Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taaak a teď zas mám brouka v hlavě zda tu Johanku opravdu dát
Představte si cca 40-50 letou paní jak se vám přadstavuje Johanka
I když to zas až tak zdrobnělé není, tak normál, tak nevím
Aby pak nevypadala jak magor láska moje ![]()
jo teji, to jako já, jestli eda nebo eduard, ale nebudu to komplikovat, stejně mu budeme říkat, tak jak chceme…
jo tak to máte dobré chlapíky, mě by tohle ten můj nikdy neřekl, je na to moc slušný, ale někdy bych to brala
![]()
Jani tak pojmenovat ho Eda zas nní tak hrozné…v dospělosti by na úřadech říkal Eda, to jde. Jenže já se stejně víc přikláním k Johance, než Johaně…to už bych radši vybírala zas jiné jméno ![]()
bude to eduard, až budu stará a on taky, tak mu to vadit už nebude ![]()
a s těmi jmény už dejte pokoj
![]()
a ty že máš slušného chlapa Jani a to on je slepý že má doma zvíře?Jak spolu vycházíte?
![]()
No Honza je taky slušný, ale zase jak v čem.....
![]()
no právě, on měl být ženská a já chlap.....ale na některé věci člověk pak v historii
takže chlapa v sobě nezapře ![]()
neeeeeeeeeeeeeeee,myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???????????????????????????????????????????????????????????????????????měli bychom ji uzamknout, ale to by budoucí březňátka nemohla mezi nás a to jim nemůžeme udělat
![]()
jo uzamknout a vyhodit ty které nechcou říct pohlaví co????To by vám šlo
![]()
však by mohli o to požádat, taky bych to zavřela, ať to nečte ta danova rodina
a hlavně on
už valil na spin, no jo, čeká ho tam prý prsatá blondýna, marcelka - chodívala na moje hodiny, si sebou bere kámošku a chodí na dana a já říkám, a jak vypadá a ona, no tož klasická hubená prsatá blondýna, tož říkám, no totok
ale ať jde a vezme si ho, brzo by vracela
a on ví, že bych ho pak zakopala na zahradu
![]()