Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Holky ja byla obhlidnout ten britax bmotion 4 plus, ale meli jenom 2016,myslite, ze je tam. nejaky rozdil? Krome ceny teda
ja jsem zadny nenasla…maji v cene i nanoznik i plastenku..je teda hodne prostornej proti valcu treba a docela dobra vaha…
@romik0013 ahokj, a jsem psala primo na britax linku a odepsali mi ze jsou obe verze stejne akorat jde o rok vyroby.
Taky mi potvrdili ze kola nejsou gelova nybrz nafukovaci vicekomkrova a tudiz nepropichnutelna, ze nekteri prodejci chybne uvadeji gelova. Hodne holek si to I myslim ze jsou gelova.
Ahoj, pokud by měl někdo zájem, tak tento kočárek (skoro nový) prodávám. Je super, ale nevyhovuje mi při cestování. https://www.sbazar.cz/…otion-4-plus Ráda odpovím i na vaše dotazy.
Ahoj maminky ![]()
Prosím chci si koupit tento kočárek mohla bych poprosit o recenze? Děkuji ![]()
Ahoj, taky jsem to zjišťovala a mezi těmi typy by neměl být rozdíl. My teda máme 2016 a maximální spokojenost. Je velký a přitom lehký, do města ideální, protože je úzký a všude se s ním vejdete. Nánožník jsme si kupovali jiný - mají jen černý a ten se mi moc nelíbil
malá už docela zdatně chodí, tak řeším alternativu ke sporťáku. Poradíte něco menšího, skladného jen na kratší procházky? Díky ![]()
Tak Britax b motion 4 plus pouzivam cca mesic..mam jeste hlubokou korbu, e za me odpruzeni naprd..nevim jestli to je vahou e o koleckamaae jako drnca po chodnicich docela hodne..nevim co je normal, tezko se mi srovnava, kdyz jinej kocar neznam…jsem zvedava jak to bude u sportaku..vyhoda je, ze je fakt hodne lehkej a prostornej, za tu cenu se asi vyplati..
@romik0013 Souhlasím
odpružení je na h…
Před tím jsem měla jinou značku kočárku a odpružení na 1
Koupila jsem Britax, že je prostorný.
Jinak změnu kočárku vnímá i syn a to negativně. A v kočárku se mu zatím nepodařilo usnout. ![]()
@romik0013 A můžu se zeptat, není ta hluboká korbička trochu níž než u jiných kočárků? Ještě jsem ho naživo v obchodě neviděla, ale podle fotek mám pocit, že ty Britax b-motion a britax smile, mají tu korbu trochu níž. V terénu jsem teď právě viděla, že spousta kočárků je hrozně nízko, to bych nechtělo. Díky moc za odpovědi, tohle je jediné co mi vrtá hlavou. Jiné modely britaxu nezvažuju, ty mi přijdou už drahé.
PROSÍM JAKÁ PODLOŽKA SE VEJDE A SEDÍ NA KOČÁRKU britaxu b motion 4 plus? Děkuji
Ahoj ![]()
mohly byste mi pomoct s výběrem? Hledám sportovní kočár, aby vydržel i polnačku a lesní cesty… Do města budu používat jiný, takže víc uvítám, aby péroval a dalo se s ním projet i v lese.
Nemůžu se rozhodnout mezi Britaxem b motion 4 plus a Street black line Petite&Mars.
Děkuji ![]()
@Nel.kr Obávám se, že ten kočárek Petite&Mars se nejmenuje Street, protože je super do lesa a na polňačky. Je to kočárek do města a na hezké cestičky. Třeba i lesní, ale prostě hezké. Čtyřkolka B-Motion je o kapánek lepší, ale o dost lepší to bude s větším předním kolem, co má trojkolka. Jestli to má být něco do terénu, tak to bude prostě chtít mimo odpružení i velká kola.
O kočárku od Petite&Mars jsem dodnes neuvažovala, ale paní v obchodě ho doporučovaly, že se můžou dokoupit nafukovací kola… ale i tak mi přišel křehčí narozdíl od britaxu.. o trojkolce jsem uvažovala, ale nemá polohovatelné nožičky
ráda uvítám i návrhy ![]()
Ja mam britax 4 motion plus a do terenu teda vubec neni. Na teren mam jiny kocarek, Jane Slalom, a Britax mam na vse ostatni.
@Nel.kr jako kdyz mas do mesta jiny, tak britax neber. Ja ho jinak chvalim, ale vybirala jsem právě kompromis teren/mesto. Ty dve kategorie jsou jinak dost protichudne.