Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
TY SI ČÍSLO, JÁ SE ANI NEDIVÍM, ŽE JSTE ŠLI RADĚJI NA SAMOTU
![]()
Tak já už jsem taky doma a čekám na kámošku má se stavit na kafe. Holky já se zas tak přežrala u té tchýně no maras udělala čokomandlový chlebíček taková buchta no výborné.
Kači fotka super akorát že krom té pateře se tam taky nic nevidím nějak se v tom nevyznám
![]()
peti, zadívej se, mě to taky trvalo, je v takovém klubíčku, mě ty dvě bílé skvrny zmátly, že jsem furt myslela blbě, kde je hlavička..je to krásné
doufám,ž e se u moje dr taky povede, když to teď nešlo ![]()
Peti ty se máš že jsi nmusela vařit. Ani si napamatuju kdy jsem se najedla jinde. Ale 10.11. si to vynahradíme
![]()
Ahojky,
Káči fotečka je nádherná
, já jdu zítra na ten 3D UTZ a možná mi řeknou i pohlaví.
![]()
4D prý nedělají, že je prý jen hloubka, šířka a výška proto 3D.
Jinak jsme s mužíčkem prohlíželi foto a našel tam šulína, tak jsem mu říkala že je to ale holka, no sranda s ním.
Foto jsem pochopila takto:
Když tak mně oprav Káčí.
Megg my tě nemít tak z toho obrázku nic nevidíme
Ty jsi skvělá a ještě nám to tak pkně popíšeš!!!!
![]()
Megg píše:
Ahojky,
Káči fotečka je nádherná![]()
![]()
![]()
![]()
, já jdu zítra na ten 3D UTZ a možná mi řeknou i pohlaví.
![]()
![]()
![]()
4D prý nedělají, že je prý jen hloubka, šířka a výška proto 3D.
Jinak jsme s mužíčkem prohlíželi foto a našel tam šulína, tak jsem mu říkala že je to ale holka, no sranda s ním.
Foto jsem pochopila takto:
Když tak mně oprav Káčí.
Bože ty jsi tak šikovnááááááááááá
![]()
prosím tě Meg popiš i ty fotky co mám ve fotoalbu z toho UTZ nebo to fakt nikdo nepochopí.........
![]()
kacafazolka píše:
prosím tě Meg popiš i ty fotky co mám ve fotoalbu z toho UTZ nebo to fakt nikdo nepochopí.........![]()
![]()
Děkuji za pochvalu. Nemůžu se dočkat zítřka, taky se těěším na foto.
Ty jsi vkládala ty tam se nedostanu, leda si ulož tu co jsem popsala a přehraj tam ty.
Holky prosííím mám na vás dotázek. Mám možnost od známé koupit pár oblečení na slečinku, vůbec netuším za kolik se tak co prodává, takže bymne zajímalo co by za to mohla chtít?? Říkala 200, ale že se kdyžtak domluvíme. Vkládám to co mi k tomu napsala a foto.
prodám značkové věcičky na holčičku. věcičky jsou zachovalé a některé málo nošené. filakové kalhoty NEXT-manžestrové: nošené ale na doma stačí vel.6-9 měsíců.růžová mikinka NEXT-dost nošená,na zahradu však postačí-6-9 měsíců.zelené tričko NEXT,nošené málo-vel.3-6 měsíců(ale my nosili ještě v roce) roll-upky Next,nemusím asi představovat.jsou nošené ale přesto pořád krásné. vel 3-6(ale my ve 3 měsících měli jako kalhoty,přesto,že jsme je měli jako roll.upky a dali se nosit az teda od těch 6-7 měsích) též jsme nosili ještě v 11 měsících jako roll-up) žluté šatičky DOPODOPO vel.86-odpovídá. ,růžové manžestrové šatičky ÚŽASNÉ,nošené málo,nestihly jsme unosit vel.6-9 měsíců(baby girls) dupačky na doma.velikost 86, body disney vel.74-80 ale v 80 nám bylo malé,takže spíše 74.-malý flíček,viz foto. věcičky jsou zachovalé,na body flíček jinak vše v pořádku. čepičky,se slunečnicí na jaro a barevná na léto. velikostně 6-9 měsíců.
Předem moc díky za rady!!!!
Kači fakt je to adevátní cena já ai nevím zda to vůbec vynosíme
Jako víš co je pro malou třeba a kolik čeho
Víš jak prvorodička neználek
![]()
hele za dvě kila to nikde nekoupíš.A jestli chce za vše dohromady 200 tak nad čím váháš? ![]()