Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holky, potřebuji poradit, po porodu jsem 3,5 roku a mám břicho jak těhotná, už nevím co na sebe. když si vezmu stahovací kalhotky tak pneumatika břicha vyleze nahoru a je to ještě horší. dělala jsem rok posilování a zumby ale nepomohlo to, tak hledám cvičení co by mi tak trochu pomohlo, memůžu se na sebe dívat a každý s mě ptá jestli jsem těhotná. hrůza. po porodu jsem shodila krásně ale potom nějak nabrala a nevím jak se toho zbavit. moc díky za rady, jinak jsem z opavy tak jestli je nějaké cvičení v opavě co by mi pomohlo tak sem s tím. díky
Ahojky, ono taky záleží na tom kolik toho tuku na břiše je a kolik tam je přebytečné kůže. Nejdřív a to za prvý je potřeba změnit jídelníček, pokud je toho na břiše hodně, tak by ses fakt ucvičila než by jsi to sundala
Takže doporučit navštívit odborníka, který ti sestaví jídelníček přímo na míru, cvičitele, který tě povede tak aby jsi cíleně odbourávala tam kde je potřeba.
Já osobně bych si zašla k výživovému poradci. Jsou v každém větším městě a ceny jsou okolo 1000 za pohovor a sestavený jídelníček. Znám spoustu holek, co k nim šlo a krásně zhubly, nebude to hned, ale za pár měsíců budou kila dole…
ahojky, tak to jsme na tom podobně, já jsem po porodu 1,5 a vážně se na to svoje obří bricho nemůžu ani podívat..chjo, taky zkoušim cvičit, ted se snažim dost se omezovat v jídle, vyházela jsem všechno nezdravé tak uvidíme…jo a dneska jdu zkusit nějakou novou liposukci..dostala jsem poukaz od kámošky, tak uvidíme no..ale tomu vážně nevěřim..ale dám vědět jak to dopadlo, tak pevné nervíky..:)
Ahoj holky ![]()
Nedá mi to,abych na tuhle diskuzi nereagovala
Já po žádným porodu ještě zatím nejsem,ale břicho jsem měla teda taky šílený.Vypadala jsem jak africký dítě,hubený nohy,ruce a nafouklý břicho.Mám bohužel typ postavy jabko,tak se mi všechno ukládá do břicha
Po vánocích jsem přes břicho měřila hrozných 99 cm
a rozhodla jsem se s tím něco dělat ve chvíli,kdy mi sousedka gratulovala k těhotenství ![]()
Taky jsem pro začátek navštívila výživovou poradkyni.Začala jsem jíst menší porce,zdravý jídla a hlavně jsem se naučila snídat a jíst každý 3 hod.Střídala jsem zumbu s posilovnou a ještě si občas doma zacvičila nějaký cviky na břicho,sklapovačky apod.Bydlím ve 4.patře a přestala jsem používat výtah.Začala jsem v lednu a dnes mám ze svých 99 cm přes břicho už jen 76 cm.Sice je to pořád hodně,ale cvičím dál a ráda bych se dostala na 70 cm.Držím palce
Ahoj Diggy,
holky radí dobře. Úprava jídelníčku, systematické a pravidelné cvičení, to všechno může pomoct. Ale pokud to nezabere, pak zřejmě nebude všechno jen o tuku a povolené kůži. Je možné, že máš rozestoupené přímé břišní svaly. Pak je nejlepším řešením plastická operace břicha (abdominoplastika). Na nějaké info o ní se můžeš podívat třeba na stránkách kliniky plastické chirurgie Plzeň (tam jsem byla já na liftingu čela, proto mohu doporučit) nebo na různých diskuzích.
A.