♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9306
19.8.10 20:10

Holky pro dnešek se loučím, papapa a pohladte bříška! :mavam:

Janni, at je vám líp, myslíme na vás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrou kočky moje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 20:12

Ty jo, já myslela, že slyšej až pozdějš, to sem zas něco propásla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 20:16
Ivetza píše:
Ty jo, já myslela, že slyšej až pozdějš, to sem zas něco propásla :think:

Asi nepropásla, taky myslím, že slyší až později, ale já písničky můžu pořád, takže je pouštím pořád… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 20:22

Tady naše dnešní fotky, ale fakt tam toho moc vidět neni :-? :-? Ale na monitoru to bylo vidět hezky a prcek se tam hezky mrskal.

http://picasaweb.google.cz/…kova/Miminko?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 20:25

tak já miminku teda ještě nic nepouštím a nemluvím s ním :-D :think:
je to mrně které má pouhých několik mm vnímá až později to si myslím :-D

jinak ale hudbu mám ráda poslouchám pořád když mě malý dovolí a nemá puštěnou tv :-D
hmm a při prvním jsem to prožívala víc..zpívala hladila,pouštěla tu I gut you baby fakt nevím jak se to píše :-D ale je to krásná písnička :-D
ale až tak od toho pátého měsíce kdy mimi začlo kopat to jsem mu pravidelně přála dobré ráno a dobrou noc a říkala že ho maminka moc miluje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 20:34
Ivetza píše:
Tady naše dnešní fotky, ale fakt tam toho moc vidět neni :-? :-? Ale na monitoru to bylo vidět hezky a prcek se tam hezky mrskal.http://picasaweb.google.cz/…kova/Miminko?…

Ivetko to už je pěkný kus mimíska… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 20:40

Víte, co zrovna jim?

otevřela jsem si sklenici kyselých okurek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.8.10 20:40

no já teď hltám všechny možné informace a prý už v 8.týdnu má zvukovod a o 4-6 týdnů později už na hlas matky reaguje. To je psycho, takové malé hovínko a už vnímá. Někdy si připadám jak idiot, protože jsem často doma sama a tak si povídám s prckem, popisuju mu, co dělám a tak. No někdo mě poslouchat, tak si asi klepe na čelo :lol: no nic, sežrala jsem dva chleby se škvarkovkou, taková „dietní“ večeře :lol: valím do sprchy a hajíííí. Tak všem přeji dobrou noc a opatrujte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 20:41
Ivetza píše:
Víte, co zrovna jim?otevřela jsem si sklenici kyselých okurek :oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: tak tu jsem schopná sníst na posezení… :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 20:43
Ivušáček píše:
Ivetza píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: tak tu jsem schopná sníst na posezení… :lol: :lol: :lol:

miluju je i netěhotná. ale manžel na mě kouká dost nevěřícně :nevim:

PS: možná proto, že piju i tu vodu :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 20:53
Ivetza píše:
Ivušáček píše:
Ivetza píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: tak tu jsem schopná sníst na posezení… :lol: :lol: :lol:

miluju je i netěhotná. ale manžel na mě kouká dost nevěřícně :nevim:

PS: možná proto, že piju i tu vodu :oops: :oops:

Ivetko u nás ty okurky jí i manžel, i moje dvouletá dcera, 100 sklenic máme zavařených každý rok a kolikrát to ani do sezóny nedá… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
19.8.10 21:00

Ahoj holky, včera jsem neměla vůbec čas a dneska mám zase celej den migrénu, tak jsem hotová a nemůžu čučet do PC. Tak vás jdu jenom pozdravit. Dělo se něco zásadního? Nemám dočteno asi 20 stránek. Dneska to fakt nedám, fakt je mi blbě. Hlídala máma a já ležela s mokrým hadrem na hlavě, ale nějak nepomáhá nic… S Vojtou jsem to v těhu mívala taky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
20.8.10 07:23

Dobré ráno holky,
tak dneska už je to lepší. v noci jsme se krásně vyspali. malé teplota už konečně klesla, ale průjem má pořád. tak to na angínu moc nevypadá.

Ivet miminko je tam krásně velký.

Kaji tak ať migréna brzo přejde. věřím, že to není nic příjemnýho, když třeští hlava. občas to mám taky. tak co nejvíc odpočívej.

já někde četla, že mimča vnímají od 16tt.

tak hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
20.8.10 07:30
Dobré ráno všem…Jani, já toto měla u dětí při každých atb…příp. zavolej Dr. …dělala malé výtěr z krku nebo CRP odběr? Nebo jen koukla a řekla: „To je angína“ ???
janna24 píše:
Dobré ráno holky,
tak dneska už je to lepší. v noci jsme se krásně vyspali. malé teplota už konečně klesla, ale průjem má pořád. tak to na angínu moc nevypadá.

Ivet miminko je tam krásně velký.

Kaji tak ať migréna brzo přejde. věřím, že to není nic příjemnýho, když třeští hlava. občas to mám taky. tak co nejvíc odpočívej.

já někde četla, že mimča vnímají od 16tt.

tak hezký den
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
20.8.10 07:38

Dobré ranko holčičky

Kaji, snad migréna brzy poleví…

Jani, to je super, že malá už nemá teplotku, ale stejně bych s ní ještě zašla k Dr. aby na ní jukla…na angínu to fakt není, ale aby z toho průjmu nebyla nějako dehydrovaná…

Jinak holky, já jsem zase plašan… pořád závidím někomu jak hubne, a já jsem dneska zjistila, že mám o půl kila míň, a cítím, že i to břicho trošku splasklo a plaším a plaším, jestli není něco špatně…mám najednou z toho takový blbý pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí