Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
25.10.10 19:16

zase ty jmééééééééééna :-P
Já jsem pro Johanu.Stará ženská vypadá se zdrobnělým jménem blbě.Třeba Andělka, Ivanka,Jovanka no to řekne po telefonu a každý čeká mladicu a najednou stará rašple.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: omlouvám se ale je to tak............. :nevim: vždyť ji budeš říkat jak budeš chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:16

ty jo, ten můj syn mě teda zkouší, jdu tam neřve a položím ho, dám mu pusu, zavřu dveře a řve, půjdu tam už po páté, neumím ho nechat řvát…do prcinýýýýýýýýýýýýý, já už chci klid…chjooooooooooooooooooooooooo, ať už lehne a spí… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:17

co mám říkat já s edou..........chjoooooo, kdo to jméno vymyslel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:18

no matko..................sedět na netu to by ti šlo ale uspat syna to néééééééééééééééééééééééé :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:18
j.s. píše:
co mám říkat já s edou..........chjoooooo, kdo to jméno vymyslel…

no ty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: teď se z toho poser :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 19:19

Johana…no já nevím. Pochybuju zda mi to muž veme, každý z rodiny radši Johanku… :nevim: :nevim: Eduard je dobrý… :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:20

bože tak mu řekni Johanka a nech napsat Johana.......co rozvede se s tebou??????????????????? :think: myslím, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:20

já jsem s ním celý den, celičký a večer, když je po pohádce a to se ještě posral, tak přebalený, pohlazený, pomacaný, by fakt mohl spát…když ve čtyři bude řvát a budu muset jít uvařit mléko, jsem to jenom ubohá unavená matka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:21

já jsem pro johanu, které budou a my také budeme říkat johanko :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:21
j.s. píše:
já jsem s ním celý den, celičký a večer, když je po pohádce a to se ještě posral, tak přebalený, pohlazený, pomacaný, by fakt mohl spát…když ve čtyři bude řvát a budu muset jít uvařit mléko, jsem to jenom ubohá unavená matka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

no božááááááááááááááátko :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 19:23

Ale mě se líbí Johanka a tak to i bude v papírech :wink: :wink: A konečná :zed: (bouchám do zdi, smajlík s bouchnutím do stolu tu není) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:25

jo tak mi ti odsouhlašujeme Johanku, že jo baby............ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 19:27

Díky díky tedy…to vás šlechtí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jdu sí dát tři tempa do vany…se tady pokouším háčkovat čeičku, ale kurde ty reliefní oka či co to kurde je mi nějak nejde, ale taka by se mi líbila aji n mě :nevim: :nevim: Tož budu to dělat tak douho dokud se to nepovede!!! Budu mít slečinku, tak jí budu muset zdobit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:27

já ne, já nesnášela, když mi říkali janičko a kdybych se jmenovala janka, tak bych raději teda jana…ty by jsi chtěla být kateřinka? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:28

ty háčkuješ?to já raději betonuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie