Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
25.10.10 19:29
j.s. píše:
já ne, já nesnášela, když mi říkali janičko a kdybych se jmenovala janka, tak bych raději teda jana…ty by jsi chtěla být kateřinka? :nevim: :nevim: :nevim:

Bože ta co tu otravuje s Edíkem teď bude otravovat s Johanou..... :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:30

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já háčkovala jako malá, teď to ani neumím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:33

no za to teď pleteš..................páté přes devátééééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:36

no jó no a jaký byl trénink? a říkala jsi mu o tom stržínkovi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:43
j.s. píše:

jo trenér se mu hodně věnuje.Mají 2× týdně trenérku a jednou týdně chlapa, jde vidět ten rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:47

já hrála chvilku na základce házenou, byli jsme 4tí v okrese :)))ale pak raději volejbal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:48
j.s. píše:

jo a Ríša o něm neslyšel.Nemá čas se ani dívat na tv na zápasy ještě teĎ SE UČÍ BOBEK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:49

je to stejně divné, já se do školy skoro vůbec neučila a teď mi příjde, že od první třídy ty děcka nedělají nic jiného, než doma dělají úkoly a učí se............jsou ti učitelé a ty sešity předtištěné na hovno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 19:49

Kači já háčkuju i betohuju :wink: :wink:
Jani já zas nesnášelajak mi máti celý život říká Jano, nikdy mi neřekla jinak hezčeji a nemám ráda jmenování podle kalendáře!!! Kdybych mohla jmenovala bych se raději Janča, Janka jen ne Jana :zed: :zed: :zed:
A proto dám i Johanku…nelíbilo by se mi kdyby jí někdo říkal Johano a může se bránit tím že se tak nejmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
25.10.10 19:50

Dobrý večír děvčata, než vždycky dočtu co přes den napíšete :-) , ale je to fakt zábava, aspoň se zasměju :-).
Já jsem byla odpoledne na úřadě, odhlásit auto, vyřídit nový řidičák, no a když už jsem tam byla, tak jsem se byla pozeptak na matrice, jak je to s určením otcovství. V podstatě jsem si jen ověřila, co jsem věděla :-). Zato toho chlapa úředníka, který má na starosti ta auta, bych nejraději nakopala. Fakt děs. Čekala jsem tam hodinu a po mě plno lidí. Při svém tempu to dnes ani nemohl stihnout :-( .
My jméno stále nemáme. Ve středu jdu na kontrolu, tak se zeptám, jestli je to opravdu ta holčička a pak už musíme nějaké vybrat.
Zítra dopo nás čeká zubař, tak jsem zvědavá, co ten zas najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
25.10.10 19:53
Tejchi píše:
Kači já háčkuju i betohuju :wink: :wink:
Jani já zas nesnášelajak mi máti celý život říká Jano, nikdy mi neřekla jinak hezčeji a nemám ráda jmenování podle kalendáře!!! Kdybych mohla jmenovala bych se raději Janča, Janka jen ne Jana :zed: :zed: :zed:
A proto dám i Johanku…nelíbilo by se mi kdyby jí někdo říkal Johano a může se bránit tím že se tak nejmenuje.

Jana, Janička, Janka, to je tak pěkné jméno :-) . Jenže to my dát nemůžeme, protože tak se jmenuje sestra mého přítele - ona je divná a přítel Janu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
25.10.10 19:53

Jéé mekelko taky jdu k zubaři :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
25.10.10 19:54

teji: já věděla, že tě naseru a dáš johanka :lol: :lol: :lol: já taky nesnáším JANO, bléééééééééé
mekelko: tak na úřadě, to je jasné…já posílám manžela na nový řidčák, sere na to, takže jsem zvědavá, co mi pak řekne, až bude platit pokutu :cert: :cert: :cert: a došel nasraný, blondýna nedorazila a ani další tři napsané baby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
25.10.10 19:57

dobře mu tak, alespoň neočumoval :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a bude mít oči jen pro tebe :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
25.10.10 19:57
j.s. píše:
teji: já věděla, že tě naseru a dáš johanka :lol: :lol: :lol: já taky nesnáším JANO, bléééééééééé
mekelko: tak na úřadě, to je jasné…já posílám manžela na nový řidčák, sere na to, takže jsem zvědavá, co mi pak řekne, až bude platit pokutu :cert: :cert: :cert: a došel nasraný, blondýna nedorazila a ani další tři napsané baby :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jani, pokutu platit nebude. V pátek o tom mluvili v televizi, že pokud si někdo nestihne řidičák vyměnit do konce roku, že můžu od ledna - zatím bez poplatku. No tak uvidíme. Jeden nikdy neví, co Ti na HRADĚ vymyslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí