♥ Březnátka 2011 ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10405
22.8.10 18:41

tak to teda dlouho mě to šlo přes ty kloboučky v pohodě ale brečela jsem u toho jak malá a ne že jen chvilu jak se přisála ale celích 5 minut co jsem kojila klikrát jsem ji musea dát od prsa protže jsem myslela že snad umřu jak to bolelo pak sjem přestala na dva dny protže mě z toho valila krev tak aby neměla nákou ifekci a ona se naučiz falšky a odmě už nechtěl jen to co šlo lehce ale pak už nerači řala tak sjem jí to odstříkalvala ale to vydrželo jen chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
22.8.10 18:45

tak mě prsa bolí asi od toho 5tt a dost..nesnesu vůbec podprsenku ale nosím ju no..kde bych ty prsa lovila až u pupku :mrgreen: a taky rostou ale myslím že ne až tak moc.stačí mi takové jaké mám.

já totiž doted ještě měla mléko…myslela jsem že to bude i problém s otěhotněním kvuli tomu…malého jsem kojila jen 4 měsíce pak prso po příkrmech odmítal ,zalíbila se mu flaška. a mléko se mi dělalo až doted když má 3 roky pryč. :nevim: no a jak jsem otěhotněla mléko se ztratilo…tak doufám že ale zase pěkně naskočí mlezivo a bude to v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
22.8.10 18:49

a s tím kojením ,malý si tu bradavku teda roztahal sám..ale já taky měla špatné bradavky..žádné vystouplé..ploché ale šlo to naštěstí fajn..jen sestřičkama tam..ježiš co to máte za bradavky ..no to mě potěšila ne?jsem se cítila trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
22.8.10 18:51

oni kolikrát mluvijou hozně na mě taky řvala odstříkávejte vždyt to je děs ale mě to prostě rukou nešlo takže jsem počkala až dom malá jedla vždycky když jsem ju tam zvážila tak jen 10 navíc a pak klobouček a jedla 50 a někdy i víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
22.8.10 18:53

jinak tady je to moje dnešní papu jak jste měli chut :-D
mám ráda hodně pomaštěné..takže kaše je celá zalitá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
22.8.10 19:10

no tak to bych si dala. Jen škoda, že mám ještě takové jídla strach jest. Mám po operaci žlučníku sice tři měsíce, ale i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.8.10 19:25

holky, o kojení ani nemluvte, taky mám prsa na ho.no :evil:
Malou jsem „kojila“ (spíš jsem se o to snažila) asi měsíc, pak už jsem na to neměla nervy a dala jí flašku.

Teď chci od 6. měsíce nosit ty formovače bradavek, tak třeba to trošku pomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.8.10 19:26
mscat píše:
jinak tady je to moje dnešní papu jak jste měli chut :-D
mám ráda hodně pomaštěné..takže kaše je celá zalitá :mrgreen:

No to si děláš srandu? :twisted: :twisted: to je provokacééééé :mrgreen: Já snad sežeru ten monitor :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.8.10 20:00

Ähooooooooooooooooooooooooooooooj :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.8.10 20:10
Šema píše: Ähooooooooooooooooooooooooooooooj :hug: :hug: :hug:

Ahoj zlato, kde ses toulala???? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
22.8.10 20:12

Já byla celý dny venku, a teda jsem hotová, to vedro mi nedělá vůbec dobře!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.8.10 20:14
Šema píše:
Já byla celý dny venku, a teda jsem hotová, to vedro mi nedělá vůbec dobře!!! :think:

To mi povídej, já byla celej den zalezlá doma a i tak mi to vedro lezlo na nervy. Jsem fakt ráda, že až budem hodně těhu, že vedra nebudou - no zas budem nadávat na zimu a sníh :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
22.8.10 20:15

Ivetza: :mrgreen: to jsem speciálně jenom pro vás vyfotila než jsem šla papkat :-D ale však je mi z toho pěkně těžko taky :jazyk: a mám to :-D :jazyk:

počkej:jaké formovače bradavek?i mě by se to teda taky šiklo..mé bradavky jsou o ho..vně :-D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.8.10 20:15

holky, já za chvíli neprojdu dveřma :cry: :cry: :cry:
i kdybych sežrala mamuta, tak budu mít za půl hodiny zas hlad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3448
22.8.10 20:16

mscat - počkej, najdu.

Nosila jsem je po porodu, ale to už je pozdě, je pravda, že trošku to pomohlo, ale fakt to chce asi nosit ještě v těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí