Poradna duly
Jana Čurdová
Brazil napiš Ivet, že chceš přidat do uzavřené skupiny, pošle ti to ![]()
Ahoj Ivet,chtěla bych tě poprosit o přidání do uzavřené skupiny, děkujiiiii
brazilgirl píše:
poslala jsem ti pozvánku, tak doraž za náma ![]()
Ahojky, jsem tu dnes prvni den a snazim se precist vse dulezite. Mam termin v breznu ( jsme po druhem IVF ) tak se s pritelem moc tesime. Nevim zda uz mohu kupovat neco na mimi… ty povery me desi.
Batmanko máme už uzavřenou diskuzi, tady už s nikým nepokecáš. Ve skupinách si najdi naši skupinu březňátek a požádej o vstup, rády tě uvidíme.
ahoj
posilala sem zadost o clenstvi, ale nic - nevim jestli dorazila, proto radeji pisu i sem a nebo uz neprijimate…?
diky za info
Ivetza píše:brazilgirl píše:poslala jsem ti pozvánku, tak doraž za náma
Ahoj Ivet, je mozne se pridat do skupiny? posilala sem zadost, ale zadna reakce. nevim jestli nedorazila a nebo uz neprijimate…? diky za info
Ahoj všichni také jsem tady dnes poprvé zažádala jsem o registraci do vaší skupiny tak snad mi bude vyhověno. Ještě minulý týden jsem chodila do práce a neměla jsem čas, ale začalo mi trošku tvrdnout břicho tak jsem doma a užívám jsi těhotenství. na dotaz jestli kupovat oblečky nejsem pověrčivá, ale ještě bych chvíli počkala. a co kočárekuž máte vybraný?
Tejchi to je divné, Ivet většinou ty žádosti vyřizuje velmi rychle. Zkus to ještě jednou ![]()
sou tu 2 skupiny breznatek 2011, zalezi kam si psala…zlus to znovu ![]()
Jak jsem se sem zaregistrovala tak do březňátek se srdíčkama
Pak ještě jednou a ještě jednou a nic ![]()
Znova už mi to nejde, chci vstoupit a hodí mě to na můj profil. Mám zatím nepotvrzenou žádost!