Břicho jak těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
26.5.11 13:48

břicho jak těhotná

ahoj holky, potřebuji poradit, po porodu jsem 3,5 roku a mám břicho jak těhotná, už nevím co na sebe. když si vezmu stahovací kalhotky tak pneumatika břicha vyleze nahoru a je to ještě horší. dělala jsem rok posilování a zumby ale nepomohlo to, tak hledám cvičení co by mi tak trochu pomohlo, memůžu se na sebe dívat a každý s mě ptá jestli jsem těhotná. hrůza. po porodu jsem shodila krásně ale potom nějak nabrala a nevím jak se toho zbavit. moc díky za rady, jinak jsem z opavy tak jestli je nějaké cvičení v opavě co by mi pomohlo tak sem s tím. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2374
26.5.11 13:54

Ahojky, ono taky záleží na tom kolik toho tuku na břiše je a kolik tam je přebytečné kůže. Nejdřív a to za prvý je potřeba změnit jídelníček, pokud je toho na břiše hodně, tak by ses fakt ucvičila než by jsi to sundala :roll: Takže doporučit navštívit odborníka, který ti sestaví jídelníček přímo na míru, cvičitele, který tě povede tak aby jsi cíleně odbourávala tam kde je potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5114
26.5.11 14:28

Já osobně bych si zašla k výživovému poradci. Jsou v každém větším městě a ceny jsou okolo 1000 za pohovor a sestavený jídelníček. Znám spoustu holek, co k nim šlo a krásně zhubly, nebude to hned, ale za pár měsíců budou kila dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.11 12:53

ahojky, tak to jsme na tom podobně, já jsem po porodu 1,5 a vážně se na to svoje obří bricho nemůžu ani podívat..chjo, taky zkoušim cvičit, ted se snažim dost se omezovat v jídle, vyházela jsem všechno nezdravé tak uvidíme…jo a dneska jdu zkusit nějakou novou liposukci..dostala jsem poukaz od kámošky, tak uvidíme no..ale tomu vážně nevěřim..ale dám vědět jak to dopadlo, tak pevné nervíky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
3.6.11 14:20

Ahoj holky :mavam:
Nedá mi to,abych na tuhle diskuzi nereagovala :nevim: Já po žádným porodu ještě zatím nejsem,ale břicho jsem měla teda taky šílený.Vypadala jsem jak africký dítě,hubený nohy,ruce a nafouklý břicho.Mám bohužel typ postavy jabko,tak se mi všechno ukládá do břicha :cert: Po vánocích jsem přes břicho měřila hrozných 99 cm :poblion: a rozhodla jsem se s tím něco dělat ve chvíli,kdy mi sousedka gratulovala k těhotenství :oops:
Taky jsem pro začátek navštívila výživovou poradkyni.Začala jsem jíst menší porce,zdravý jídla a hlavně jsem se naučila snídat a jíst každý 3 hod.Střídala jsem zumbu s posilovnou a ještě si občas doma zacvičila nějaký cviky na břicho,sklapovačky apod.Bydlím ve 4.patře a přestala jsem používat výtah.Začala jsem v lednu a dnes mám ze svých 99 cm přes břicho už jen 76 cm.Sice je to pořád hodně,ale cvičím dál a ráda bych se dostala na 70 cm.Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.11 10:38

Abdominoplastika Plzeň

Ahoj Diggy,
holky radí dobře. Úprava jídelníčku, systematické a pravidelné cvičení, to všechno může pomoct. Ale pokud to nezabere, pak zřejmě nebude všechno jen o tuku a povolené kůži. Je možné, že máš rozestoupené přímé břišní svaly. Pak je nejlepším řešením plastická operace břicha (abdominoplastika). Na nějaké info o ní se můžeš podívat třeba na stránkách kliniky plastické chirurgie Plzeň (tam jsem byla já na liftingu čela, proto mohu doporučit) nebo na různých diskuzích.
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková