Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zase ty jmééééééééééna ![]()
Já jsem pro Johanu.Stará ženská vypadá se zdrobnělým jménem blbě.Třeba Andělka, Ivanka,Jovanka no to řekne po telefonu a každý čeká mladicu a najednou stará rašple..........
omlouvám se ale je to tak.............
vždyť ji budeš říkat jak budeš chtít
ty jo, ten můj syn mě teda zkouší, jdu tam neřve a položím ho, dám mu pusu, zavřu dveře a řve, půjdu tam už po páté, neumím ho nechat řvát…do prcinýýýýýýýýýýýýý, já už chci klid…chjooooooooooooooooooooooooo, ať už lehne a spí…
![]()
co mám říkat já s edou..........chjoooooo, kdo to jméno vymyslel…
no matko..................sedět na netu to by ti šlo ale uspat syna to néééééééééééééééééééééééé
![]()
j.s. píše:
co mám říkat já s edou..........chjoooooo, kdo to jméno vymyslel…
no ty
teď se z toho poser
![]()
Johana…no já nevím. Pochybuju zda mi to muž veme, každý z rodiny radši Johanku…
Eduard je dobrý…
![]()
bože tak mu řekni Johanka a nech napsat Johana.......co rozvede se s tebou???????????????????
myslím, že ne…
já jsem s ním celý den, celičký a večer, když je po pohádce a to se ještě posral, tak přebalený, pohlazený, pomacaný, by fakt mohl spát…když ve čtyři bude řvát a budu muset jít uvařit mléko, jsem to jenom ubohá unavená matka
![]()
já jsem pro johanu, které budou a my také budeme říkat johanko
![]()
j.s. píše:
já jsem s ním celý den, celičký a večer, když je po pohádce a to se ještě posral, tak přebalený, pohlazený, pomacaný, by fakt mohl spát…když ve čtyři bude řvát a budu muset jít uvařit mléko, jsem to jenom ubohá unavená matka![]()
![]()
![]()
no božááááááááááááááátko
![]()
Ale mě se líbí Johanka a tak to i bude v papírech
A konečná
(bouchám do zdi, smajlík s bouchnutím do stolu tu není)
![]()
jo tak mi ti odsouhlašujeme Johanku, že jo baby............ ![]()
Díky díky tedy…to vás šlechtí
![]()
Jdu sí dát tři tempa do vany…se tady pokouším háčkovat čeičku, ale kurde ty reliefní oka či co to kurde je mi nějak nejde, ale taka by se mi líbila aji n mě
Tož budu to dělat tak douho dokud se to nepovede!!! Budu mít slečinku, tak jí budu muset zdobit
![]()
já ne, já nesnášela, když mi říkali janičko a kdybych se jmenovala janka, tak bych raději teda jana…ty by jsi chtěla být kateřinka?
![]()