Poradna duly
Jana Čurdová
Alja: hezký metřík, ale asi ti to špatně napsalo zbývající dny..
akorat je koukam dost do ruzova s holcickou, tak snad se moje predtucha vyplni
popripade ho pak musim predelat
…vsichni mi tvrdi ze budu mit holku, asi proto ze si ji preju jen manzel vi ze to bude kluk tak uvidime..
O tandemu taky přemýšlím, Phil je celkem dobře udělanej. Ale uvidíme až podle aktuální potřeby, dopředu kupovat nebudu. Vojta v kočárku vydrží sedět max. 10 minut a pak se příšerně vzteká, že chce chodit, takže si myslím, že by to u nás byly vyhozený prachy. Asi spíš veškerý úsilí investuju do toho naučit ho chodit za mnou a ne aby mi furt někam zdrhal
Nebo si na něj koupím ty vodící kšíry, i když je mi to proti srsti. Já stejnak MHD nikam nejezdím, všechno mám kousek, takže nějaký hromadný přesuny moc nehrozí. Všechno zvládnu autem a chůzí. A když by fakt bylo potřeba někam s mimčem, kde by bylo blbý, že se za náma bude Vojta ploužit a potřebovala bych někam rychle, tak mám hlídací babičku. Takže u nás asi zbytečná investice mno.
a jo mam to nejaky divny sakra tak zase ne
…zkusim to nejak opravit
Kaji, prosim tě, až budeš mít náladu a chvíli čas, změnila bys mi v tabulce termín na 3.3.2011? ![]()
mscat píše:
holky tady to dostal náš tatka ted k narozeninám
krasný, to se mu bude pít dobře kafíčko
Kajiszek píše:
O tandemu taky přemýšlím, Phil je celkem dobře udělanej. Ale uvidíme až podle aktuální potřeby, dopředu kupovat nebudu. Vojta v kočárku vydrží sedět max. 10 minut a pak se příšerně vzteká, že chce chodit, takže si myslím, že by to u nás byly vyhozený prachy. Asi spíš veškerý úsilí investuju do toho naučit ho chodit za mnou a ne aby mi furt někam zdrhalNebo si na něj koupím ty vodící kšíry, i když je mi to proti srsti. Já stejnak MHD nikam nejezdím, všechno mám kousek, takže nějaký hromadný přesuny moc nehrozí. Všechno zvládnu autem a chůzí. A když by fakt bylo potřeba někam s mimčem, kde by bylo blbý, že se za náma bude Vojta ploužit a potřebovala bych někam rychle, tak mám hlídací babičku. Takže u nás asi zbytečná investice mno.
Káji nebo si můžeš koupit takový to stupátko před kočárek.
Ahoj holky, teda od včerejšího odpoledne tady člověk není a je toho tady teda hoodně napsaného. Ani jsem to všechno nestihla dočíst. dneska jsem byla na kontrole, ultrazvuk byl v pořádku, miminko se vzbudilo a pak jsme ho ani nemohli vyfotit, aby to nebylo rozmazané. Tak teď ještě počkám, co krev a snad vše bude dobré. Jen mám změnu termínu, ze 13. března na 8. března a ještě si musím opravit metřík.
Evulíku vítej doma
Ta bolest halvy je otřesná věc, to je děsný! Jak ti je jinak? ![]()
Holky koukám že probíráte kočárky. Já vozila Davídka v Takku, aleje to tak těžký, že sjem řekla že už to nechci. Za jedno to tahám, sice jen teda tři schody, jak máme chodbu tak sjem ho tam dávala spát, když třeba venku lilo a otevřela jsem mu okno dokořan a byl tam a když jsem ho tahala tak měl 15kg +18kg kočárek, takže masakr. Ale nevim jakej, protože jelikož bydlíme na vesnici a v zimě se tady silnice udržuje tak jak si to páni na obci zrovna řeknou tak se bojím si ho koupit, protože má přední kolečka menší a točí se a je to BABYPOINT V3. Kámoška ho má, je to teda asi starší verze což mě teda vůbe cnevadí, nemusím mít modní výstřelek, ale hlavně co chci, aby byla velká korba, protože teď dělají tak maličký, že fakt nevím jak se tam teda dává miminko+ teda v zimě fusak to teda nějak nechápu..
Trojkolky se mi teda vůbec nějak nelíbí,a hlavně když jsem viděla maminu jak vyklopila dítě když najela na silnici, po který jí to asi sjelo nebo co, nechápu tak to jmě teda fakt dost odradilo ![]()
Štěpánko gratulce ke kontrole
![]()
Tenhle se mi líbí ale dost se bojim těch koleček ve předu teda http://kocarky.heureka.cz/babypoint-v3/
Holky otázka, taky máte furt hlad jako já????????????????????????????????????????????????????????????????????
![]()
Moc pěkný obrázek, ale jak píšeš těch koleček se taky bojím. Taky jsem měla Tako, přesně moc těžký, do tříkolky se taky bojím, hlavně přes tu zimu. Jinak mám sporťák tříkolku a jsem spokojená. Taky chceme nový, ale zatím nevíme. Líbí se nám ten nový Tako už není tak těžký a taky má ty kolečka menší, ale ne moc. Nejdřív musíme prodat ten co máme. Jestli se teda dá ještě prodat.
Štěpánko - gratuluju ke kontrole ![]()
Kočárek - holky jánemám ani tušení, ještě jsem ani pomalu žádný nevozila, my v rodině žádné malé děti nemáme…no budu se muset jít podívat ke kamarádkám, protože fakt nevím, na co si mám dávat pozor ![]()
A opravila jsem si metřík podle screeningu…už by to mělo být dobře ![]()