Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
25.10.10 21:25

Kači kukni na tohle http://www.facebook.com/video/video.php?… Maras :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A já už fakt idu, paaa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 21:29

pa pa a sladké sny Tej :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
26.10.10 08:12

Dobré ráno holky, tak já si včera odskočila a už mě tu podsedl chlopek zas ty jeho loďky. Dneska se chystáme na celé dopoledne ke tchýni. Takže nemusím nic. Tak se tu mějte krásně papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
26.10.10 08:27

Dobré ráno holky, mám na vás dotaz. Když pracuju na dohodu, mám nárok na nemocenskou nebo ne??? Účetní mi řekla, že se to od roku 2009 změnilo, tak bych si to ráda ověřila, jestli mě jen nechce oškubat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.10.10 08:33

Ahojky pupici, nam nesel net a vy jste toho tolik napsaly 8-o
U nas ani nic noveho neni, vsechno porad dokola, mela bych jit neco delat, ale hrozne se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
26.10.10 08:36

Jeee dobré ráno od pribiňáčku a rohlíku :wink: Tak jsem se vážila po ránu a mám 78, no taky žádná sláva, takže musím se s dr. domluvit zda mi povolí to kolo :lol:
Chytám se k zubarce do Ovy…tož jim do lna, protože určitě mi bude vratat, tak ať pak vydržím bez jídla. Takže jablíčko, banán a mandarinky :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.10.10 09:41

ahoj já byla na tom 4D UTZ je to šílené až jsem plakala :dance: :dance: :dance: :dance: zkusím to tu nějak dostat, ale asi až k večeru.Mám toho zase dneska požehnaně.Jdu na tu zkoušku šatů tak mi držte pěsti ať se do nich vlezu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
26.10.10 10:13

Ahoj holky, právě jsem se vrátila od zubaře. Dopadlo to docela dobře, odstraňoval mi jen zubní kámen, úplně to nesnáším. Kdybych si zuby čistila každou hodinu, tak se bude stále vracet :-( . Mám mírný zánět dásní, tak mi na to doporučil nějaký corsodyl gel či roztok, záleží, co bude. Tak uvidím, jaký zázrak dokáže :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
26.10.10 10:15
Kri12 píše:
Dobré ráno holky, mám na vás dotaz. Když pracuju na dohodu, mám nárok na nemocenskou nebo ne??? Účetní mi řekla, že se to od roku 2009 změnilo, tak bych si to ráda ověřila, jestli mě jen nechce oškubat. :nevim:

Kri: jestli pracuješ na dohodu o provedení práce, tak nárok na nemocenskou nemáš. Jestli ale pracuješ na dohodu o pracovní činnosti, tak potom nárok máš :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.10.10 11:34

ahoj holky,
ke kontrolám a k zubářům gratuluju, že vše dopadlo dobře, já ze zubaře mám hrůůůzu…Kači a je to kačenka? :)
a my se dneska byli poprvé stříhat, vůbec nebrečel, je šikula, že ? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.10.10 12:14

ahoj je to Kačenka :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.10.10 12:45
j.s. píše:
ahoj holky,
ke kontrolám a k zubářům gratuluju, že vše dopadlo dobře, já ze zubaře mám hrůůůzu…Kači a je to kačenka? :)
a my se dneska byli poprvé stříhat, vůbec nebrečel, je šikula, že ? :dance:

Malý je nádherný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
ahoj holky,
a my se dneska byli poprvé stříhat, vůbec nebrečel, je šikula, že ? :dance:

Malý je nádherný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

tak to věřím, že ti ukápla slza, pak to sem šupni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
26.10.10 12:48
mekelka píše:
Kri12 píše:
Dobré ráno holky, mám na vás dotaz. Když pracuju na dohodu, mám nárok na nemocenskou nebo ne??? Účetní mi řekla, že se to od roku 2009 změnilo, tak bych si to ráda ověřila, jestli mě jen nechce oškubat. :nevim:
Kri: jestli pracuješ na dohodu o provedení práce, tak nárok na nemocenskou nemáš. Jestli ale pracuješ na dohodu o pracovní činnosti, tak potom nárok máš :-) .

Mekelko no právě že mám DPČ, takže to si tu účetní teda podám. :cert: Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí