Britax B-motion 4 plus - recenze

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
2.5.17 15:32

Ahoj mám levnější cca za 300 Kč Zn. Diago komfort XL a sedí perfektně jako by byla přímo na tento kočárek :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
2.5.17 15:36

@Verpa5 super takže na plusko sedí. Děkuji těch 900 mi přijde šilených už že jsem koupila origoš nánožník a nějak ho nesadit spravně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.5.17 15:46

My jsme meli original, ale museli jsme reklamovat. Po dvou pouziti v desti plastenka zmatnela tak, ze pres ni nebylo videt. U tak drahe plastenky je to docela blby, vratili nam penize. Je super, ze jsou univerzalni i na plusko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
2.5.17 16:32

@JanaHud nám už takhle přišla tak jsme ji vrátili a koupili tu levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.17 20:16

Ahojky :mavam: nezkoušely jste někdo barvit pluskovou stříšku na britax agile/motion? Díky za rady :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.5.17 12:44

Ahoj hledám tipy jak nejlépe vyčistit boudičku ;)…co se vám osvědčilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.5.17 17:26

Sundat a vyprat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.6.17 14:13

Ahoj, jakou máte prosím korbičku k tomuto kočárku (Britax B-motion Plus)? Našla jsem si na netu set, kde je korbička Britax Romer. Dneska jsem se divala na rozměry a mám strach, aby byla dost velká. Má na šířku 32cm a 75cm na délku. S fusakem se obávám, že to bude prostě málo. Malá bude narozená v listopadu, ale i tak. Budu moc ráda, když mi někdo napíše své zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
9.6.17 08:37

@nefis jakou odhadujes velikost ditete? Ja mam male deti a s fusakem v pohode. Na fakt velke deti by to mohl byt problem. Taky neber affinity-takovou tu pevnou, ta je jeste mensi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
15.7.17 13:11

Sklon zádové opěrky

Maminky co máte tento kočárek zádová opěrka není při sezení rovná, ale mírně sklopená? Vidíte v tom některá nějaký problém?
Ségra se mě na to dneska ptala a přiznám se, že já to nikdy u žádného kočárku neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.17 16:16

Britax

Ahoj Holky, prave jsem po odzkouseni na prodejne objednala Motion 4 plus 2017 a jsem z nej nadsena a ten nizky ses jsme s manzelem uvazili, ze se da usit vypolstrovana operka?
Rozhodovala jsem se pulku tehotenstvi mrzi valcem a britaxem a proste britax vyhral.
Pouzivate nekdo v Motionu nejakou vlozku barevnou? Vim ze u valco to hodne vali ale u britaxu nevim…
Manzel me v obchode neustale nutil do tech obrich trojkombinaci, protoze to porizujeme I s korbickou, maly se narodi v pulce rijna. Co mi trvalo ho zpracovat ze jsou naprd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
21.7.17 12:21

@Ghanaian Princess delaji nekde holky zapinaci popruh dozadu, aby se to uplne zvedlo, myslim lepsi, nez vypolstrovana operka. Videla jsem jezdit ruzne kocary s polstarema, dekama nebo tak a vypada to blbe.
Jinak ja tam vozim normalne d emitexu vlozku. V cervenem kocare mam hnedou fleece z druhe strany bezovy bambus, je to urcite pro deti prijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 12:24

@Ornwen - jeee, popruh? Tak to by byla bomba… ja totiz myslim ze jak dite povyroste tak chce videt ven a sedet a ne lezet napul v lehu…
Zkusim to vygooglit, jak se ten popruh pouziva :) Radsi bych ten popruh a vlozku do kocarku jen nejakou tenouckou, proti poceni.
A ty mas take Britax motion?
Jinak moc dekuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.7.17 13:24

@Ghanaian Princess ja bych taky chtela britax bmotion 4 plus 2017..je ta sportovni a hluboka korbicka dost prostorna? A co do mensiho terenu, nebo snehu, pujde to? Dekuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
21.7.17 13:24

@Ghanaian Princess jo, jen nemam pluskovy. To ještě nebyl. Ted bych kupovala ten zlutoucky, je bozi :pankac:
Popruh teda nemam, ale viděla jsem ho, kdyz jsem. shanela jine veci. On stejne kluk porad visel pres hrazdicku. Druhej bude asi podobnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí