Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, nemohu najít recenzi na Britax B-motion 4 plus 2016. Máte některá maminka zkušenost s tímto kočárkem? Pokud ano, poprosila bych o nějaký dobrý popis - např. náročnost řízení, váha, potahy, jaká je ta stříška (je velká jako u Valca snap 4?), kolečka, nánožník a tak…
Moc děkuji
![]()
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...My mame Britax B-motion 4 plus. U kolecek vidim vyhodu, ze jsou temer srovnatelne s nafukovacimi, ale nehrozi pichnuti. Nanoznik nemame a ani jsme jej zatim nepotrebovali - v zime mame fusak, mimo zimu deku a v desti plastenku
Kosik ve srovnani s jinymi kocarky je celkem velky, polohovani paskama jde nekdy hure, ale neni to nic strasneho, nekdo muze videt nevyhodu, ze nejde dat do uplneho sedu, nam nevadi, vyhodou je vsak uplny leh. Striska je pomerne velka, nikdy jsme nepotrebovali dalsi stineni. Ma polohovatelne madlo, ovladani je snadne, jen tedy pro me uz patri mezi tezsi kocarky i kdyz jsou i mnohem tezsi. Pokud nemame v kocaru fusak, mame tam vlozenou pametovou podlozku. Kocarek vyuzivane prevazne ve meste, ale zvladl i lehci teren, odpruzeni je na zadnich kolech, ale ne moc vyrazne. A dite muze byt pouze po smeru.
@JanaHud píše:
My mame Britax B-motion 4 plus. U kolecek vidim vyhodu, ze jsou temer srovnatelne s nafukovacimi, ale nehrozi pichnuti. Nanoznik nemame a ani jsme jej zatim nepotrebovali - v zime mame fusak, mimo zimu deku a v desti plastenkuKosik ve srovnani s jinymi kocarky je celkem velky, polohovani paskama jde nekdy hure, ale neni to nic strasneho, nekdo muze videt nevyhodu, ze nejde dat do uplneho sedu, nam nevadi, vyhodou je vsak uplny leh. Striska je pomerne velka, nikdy jsme nepotrebovali dalsi stineni. Ma polohovatelne madlo, ovladani je snadne, jen tedy pro me uz patri mezi tezsi kocarky i kdyz jsou i mnohem tezsi. Pokud nemame v kocaru fusak, mame tam vlozenou pametovou podlozku. Kocarek vyuzivane prevazne ve meste, ale zvladl i lehci teren, odpruzeni je na zadnich kolech, ale ne moc vyrazne. A dite muze byt pouze po smeru.
Děkuji za vyčerpávající popis
A co polohování nožiček? To jde? A to pružení se dá nějak regulovat? ![]()
Vubec neni zac
polohovani nozicek je bez problemu, asi 2× se nam stalo, ze se to samo sklopilo, ale cetla jsem, ze to staci jen pritahnout ![]()
Pruzeni regulovat nejde.
Ahoj holky,
kdo máte tento kočárek, prosím mohly byste mi změřit délku sedací plochy? Na netu jsem to nikde nenašla…díky moc ![]()
A ještě - zvládne terén? Lesní cestu, polňačku…přijdou mi přední kola nějaká malá.
@Ellusa já právě radši čtyřkolku
. Jsem hlavně řešila ten sed a on má polohovací nástavec na nožičky, takže z toho je takový gaučík ![]()
@Ellusa no a když nemáš polohování, nemá to krátký sed? Nemá tam malý málo místa?
@Ellusa trojkolka polohování nožiček nemá že? Není v plus verzi. Aspoň jsem to teda nenašla
ač to padá, tak bych to chtěla, třeba nám zrovna padat nebude ![]()
@Ellusa takže mu visej, nebo teda budou viset, nohy dolů že? My měli na Anetu maxi cosi a mělo to krátký sed a nohy dolů, to bylo na prd. Ach jo, jsem nahlodaná, ale stejně to asi risknu a půjdu do 4 plus
![]()
@Berousik kdyz to u toho nepluska vyboulis, tak ty nohy to podrzi a nejsou tolik dolu.
Jinak trojkolka asi do terenu lepsi, ale je to trochu o zvyku. My jezdili i se ctyrolkou a slo to. Pokud chces jezdit vic mhd (u me Praha) tak je trojkolka opruz-dlouha, nejde stat na prednim kole a hur se manevruje na malem postoru
@Ornwen píše:
@Berousik kdyz to u toho nepluska vyboulis, tak ty nohy to podrzi a nejsou tolik dolu.Jinak trojkolka asi do terenu lepsi, ale je to trochu o zvyku. My jezdili i se ctyrolkou a slo to. Pokud chces jezdit vic mhd (u me Praha) tak je trojkolka opruz-dlouha, nejde stat na prednim kole a hur se manevruje na malem postoru
nene já bydlím na vesnici, takže žádné mhd. Do obchodu s kočárkem nejezdím, to beru vozík.
Potřebuju kočár do terénu. Polňačky, lesní cesty, rozmlácený vesnický zadní cesty.
@Ellusa píše:
@Berousik Jestli chceš, ti ho zítra v tom vyfotím, teď už je umytý a v pyžámku
@Ellusa píše:
@Berousik Osobně fakt neposoudím, jen to beru podle toho, že tu stejnou trasu jezdím já s troj a lidi se čtyřkolkami, obojí Motion, my to projedeme díky tomu velkému přednímu kolu snáz a pohodlně, oni to projedou taky, jestli pohodlně, neposoudím, neřídila jsem to. Na mě to velké přední kolo v terénu působí lépe, ale asi to jde s těmi 2 malými.
a ženský na fb si u čtyřkolky stěžují jen na problémy ve sněhu, nebo vůbec problémy v terénu?
Holky máte na něj originální pláštěnku za těch 820 nebo je nějaká levnější?
@Dermabion puvodni ctyrkolka (bez polohovani nozicek) normalne z emitexu nejaka na ctyrkolky