♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5200
19.8.10 18:14
mscat píše:
tak vidím že budeme mít všechny holky :mrgreen:jakto že nikdo tu fotku nevidíte??? já ji dávám tak jak janulka.u mého příspěvku musíte to určitě vidět! :evil:

no jasne…du si umyt hlavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.8.10 18:17

děkuji :-D
vypadá tam opravdu jak ptáček..prý pštrosátko.mamka hned řekla že to má velký zobáček tak sradna no :-D

janna:noo asi ano..taky jsem se dívala že máte jiné barvy na tom utz. on si to měnil ty barvy že kde to půjde líp vidět.

tak mě je celkem jedno co to bude..stále ale opakuji že bych chtěla kluka..ale myslím si,že ve skrytu duše toužím po té holce i když si ju vlastně ani nepřeji ale koukám na růžové věci :mrgreen: divné že? :-D
ale malý prohlašuje že jedině holku tak doufám už kvuli němu. :-D

a jinak pro kluka mám definitivně jména už dlouho vybraná :-D s holkou to mám těžší to si pořád měním a v hlavě pořád štrotuji různá jména..ale nějaké favority mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.8.10 18:52

Ahojky holky, tak jsem se vrátila z výletu a jsem úplně utahaná, no fakt úplně zničená, vidím to na ňáký rychlý dlabanec a valím hajuškat.
Jinak taky stále trpím nechutenstvím, někdy je to lepší a někdy horší, ale už aspoň neblinkám, já už pomalu končím 12.týden, takže dobírám vitamínky calibrum babyplan a od screeningu, který mě čeká v úterý, budu baštit calibrum mami, a to jsou teda tablety!!! :-P no fakt obrovské, jsem to už ze zvědavosti otevřela a čumím na to jak tele na nové vrata :mrgreen: no jsem zvědavá jak je budu tlačit do krku, asi budu půlit, jinak jsem v nějakém čísle „maminky“ nebo „betynky“ četla, že není prokázané, že by vitamínky pro těhotné měly vliv na to, jak velké děti se narodí, takže já baštím podle toho, co mi doktorka řekne a ta zavelela: „Baštit!“ :lol: no zítra se mi snad konečně vrátí můj choť :-D tak musím něco uvařit, slíbila jsem mu zapečené kuřecí maso se smetanovou omáčkou, no a taky jsem mu chtěla udělat škvarkovou pomazánku a tu bych si dala aji já, tak jdu asi do ní. Jinak všem závidím vaše fotečky, já už chci takyyyy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
19.8.10 19:00
Šema píše:
Janni jak je berušce?? Myslim na vás :hug:

Šemi díky, jseš hodná. Erička měla tedka zase průjem. spinkala a pustila mi to do postele, takže veselo :-) ale stávají se horší věci, že. tak já si tedka fakt nejsu jistá, jestli se doktorka nesekla a není to ta střevní viroza. protože u ní měla úplně stejný příznaky. nejdřív vysoký horečky z ničeho nic a pak průjem. a do dvou dnů bylo po všem. uvidíme přes noc a kdyžtak zítra zavolám doktorce. abych do ní zbytečně neládovala antibiotika na angínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 19:14

ahoooj!!

Jste baby ukecaný :lol: :lol: Dočetla jsem skoro všechno, ale nepamatuju si nic

Celej den jsem někde chodila, jsem polomrtvá, za chvíli jdu spát :lol: bolej mě nohy a záda.

Na oslavu dnešní kontroly jsem si dala na oběd KFC, bože, já to fakt miluju.

Vitamíny mám calibrum babyplan až je doberu přejdu na to calibrum mami nebo jak se to jmenuje. A nevěřim, že po vitamínech jsou velký děti, dyk mě se narodila malá a měla 2420…fakt obr :mrgreen: :mrgreen:

Gratuluju i ostatním ke kontrolám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.8.10 19:23

mi se konečně podařil metřík, aspoň doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.8.10 19:25

juuuu jsem tam, mám radost a teď jdu na tu škvarkovou pomazánku, jen ještě najít ten recept… kam jsem si ho založila…??? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 19:29
RachelSunny píše:
mi se konečně podařil metřík, aspoň doufám

jj, vidím ho, krásnej :palec:

já si můj jdu o ten jeden den posunout, o den jsme zas poskočili a podle toho už se budu řídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
19.8.10 19:37

Jo a už jsem se dneska registrovala do Krče, paní si mě napsala a prej si tam mám někdy přijít s průkazkou pro razítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 19:38

Holky máte tak krásné fotečky miminek, až vám to trošku závidím…já se snad už příští týden taky dočkám, i když tam bude jiná doktorka, tak nevím, jak to bude… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
19.8.10 19:44

baby pouštíte těm svým prckům nějakou hudbu? Já jsem četla, že už od druhého měsíce vnímají zvuky a že pokud jim pouštíte nějakou klidnou hudbu, u které se i vy cítíte dobře, tak že na ni budou dobře reagovat i po narození a bude je to uklidňovat. Já si s prckem i povídám a pouštím mu tohle http://www.youtube.com/watch?…
mám to ztažené v mobilu a večer, když ležím, tak si ho dám na břicho a rozjímám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
19.8.10 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
19.8.10 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
19.8.10 20:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
19.8.10 20:05
RachelSunny píše:
baby pouštíte těm svým prckům nějakou hudbu? Já jsem četla, že už od druhého měsíce vnímají zvuky a že pokud jim pouštíte nějakou klidnou hudbu, u které se i vy cítíte dobře, tak že na ni budou dobře reagovat i po narození a bude je to uklidňovat. Já si s prckem i povídám a pouštím mu tohle http://www.youtube.com/watch?…
mám to ztažené v mobilu a večer, když ležím, tak si ho dám na břicho a rozjímám :oops:

o tom jsem už kdysi četla, když jsem čekala první mimi… je fakt, že já hudbu jako takovou mám moc ráda, a to samé má teď i Karolínka, pořád zpívá, a něco jí musím pouštět, tak asi na tom něco bude… jinak tohle je moooc pěkné, mám ráda takové ty písničky bez slov, jen melodie… a tato je mooc hezká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí