Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@orgonit802 píše:
@aiwwa říkala msem mu to napsal omeprazol taky bolest teď mi dal nospu a koupila jsem si tě. Iberogast bojim se hrozně že jsem to zanedbala a že už mám. vredy poslal mě na aono i na rtg a bez nalezu že to je psychika
Aha, takže kdy začneš léčit tu psychiku?
@orgonit802 píše:
@Alinois já ho nemůžu Brát pálí mě hrozně Jičín po něm… teď mám. problem s tím že když už se trochu nejím boli mě to na žaludkem a v zádech a je mi nevolno no myslím si že to je všechno psychika ale bojim se těch vředů koupila jsem si iberogast tak snad to zabere
Do Jičína nejezdit! ![]()
@aiwwa jezis ale teď mám asi velký problém se žaludkem takže si na to mám vzít antidepresiva?
@lucad77 mě to legrační nepřijde opravdu to boli, co když mám fakt vredy a umru
@Konnny píše:
Ano, opravdu, myslím si, ze si z nas děláš legraci.
O žaludku pises uz delší dobu. Žádný obvodak te nepošle s bolesti žaludku jen na sono a rtg a neuzavre to jako psychiku, s tim, ze te nepošle na gastro- uz proto, aby se sam kryl.
Uz minule jsem ti psala, at si nechas udelat gastroskopii, pokazde se z toho vymluvis, okecas.
Pritom porad resis vredy.
S prasklym vredem skoncis v lepsim případě na hnusne operaci, v horsim umres.
Co je proti tomu hadicka, neni to nic k nepreziti.Je to chvilka.
Zaroven ti naberou vzorek na event. bakterie.
Ale to ne. Takze si tu děláš vis co.
Jenže ona žádné vředy nemá, je psychicky nemocná a vsadím boty, že ten doktor to ví a akorát od ní chce mít pokoj. Nedivím se mu.
@orgonit802 píše:
Bylo ti tady opakovaně poraděno, abys šla k psychiatrovi. Nechceš, tvůj boj.
@aiwwa píše:
Aha, takže kdy začneš léčit tu psychiku?
Nikdy. Radši bude furt dokola hledat neexistující nemoci.
@lucad77 ale tohle není vymyšlené opravdu to boli i v zádech tak na zaludkem
@orgonit802 píše:
Tak jdi na tu gastroenterologii - to ti přece doporučili i na ORL, pokud se to nezlepší, tak na gastro. A uvidíš… buď se ukáže, že máš fakt vředy, a postarají se o tebe, abys na ně neumřela
nebo je mít nebudeš a potom… potom už fakt musíš začít léčit tu psychiku… ![]()
@Moringa nechám se objednat, je možné aby se mi objevili třeba po půl roce refluxu?
@orgonit802 píše:
@Moringa nechám se objednat, je možné aby se mi objevili třeba po půl roce refluxu?
To fakt netuším… já reflux ani žaludeční vředy nemám… ![]()
@orgonit802 píše:
Mas vedle vlastni diskuzi, proc to tady milujicislecne plevelis?
@MilujicislecnaT píše:
@aiwwa takze opravdu premyslet nad jinymy vaznymi nemoceni nema smysl? uz vubec ne oremyslet na nejakym syfilisem? nebo rok neobevenou rakovinou? co se projevuje nrnenim nohou? blbost?
Kde bys vzala syfilis? ![]()