Brintellix na úzkosti

Anonymní
1.8.20 08:54

Brintellix na úzkosti

Ahoj holky prosím máte někdo zkušenosti s tímto ad. dostala jsem ho beru 21dni.14dni mi bylo blbě od žaludku pak to vše ustálo a týden super az teď najednou propad úzkosti po ráno hrůza brara jsem týden 0,5mg. A 14dni 0,75mg. Teď beru 10mg.rano jeden večer jeden, ale jako žádné zlepšení nevíte kdy tento lék naběhne nikde to nemůžu najít o tomto léků je toho málo ????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Štofik
1.8.20 09:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím máte někdo zkušenosti s tímto ad. dostala jsem ho beru 21dni.14dni mi bylo blbě od žaludku pak to vše ustálo a týden super az teď najednou propad úzkosti po ráno hrůza brara jsem týden 0,5mg. A 14dni 0,75mg. Teď beru 10mg.rano jeden večer jeden, ale jako žádné zlepšení nevíte kdy tento lék naběhne nikde to nemůžu najít o tomto léků je toho málo ????

Mně bylo líp po 2 měsících. Je to individuální.

• Citovat
  • Upravit
9194
1.8.20 15:54
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím máte někdo zkušenosti s tímto ad. dostala jsem ho beru 21dni.14dni mi bylo blbě od žaludku pak to vše ustálo a týden super az teď najednou propad úzkosti po ráno hrůza brara jsem týden 0,5mg. A 14dni 0,75mg. Teď beru 10mg.rano jeden večer jeden, ale jako žádné zlepšení nevíte kdy tento lék naběhne nikde to nemůžu najít o tomto léků je toho málo ????

Ahoj,
já jsem Brintellix brala cca 3 měsíce, nejdřív 5 mg, pak 10 a pak 15. Úplně mi nezabral, ale bylo to na něm asi lepší, než na Aurorixu, který beru teď, tak se chci vrátit zpátky k Brintellixu, úzkosti mám šílené. Jinak zlepšení můžeš pociťovat tak cca od 3. týdne, ale plný účinek může najet klidně až za 2-3 měsíce. Je to vše individuální. A chodíš někam na terapii? Ta tě taky může naučit s úzkostmi pracovat, doporučuje se hodně KBT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.20 13:54

Ahoj anonymní, pokud chceš ozvy se do SZ, rada bych se na něco zeptala. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
4.12.21 12:56
@Anonymní píše:

Já beru 15 mg, když to bylo fakt potřeba, tak 10 mg bylo málo. Na 10 jsem snížila, když jsem byla naprosto klidu a stabilní delší dobu. Snáším dobře, v ničem mě neomezuje.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast