Britax B-motion 4 plus - recenze

86
13.1.17 20:18

Britax B-motion 4 plus 2016 - recenze?

Ahoj, nemohu najít recenzi na Britax B-motion 4 plus 2016. Máte některá maminka zkušenost s tímto kočárkem? Pokud ano, poprosila bych o nějaký dobrý popis - např. náročnost řízení, váha, potahy, jaká je ta stříška (je velká jako u Valca snap 4?), kolečka, nánožník a tak…
Moc děkuji :) :kytka:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
13.1.17 23:12

My mame Britax B-motion 4 plus. U kolecek vidim vyhodu, ze jsou temer srovnatelne s nafukovacimi, ale nehrozi pichnuti. Nanoznik nemame a ani jsme jej zatim nepotrebovali - v zime mame fusak, mimo zimu deku a v desti plastenku :-) Kosik ve srovnani s jinymi kocarky je celkem velky, polohovani paskama jde nekdy hure, ale neni to nic strasneho, nekdo muze videt nevyhodu, ze nejde dat do uplneho sedu, nam nevadi, vyhodou je vsak uplny leh. Striska je pomerne velka, nikdy jsme nepotrebovali dalsi stineni. Ma polohovatelne madlo, ovladani je snadne, jen tedy pro me uz patri mezi tezsi kocarky i kdyz jsou i mnohem tezsi. Pokud nemame v kocaru fusak, mame tam vlozenou pametovou podlozku. Kocarek vyuzivane prevazne ve meste, ale zvladl i lehci teren, odpruzeni je na zadnich kolech, ale ne moc vyrazne. A dite muze byt pouze po smeru.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
86
14.1.17 15:29
@JanaHud píše:
My mame Britax B-motion 4 plus. U kolecek vidim vyhodu, ze jsou temer srovnatelne s nafukovacimi, ale nehrozi pichnuti. Nanoznik nemame a ani jsme jej zatim nepotrebovali - v zime mame fusak, mimo zimu deku a v desti plastenku :-) Kosik ve srovnani s jinymi kocarky je celkem velky, polohovani paskama jde nekdy hure, ale neni to nic strasneho, nekdo muze videt nevyhodu, ze nejde dat do uplneho sedu, nam nevadi, vyhodou je vsak uplny leh. Striska je pomerne velka, nikdy jsme nepotrebovali dalsi stineni. Ma polohovatelne madlo, ovladani je snadne, jen tedy pro me uz patri mezi tezsi kocarky i kdyz jsou i mnohem tezsi. Pokud nemame v kocaru fusak, mame tam vlozenou pametovou podlozku. Kocarek vyuzivane prevazne ve meste, ale zvladl i lehci teren, odpruzeni je na zadnich kolech, ale ne moc vyrazne. A dite muze byt pouze po smeru.

Děkuji za vyčerpávající popis :) :palec: A co polohování nožiček? To jde? A to pružení se dá nějak regulovat? ;)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
33
14.1.17 20:11

Vubec neni zac :-) polohovani nozicek je bez problemu, asi 2× se nam stalo, ze se to samo sklopilo, ale cetla jsem, ze to staci jen pritahnout :-)
Pruzeni regulovat nejde.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
26750
27.3.17 18:32

Ahoj holky,

kdo máte tento kočárek, prosím mohly byste mi změřit délku sedací plochy? Na netu jsem to nikde nenašla…díky moc :kytka:

A ještě - zvládne terén? Lesní cestu, polňačku…přijdou mi přední kola nějaká malá.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
26750
27.3.17 18:43

Tak nic, už jsem to našla :mrgreen: pardon :mrgreen:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Ellusa
27.3.17 18:48

@Berousik My teda máme nepluskovou trojkolku, plusko se tehdy ještě nedělalo a my už kočár potřebovali koupit, a jezdím s tím všude možně včetně zahrady a nerovného terénu, i sníh teď v zimě to celkem zvládlo. Na fb si u čtyřkolek stěžovali, že s tím v zimě měli problémy. Klidně napiš do SZ, kdybys chtěla něco víc vědět.

  • Citovat
  • Nahlásit
  • Upravit
26750
27.3.17 18:52

@Ellusa já právě radši čtyřkolku :think:. Jsem hlavně řešila ten sed a on má polohovací nástavec na nožičky, takže z toho je takový gaučík :palec:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Ellusa
27.3.17 18:57

@Berousik To sice má, jenže každé druhé polohování padá a jsou problémy s reklamacemi, v těch fb skupinách se neřeší skoro nic jiného. Reklamace jim moc neuznávají, dotáhnou šroubky a hotovo… a ženské vyjedou a polohování spadne znovu. Toto se jim moc nepovedlo. U těch malých koleček si celkem stěžovali, že to sníh neprojelo, já s trojkolkou celkem v pohodě, pokud nebyl led. Já bych čtyřkolku na terén nechtěla, ta tři kola jsou jen o zvyku a ovládá se to dobře i jen jednou rukou.

  • Citovat
  • Nahlásit
  • Upravit
26750
27.3.17 19:00

@Ellusa no a když nemáš polohování, nemá to krátký sed? Nemá tam malý málo místa?

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Ellusa
27.3.17 19:11

@Berousik Tak on je pohodář, však to víš, jemu vadí jen to, že mu svítí slunko do očí v úhlu, který nevykryje žádná stříška :roll: :roll:, takže to řeším plínkou, jinak v tom sporťáku spí už od Vánoc venku dvakrát denně klidně přes 2,5 hodiny. Mi by samozřejmě taky víc vyhovovalo, kdyby to šlo zvednout úplně, ale ty stížnosti na fb a problémy s reklamacemi mě od toho odradily, dovozce to moc neuznává jako problém, že jim to vždy jen dotáhnou a vrátí a většině to spadne zase. Kdybych kupovala plusko, tak spíš protože je na hodně dlouhé děti, což on asi bude, ale ne kvůli tomu polohování, kdy to je, co tak sleduji, spíš o štěstí.

  • Citovat
  • Nahlásit
  • Upravit
26750
27.3.17 19:12

@Ellusa trojkolka polohování nožiček nemá že? Není v plus verzi. Aspoň jsem to teda nenašla :think: ač to padá, tak bych to chtěla, třeba nám zrovna padat nebude :lol:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Ellusa
27.3.17 19:18

@Berousik Myslím, že nemá :think:, že to mají jen ty čtyřkolky :think:. Zkus si to i někde na prodejně ovládat, jak se ti s tím bude jezdit a tak, protože je to docela dlouhé, když jsme vyjeli ven poprvé a ještě se zimním fusakem, jel kočár, dlouho nic a pak já :mrgreen: :mrgreen:, bez toho fusaku to už není tak hrozné, ale jsme docela velkoprostoroví, s pluskem bychom byli ještě o deset nebo kolik čísel delší a je to i těžší, docela funím, když s tím jedu po polnačce do kopce, lepší jak fitko :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

  • Citovat
  • Nahlásit
  • Upravit
26750
27.3.17 19:30

@Ellusa takže mu visej, nebo teda budou viset, nohy dolů že? My měli na Anetu maxi cosi a mělo to krátký sed a nohy dolů, to bylo na prd. Ach jo, jsem nahlodaná, ale stejně to asi risknu a půjdu do 4 plus :roll: :think:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5893
27.3.17 19:39

@Berousik kdyz to u toho nepluska vyboulis, tak ty nohy to podrzi a nejsou tolik dolu.

Jinak trojkolka asi do terenu lepsi, ale je to trochu o zvyku. My jezdili i se ctyrolkou a slo to. Pokud chces jezdit vic mhd (u me Praha) tak je trojkolka opruz-dlouha, nejde stat na prednim kole a hur se manevruje na malem postoru

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat