Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tejchi píše:
Jéé mekelko taky jdu k zubaři![]()
![]()
Původně jsem měla jít až v listopadu, ale hodně mi krvácí dásně, tak mi sestra dala termín na zítřek. Tak jsem zvědavá, co mi pan doktor poví. To zas dítě bude za minutu venku a já tam posedím půl hodiny, ach jo.
j.s. píše:
je to stejně divné, já se do školy skoro vůbec neučila a teď mi příjde, že od první třídy ty děcka nedělají nic jiného, než doma dělají úkoly a učí se............jsou ti učitelé a ty sešity předtištěné na hovno
Jani přísáhám,že je to se školou děs.nedělá nbic jiného než se učí a učí.Pokud doma nemáš dítě, kterému stačí si něco přečíst a umí to tak je to trápení.....Nemá žádné dětství… ![]()
kacafazolka píše:j.s. píše:Jani přísáhám,že je to se školou děs.nedělá nbic jiného než se učí a učí.Pokud doma nemáš dítě, kterému stačí si něco přečíst a umí to tak je to trápení.....Nemá žádné dětství…
je to stejně divné, já se do školy skoro vůbec neučila a teď mi příjde, že od první třídy ty děcka nedělají nic jiného, než doma dělají úkoly a učí se............jsou ti učitelé a ty sešity předtištěné na hovno
Jo, jo, tak to taky známe. I když je fakt, že na základce měl Kristián denně i písemné úkoly, to teď nemá. Občas vypracuje nějaký referát nebo dělá do informatiky na PC. Jinak se ale taky denně učí.
má si to vyřídit a byl by klid…
víš, ono kači největší prdel na tom je, jak jsou ty baby na těch kolách v těch dresech a jak si rozepnou ten vršek a jak jedeš running, jak jim ty kozy skáčou, jenže on na spinnu nemá brýle a prd vidí
já taky jezdila spinn jako instukorka , a když to tak těm chlapům se zcvakne mezi nohama a pak se jim ty kule rozkmitají, tak nevíš kam čumět a co dělat, ať se nesměješ
![]()
jojo, škola je peklo, od ségry je malá ve třetí třídě a učí se počet obyvatel, řeky a tak, pak angličtina, počty..........děs běs…pak si říkám, jak jsem blbá já, že nic nevím ![]()
j.s. píše:
má si to vyřídit a byl by klid…
víš, ono kači největší prdel na tom je, jak jsou ty baby na těch kolách v těch dresech a jak si rozepnou ten vršek a jak jedeš running, jak jim ty kozy skáčou, jenže on na spinnu nemá brýle a prd vidíjá taky jezdila spinn jako instukorka , a když to tak těm chlapům se zcvakne mezi nohama a pak se jim ty kule rozkmitají, tak nevíš kam čumět a co dělat, ať se nesměješ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to já neznám já na takové věci nechodím, ale musí to být prdel........
tak to se nedivím, že ho tam pouštíš
![]()
http://ona.idnes.cz/…nh-/deti.asp?…
já si pořád říkám, že jsem strašně chytrá
![]()
kači, ať si ty brýle klidně nechá.........když čumákuje, tak je to ještě oká, no ne? aspoň mám doma klid… ![]()
j.s. píše:
http://ona.idnes.cz/…nh-/deti.asp?…já si pořád říkám, že jsem strašně chytrá![]()
![]()
![]()
![]()
Kurde tak to aj 10 dětí a jsem lepší než Einstein
![]()
tak já už vím proč mě pořád bolí ta hlava.........mě se klube mozek
![]()
mě se klube až hrb na hlavě, jak mám velký mozek a třetí prso a dva zuby moudrosti
![]()
a co ty fotky břichů???????????????????? mnooooooooo??????????
máte u mě mínus holky ![]()
No tak zuby moudrosti nemám ani jeden
Mám malou pusinku prý ![]()