Britax B-motion 4 plus - recenze

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.7.17 08:24

@romik0013 ahoj :)
korbicku jsem si prohledla a osahala a musim rict ze prostrona mi prijde az moc, srovnavala jsem hodne valco snap i s korbickou a tento britax s korbickou.
rozhodne vetsi a pevnejsi i s lepsi matraci nez valco.
A ve skutecnosti korba vypada mnohem festovneji nez na tech fotkach, moc se mi libila.
Sprotovni sedak u tohoto pluska mi prisla vic nez prostorna, na prodejne jsme merili s valcem, nesrovnatelne vice mista na delku (dite se tam vleze urcite do vice mesicu) a na sirku v lehu prostornejsi a takove krytejsi, a misto na sezeni mi prijde prostornejsi.
Trosku me stval ten nerovny sed, ale uz jsem to vyresila - mam objednany stahovaci popruh, ktery se da za zadicka tim se to vyrovna. Objednavala jsem na FLER zde: - https://www.fler.cz/…arek-8293119
Taky manzel postrehl, ze madlo pred ditetem neni tak namackle na diteti, takze tam ma vice prostoru na nozicky a muze „relaxovat“ s nohami na hore :)

Tak venku jsme korarek nezkouseli ale dali mi na prodejne na odzkouseni zkouseci tereni podlozku, pres kterou jsme jezdili, hrbatou. Bylo to lehce ovladatelne, nezdal se mi tezky, i kdyz teda o dost tezsi nez valco. Nam se ale libi ze neni „z cukru“.
Je pravda trosku delsi kdyz se natahne cast na nozicky, ale aspon to dele vydrzi, me se moc libi, material je pevny, pusobi kvalitnim dojmem. Male se ma narodit az v rijnu takze budu jezdit s kocarkem a zkouset kolem domu :D

Jeste bych podotkla, ze me trosku zarazila ta striska, na fotkach vsude vypada takova natazena a napnuta, ale v realu je mnohem volnejsi, myslim ze se da lepe stahnout kdyz je clovek sikovny a suche zipy kolem tycek lepe utahne.

Zitra si ho jedu vyzvednout i s korbickou, tak kdyby byly nejake dotazy, rada zodpovim, zmerim, vyfotim :) :andel:

Příspěvek upraven 23.07.17 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.17 08:27

@Ornwen * ja taky vubec nevedela o pluskovem, je pravda ze ted je novy.
Ja mela za to, ze jsou jen B MOTION, a az na prodejne mi predvedli oba dva a vzala jsem pluskovy kvuli boudicce.
Ta zluta me tam taky uchvatila - ale nechala jsem se presvedcit maminou, protoze ta zluta je takova ta typicka zluta, co pritahuje vsechny musky, msice v lete. Bylo by to cely obaleny mouchami za chvili.. ja to znam, kdyz jedu na kole v neonove zlutem tricku, za chvili jsem obalena jak blb..Nekde jsem to pak i cetla ze si na to mamca nejaka stezovala… - popruh uz jsem objednala hura :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
23.7.17 08:47

@Ghanaian Princess dekuju ve stredu jedem omrknout kocarky v Plzni, tak doufam, ze ho budou mit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.17 16:10

Ovládání kočáru

Ahoj, chci se zeptat. Jezdím s tímto kočárkem Britax b-Motion 4 plus cca 2 měsíce a zatím tedy moc spokojená nejsem. Zaprvé mi syn v korbičce sjíždí k nožičkám a pak mi kočár přijde trochu hůře ovladatelný. Například když vystupuju z tramvaje, tak se přední kolečka trochu seknou. Ale děje se to i při jízdě na chodníku, když potřebuju zatočit. Celkově si myslím, že je problém v předních kolečkách. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 12:44

@Anna Patinha - Ahoj - ja mam plusko sice nove doma, ale zatim mam mimi v brisku, takze s nim jezdim tak akorat po obyvaku a zataci se mi s nim moc dobre.
Co se tyka toho vystupovani z tramvaje, kolecka je nutne zaaretovat pred vystupovanim, jestli zvedas kocarek tzv. na zadni a pak prenasis vahu do predu, tak je nutne mit predni kola pevna.
Co se tyka toho chodniku, kdyz potrebujes zatocit, manevr by nemel delat zadne problemy, pokud jsou naopak kola odaretovana…
Jestli nahodou nemas nejaky vadny kousek… :think: - prazdny kocarek ti to pri zkouseni nedelal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
26.7.17 13:29

@Anna Patinha nemsm plus, ale s kolečkama problem nemam. Z mhd vystupuju radsi pozadu, parkrat jsem to neodhadla/dira byla velká a zabodla jsem se pod obrubnik a je to des. To sama malem nezvednes.
Co mas za korbu? Mam malinké deti a nesjizdely. Korba barevna látkova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 17:44

@Ghanaian Princess
Vcera jsem zkousela zaaretovat pri vystupu, to hodne pomaha, ale pak to zas nezataci, takze dole zas odaretovat. Kdyz vyjizdim u me v baraku z vytahu, mam kola odaretovana a kdyz chci zatocit, seka se to. To samy, kdyz jedu na chalupe po rovnem travniku. Kocarek sem zkousela, ale myslela jsem, ze bude lepe ovladatelny ???? Celkove se mi s nim spatne zataci. Myslim, ze vadny kus nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.17 17:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
26.7.17 19:40

Holky ja byla obhlidnout ten britax bmotion 4 plus, ale meli jenom 2016,myslite, ze je tam. nejaky rozdil? Krome ceny teda :mrgreen: ja jsem zadny nenasla…maji v cene i nanoznik i plastenku..je teda hodne prostornej proti valcu treba a docela dobra vaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.17 16:36

@romik0013 ahokj, a jsem psala primo na britax linku a odepsali mi ze jsou obe verze stejne akorat jde o rok vyroby.
Taky mi potvrdili ze kola nejsou gelova nybrz nafukovaci vicekomkrova a tudiz nepropichnutelna, ze nekteri prodejci chybne uvadeji gelova. Hodne holek si to I myslim ze jsou gelova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.17 21:29

Ahoj, pokud by měl někdo zájem, tak tento kočárek (skoro nový) prodávám. Je super, ale nevyhovuje mi při cestování. https://www.sbazar.cz/…otion-4-plus Ráda odpovím i na vaše dotazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
4.1.18 22:44

Ahoj maminky :mavam:
Prosím chci si koupit tento kočárek mohla bych poprosit o recenze? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 22:44

Také se přidávám kde ho prodávají v Plzni?

• Citovat
  • Upravit
9
5.1.18 14:50

Ahoj, taky jsem to zjišťovala a mezi těmi typy by neměl být rozdíl. My teda máme 2016 a maximální spokojenost. Je velký a přitom lehký, do města ideální, protože je úzký a všude se s ním vejdete. Nánožník jsme si kupovali jiný - mají jen černý a ten se mi moc nelíbil :? malá už docela zdatně chodí, tak řeším alternativu ke sporťáku. Poradíte něco menšího, skladného jen na kratší procházky? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
13.1.18 17:11

Tak Britax b motion 4 plus pouzivam cca mesic..mam jeste hlubokou korbu, e za me odpruzeni naprd..nevim jestli to je vahou e o koleckamaae jako drnca po chodnicich docela hodne..nevim co je normal, tezko se mi srovnava, kdyz jinej kocar neznam…jsem zvedava jak to bude u sportaku..vyhoda je, ze je fakt hodne lehkej a prostornej, za tu cenu se asi vyplati..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí