Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja jsem byla na odstraneni laserem, podpazi a oblast bikin vysla na 2700 Kc jedna navsteva (ted uz jsou mozna ceny nizsi a da se koupit kupon se slevou), byla jsem 3× a vysledek nic moc. Na nejakou chvili bylo chloupku min ale ted po 2 letech je vse zpatky (mozna na to melo vliv i tehotenstvi). Jestli chces cele telo tak si pocitej s poradnou palkou a tim, ze cca jednou za pul roku se musi znovu na zakrok, jinak se choupky postupne obnovi.
Kamarádka na tom byla.. Na tu kůru musíš napřed chodit pravidelně, aby to vůbec účinkovalo.. A pak asi po roce stejně musíš jít na znovu-laser… Pro umrtvení nových zárodků chloupů… Podle mě vyhozené peníze
A stejně za to budeš do konce života platit ![]()
Ale také záleží na tvrdosti, četnosti, a genech na chloupky… ![]()
Byla jsem na tom, mám hodně testosteronu, takže u mě se jednalo o bradu, ale po čase je vše zpět a opakovat nebudu, protože jsem z toho měla spálenou a rozbolavěnou kůži, která se špatně hojila, přes týden jsem nemohla vylézt z baráku.
Navíc bych si to být kýmkoliv asi nenechala udělat bez vyšetření na endokrinologii, protože jak mi řekla dr.na vstupní konzultaci, tak pokud se v případě jako jsem já /mám endokrinologický problém/ potlačí růst chloupků plošně, tak ony můžou vyrazit i na místech, kde nejsou žádoucí tuplem - třeba na tvářích.
A hlavně laser kromě toho, že je drahej a účinnej tak halabala, tak odstraní pouze tmavé (černé) chloupky, ty světlé prostě „nevidí“ ![]()
Co zkusit vosk v salónu? Nebo depilaci cukrovou pastou…
Nevěřím na trvalé odstranění chloupků, jakoukoliv metodou, podle mě je to nesmysl, a vyhozené peníze a proti přírodě ![]()
Přítelkyně Venus to zvládne nejlépe
![]()
Holky,díky. Já na tom nejsem zas tak hrozně,ale po 2 porodech je potřeba to pořád holit. No mě to bylo podezřelý,že by to bylo napořád ![]()
jpichova píše:
Holky,díky. Já na tom nejsem zas tak hrozně,ale po 2 porodech je potřeba to pořád holit. No mě to bylo podezřelý,že by to bylo napořád
A co zkusit tu cukrovou depilaci? Ségra si nechává dělat podpaží, protože po holení se bolestivě osypává a je moc spokojená. Vydrží to docela dlouho, kůže je potom jemná a nepoškrábaná a chloupky má už mnohem slabší (chodí na to asi rok)…
Já teda, co se nohou týká, jsem spokojená s voskem. Trhám tak jednou za šest týdnů a paráda!
A ta cukrová je u kosmetičky?
A ty nohy si děláš doma nějakým kupovaným voskem nebo taky u kosmetičky.
Ještě jsem koukala na ten nový Veet vosk na obličej na obočí,to se mi teda taky nechce pořád trhat.
jpichova píše:
A ta cukrová je u kosmetičky?
A ty nohy si děláš doma nějakým kupovaným voskem nebo taky u kosmetičky.
Ještě jsem koukala na ten nový Veet vosk na obličej na obočí,to se mi teda taky nechce pořád trhat.
Cukrová je u kosmetičky
Doma používám profi ohřívač a vosky. Jsem kosmetička, tak mám ohřívač doma a vosky si objednávám profi. Ty v obchodě jsou pitomý a zbytečně drahý…
Můžu Tě tedy poprosit o profi názor na tento odkaz. Díky
http://www.zdravi-kosmetika.cz/…esama-300-g/ Že bych to vyzkoušela a pak si někam kdyžtak zašla
Super věc, ovšem pokud nemáš zkušenosti s depilací, tak se ti pravděpodobně nepodaří dosáhnout dobrýho výsledku.
Klidně si jednou dvakrát dojdi do salónu, omrkni, jak se s tím pracuje, a pak vyzkoušej doma. Jinak se ti může stát, že koupíš pastu a vypatláš ji zbytečně bez výsledku.
Já na cukrovou depilaci nemám vyškolení a troufla bych si jen na malou plochu jako je obočí nebo „knír“. Nohy jsem zkoušela ségře, ale jak píšu, vypatlaly jsme pastu a nic moc efekt. Když přijde ze salónu s tím podpažím, tak je to fakt krása…
Ona ta depilace má své zákonitosti a je potřeba zručnost. Každopádně kdybys chtěla, poděl se pak, jak jsi dopadla ![]()
To podpaží mě štve asi nejvíc,i když oholím je to takové tmavé a hned to doroste. Tak jsem si na radu našla nejbližší cukrářku
a až si udělám čas,zajdu si tam a když to okoukám třeba koupím a písnu. Ale asi je lepší nechat si bolest dělat od někoho jiného
.
No, hlavně pokud ti jde o podpaží, tak je rozhodně lepší si to nechat dělat od kosmetičky. Potřebuješ dvě ruce, tak bys to sama ani nezvládla…
Máte někdo zkušenost s trvalým odstraněním chloupků. Nebaví mě to pořád se holit a tak jsem uvažovala o laseru. Odstraní opravdu vše a na vždy nebo je potřeba to zopakovat,po jaké době a kolik to asi tak stojí. Chtěla bych nohy,ruce,intim partie,podpaží…prostě celé tělo