažák s tatarkou, což je taky jídlo, co bych mohla pořád, i já si občas ale jen tak jednou za půl roku dám tu čínskou polívku… mám ráda ty nudle…
Při prvním těhu jsem taky jedla všechno na co jsem měla chuť, to jsem mohla pořád chlebíček s vajíčkem…
a Karolínka je v pohodě…a myslím, že i pak víc byla zvyklá na to zelí, a knedlíky a tak, že jí to vůbec nenadýmalo…u nás v porodnici to moc s jídlem neřeší, byly jídla, které nadýmají fest, a naše princeznička neměla snad ani jednou za celý živůtek problém s bolením bříška…
Nechte si toho s tim jídlem ![]()
tady lítaj samý hamburgery, chlebíčky, polívečky…kdo to má dočítat
To má pak člověk hned hlad.
šemi, padám do za tebou do jámy hladu, začíná mi bejt dobře a furt bych jedla. přesně jak říkáš, najím se, chvíli je to dobrý a pak zas záchvat hladu, ale tak, že je mi hned blbě..takže bez svačinky nemůžu vytáhnou nos z domu ![]()
Mě žáha už tolik nepálí, vždycky mě brala nejvíce večer, tak jsem se po třetí hodině přestala tolika cpát… vezmu si rohlíček s pomazánčičkou a dobroš, fakt to přestalo…
Koukala jsem, že jste řešili kočárky, tak ten hluboký asi řešit nebudu, mám sice po prvním, ale ten už je tak ošklivý, že bych to měla jen pro ostudu, ale sousedka mi nabídla, že mi ten hluboký půjčí, je to jen na půl roku a pak mám sporťák X-lander, a ten je super,…nebo ještě švagrová má teď miminko, takže bych se s ní mohla domluvit, že by mi ho půjčila… mě se kočárů líbí plno, ale ty ceny jsou fakt strašný…
Holky, já teda ještě kočárek neřeším, hlavně se v tom ani nevyznám
Zatím mám strach si i cokoliv na miminko koupit, abych to nějak „nezakřikla“ ![]()
jojo z mekáče je hamburger sladký takový to je pravda ten mi taky nelezl a to jsem ho měla párkrát.
chodím tady k jedné paní a ta má luxus hambáč mnam mnam..a dost s těma chutěma že?taky máte takový hlad…no já příšerný…dala bych si pizzu,a řecký salát a jaj pečené maso knedlu zelí…juj
slint slint
![]()
Holky nechte toho s tím jídlem, jo? Mám šílenou chuť na hamburger, no to je dílo teda, málem mi tečou sliny.
Šemi jinak je mi docela fajn, ale přesně jak píšeš, nic mi není a za chvilinku mám takový hlad, že když si nic nedám, je mi blbě. Jako te´d na dovči, byli jsme na prohlídce,vše ok a najednou děsný hlad, no než jsme našli restauraci,jsem myslela, že tam nedojdu jak mi bylo blbě. Ale snědla jsem polévku a už jsem byla vysmátá ![]()
Jinak se dívám, že řešíte kočárky. Mě se hodně líbí Firkon, a tím, že jsme oba dost vysocí, tak to bude v pohodě. Má dost velkou hlubokou korbu a má i rukojeť, která se dá nastavit dost vysoko, takže v pohodě ![]()
Lachica: tak já taky ještě dlouho nebudu nic kupovat a kočárky mám v merku už přes rok
a jen si tak věci prohlížím..ale to už si je prohlížím jak říkám přes rok a půl ![]()
abych pak neváhala na poslední chvíli
ahoj holky,tak jsem si pocetla..dorazila jsem z prace..mam dost..hura do vany a do postylky…jen sjem chctela rict..taky si taaak moc uzivate sexik???ja snad vcera…
no..jinak chute mě honi porad a silenen.v praci porad neco uzdibavam..doma ted dve jabka..no nastesti netrpim zacpou tak se to zase vycisti..
na hambace me chute neberou..ja se dala na popcorn do micr..mnamka nejvetsi..maslovej a syrovej..hm…jo a cokoladky..ja si vcera koupila jakousi intense a ta byla…se rozplyvala na jazyku,horko sladka chut.. ![]()