Brnění, cítění tepu, zvláštní citlivost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116741
15.4.23 10:32

@MilujicislecnaT
Začni brát ty léky, objednej se k psychiatrovi a psychologovi. Nebo se nech hospitalizovat.
Nic jiného ti nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
15.4.23 11:08
@Anonymní píše:
Ahoj,vážně potřebuji porsdit, trápí mě brnění, tepání, pocut težkých nohou, zvláštní citlivosr v nohách :,( jsem z toho už nešťastná, je to hrozný…. na neurologii jsem byla, ale to ne zatim brnela jen jedna noha a MG mozku a michy bez nalezu, EMG taky 8o achjo uz nevik kam dal, setkal se s tom nekdo? mohu mit poskozene nervy? ale zatim se to na EMG neprojevilo? 8)

Tak za 1,Tebe neurolog nepozval na další kontrolu? 8o 2,brneni není na umreni :mrgreen: 3,bereš Mg, B vitamíny?4,i u neurol. nemoci se musíš hýbat v rámci stavu co ti tělo dovolí, rehabilitace, chůze, v tvém případě možná, u nechodicich je to taky důležitý, cvičí se na posteli třeba, protahování. Holka EMG, MRI ti problém nevyřeší. Stejně musíš zamakat na pohybu.Je škoda, že tak mladá se stresujes místo, abys žila adekvátně věku.

• Citovat
  • Upravit
42750
15.4.23 11:14
@zmrzlik píše:
Tak za 1,Tebe neurolog nepozval na další kontrolu? 8o 2,brneni není na umreni :mrgreen: 3,bereš Mg, B vitamíny?4,i u neurol. nemoci se musíš hýbat v rámci stavu co ti tělo dovolí, rehabilitace, chůze, v tvém případě možná, u nechodicich je to taky důležitý, cvičí se na posteli třeba, protahování. Holka EMG, MRI ti problém nevyřeší. Stejně musíš zamakat na pohybu.Je škoda, že tak mladá se stresujes místo, abys žila adekvátně věku.

To už jsem jí psala stokrát. Má sedavy zaměstnání, pak doma zase sjíždí ty internety a hledá zajímavý nemoci, který by mohla mít. Zájmy žádný, pohyb žádnej, smysl života taky evidentně chybí. Holky v jejím věku lítají z koníčků na rande nebo už maj děti. Já jsem neměla pomalu ani půl hoďky na kraviny, jak jsem chtěla všechno stíhat. A tady slečna je lemrouch s povoleným svalstvem, co jen hledá diagnózy. Smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
15.4.23 11:29
@Betty MacDonald píše:
To už jsem jí psala stokrát. Má sedavy zaměstnání, pak doma zase sjíždí ty internety a hledá zajímavý nemoci, který by mohla mít. Zájmy žádný, pohyb žádnej, smysl života taky evidentně chybí. Holky v jejím věku lítají z koníčků na rande nebo už maj děti. Já jsem neměla pomalu ani půl hoďky na kraviny, jak jsem chtěla všechno stíhat. A tady slečna je lemrouch s povoleným svalstvem, co jen hledá diagnózy. Smutný.

To je. Paradox ti nemocní zase chtějí ten pohyb zpět a dělají vše proto, aby to aspoň nějak šlo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.23 14:20

Dej si víno ;)

• Citovat
  • Upravit
24787
15.4.23 18:39
@aiwwa píše:
@MilujicislecnaT
Začni brát ty léky, objednej se k psychiatrovi a psychologovi. Nebo se nech hospitalizovat.
Nic jiného ti nepomůže.

Zbytečné. Ona si radši strčí piercing do bradavky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116741
15.4.23 18:43
@lucad77 píše:
Zbytečné. Ona si radši strčí piercing do bradavky. :P

Cože? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24787
15.4.23 19:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
15.4.23 20:44
  • Citovat
  • Upravit
1906
15.4.23 23:40

@zmrzlik @lucad77 @aiwwa @Betty MacDonald

smoda ze tu nejde pridst video mam natocene jak mi v noze teoe, rekla bych ze ty zily moc ok nejsou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116741
15.4.23 23:49
@MilujicislecnaT píše:
@zmrzlik @lucad77 @aiwwa @Betty MacDonaldsmoda ze tu nejde pridst video mam natocene jak mi v noze teoe, rekla bych ze ty zily moc ok nejsou :roll:

Co přesně máš špatně na těch nohách? Asi by ses měla nechat hospitalizovat, tohle už sama nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
16.4.23 00:33

@aiwwa ty zily na nartech :think:

desne me v tech nohach tepe, citim brneni, otok a tak :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42750
16.4.23 02:32
@MilujicislecnaT píše:
@aiwwa ty zily na nartech :think:desne me v tech nohach tepe, citim brneni, otok a tak :think: :palec:

Máš vidět ty moje, když přijdu z dvanáctky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12024
16.4.23 08:28

Ty žíly mám také. Je to normalní.
To jsi ještě neviděla mého mladého. Ten když přijde v létě z venku, žíly má naběhlé daleko více (všude po těle) a strašně ho bolí. A je v pořádku.
Nedávno jsem měla zážitek - noha mě strašně brněla - bylo to tím, že mi kolegyně na ni dala tejp, ale prvně mi kůži odmastila. A já jak mám suchou kůži, tak mi ta noha vydávala různé nepříjemné pocity (což dělá i když se aspoň jednou denně nepromažu). Tak to zkus takhle a promazej se.
A zrovna tento víkend opakuji „léčebnou“ kůru - doporučení od svých lékařů po 3dny analgetika 3× denně (já tedy 2× denně) a ejhle, je mi trochu lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
16.4.23 09:04
@MilujicislecnaT píše:
@aiwwa ty zily na nartech :think:desne me v tech nohach tepe, citim brneni, otok a tak :think: :palec:

Ale ty žíly tam má každej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast