Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
já ne, já nesnášela, když mi říkali janičko a kdybych se jmenovala janka, tak bych raději teda jana…ty by jsi chtěla být kateřinka?![]()
![]()
Bože ta co tu otravuje s Edíkem teď bude otravovat s Johanou.....
![]()
no za to teď pleteš..................páté přes devátééééééé
![]()
no jó no a jaký byl trénink? a říkala jsi mu o tom stržínkovi???
j.s. píše:
jo trenér se mu hodně věnuje.Mají 2× týdně trenérku a jednou týdně chlapa, jde vidět ten rozdíl
já hrála chvilku na základce házenou, byli jsme 4tí v okrese
ale pak raději volejbal…
j.s. píše:
jo a Ríša o něm neslyšel.Nemá čas se ani dívat na tv na zápasy ještě teĎ SE UČÍ BOBEK ![]()
je to stejně divné, já se do školy skoro vůbec neučila a teď mi příjde, že od první třídy ty děcka nedělají nic jiného, než doma dělají úkoly a učí se............jsou ti učitelé a ty sešity předtištěné na hovno ![]()
Kači já háčkuju i betohuju
![]()
Jani já zas nesnášelajak mi máti celý život říká Jano, nikdy mi neřekla jinak hezčeji a nemám ráda jmenování podle kalendáře!!! Kdybych mohla jmenovala bych se raději Janča, Janka jen ne Jana
![]()
A proto dám i Johanku…nelíbilo by se mi kdyby jí někdo říkal Johano a může se bránit tím že se tak nejmenuje.
Dobrý večír děvčata, než vždycky dočtu co přes den napíšete
, ale je to fakt zábava, aspoň se zasměju
.
Já jsem byla odpoledne na úřadě, odhlásit auto, vyřídit nový řidičák, no a když už jsem tam byla, tak jsem se byla pozeptak na matrice, jak je to s určením otcovství. V podstatě jsem si jen ověřila, co jsem věděla
. Zato toho chlapa úředníka, který má na starosti ta auta, bych nejraději nakopala. Fakt děs. Čekala jsem tam hodinu a po mě plno lidí. Při svém tempu to dnes ani nemohl stihnout
.
My jméno stále nemáme. Ve středu jdu na kontrolu, tak se zeptám, jestli je to opravdu ta holčička a pak už musíme nějaké vybrat.
Zítra dopo nás čeká zubař, tak jsem zvědavá, co ten zas najde.
Tejchi píše:
Kači já háčkuju i betohuju![]()
Jani já zas nesnášelajak mi máti celý život říká Jano, nikdy mi neřekla jinak hezčeji a nemám ráda jmenování podle kalendáře!!! Kdybych mohla jmenovala bych se raději Janča, Janka jen ne Jana![]()
![]()
A proto dám i Johanku…nelíbilo by se mi kdyby jí někdo říkal Johano a může se bránit tím že se tak nejmenuje.
Jana, Janička, Janka, to je tak pěkné jméno
. Jenže to my dát nemůžeme, protože tak se jmenuje sestra mého přítele - ona je divná a přítel Janu nechce.
teji: já věděla, že tě naseru a dáš johanka
já taky nesnáším JANO, bléééééééééé
mekelko: tak na úřadě, to je jasné…já posílám manžela na nový řidčák, sere na to, takže jsem zvědavá, co mi pak řekne, až bude platit pokutu
a došel nasraný, blondýna nedorazila a ani další tři napsané baby
![]()
dobře mu tak, alespoň neočumoval
a bude mít oči jen pro tebe
![]()
j.s. píše:
teji: já věděla, že tě naseru a dáš johanka![]()
![]()
já taky nesnáším JANO, bléééééééééé
mekelko: tak na úřadě, to je jasné…já posílám manžela na nový řidčák, sere na to, takže jsem zvědavá, co mi pak řekne, až bude platit pokutu![]()
![]()
a došel nasraný, blondýna nedorazila a ani další tři napsané baby
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jani, pokutu platit nebude. V pátek o tom mluvili v televizi, že pokud si někdo nestihne řidičák vyměnit do konce roku, že můžu od ledna - zatím bez poplatku. No tak uvidíme. Jeden nikdy neví, co Ti na HRADĚ vymyslí.