Brnění, cítění tepu, zvláštní citlivost

Anonymní
13.4.23 14:34

brnění, cítění tepu, zvláštní citlivost

Ahoj,

vážně potřebuji porsdit, trápí mě brnění, tepání, pocut težkých nohou, zvláštní citlivosr v nohách :,( jsem z toho už nešťastná, je to hrozný…. na neurologii jsem byla, ale to ne zatim brnela jen jedna noha a MG mozku a michy bez nalezu, EMG taky 8o achjo uz nevik kam dal, setkal se s tom nekdo? mohu mit poskozene nervy? ale zatim se to na EMG neprojevilo? 8)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65453
13.4.23 15:38
@Anonymní píše:
Ahoj,vážně potřebuji porsdit, trápí mě brnění, tepání, pocut težkých nohou, zvláštní citlivosr v nohách :,( jsem z toho už nešťastná, je to hrozný…. na neurologii jsem byla, ale to ne zatim brnela jen jedna noha a MG mozku a michy bez nalezu, EMG taky 8o achjo uz nevik kam dal, setkal se s tom nekdo? mohu mit poskozene nervy? ale zatim se to na EMG neprojevilo? 8)

Uz zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
13.4.23 20:45

@vokishka ANO, jeste furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 21:21

Kdyby jsi věděla, jak moc mě bolí poslední měsíc nohy. Delší procházku nedám bez analgetik, při chůzi bez léků nadávám jako špaček. Manžela v noci skučením budím.
Pořád věřím, že to přejde, i když celkový zhoršený stav trvá měsíce. Mně doktor opakované vyšetření nabízel, protože nálezy mám, ale věřím, že bude lépe.

• Citovat
  • Upravit
Alinois
13.4.23 21:34

Já podobné stavy zazivam od doby co jsem měla covid, ale těžko říct seslo se mi toho v té době vic. Nejel nam mesic vytah, my bydlíme nahoře takže jsme chodili denně stovky schodů, ja lezla skoro po zábradlí, protože po schodech nemůžu (mam tezkou artrozu v koleni) takže zátěž na záda a kycle jako prase. To se lehce nejaky ten nerv skripne… Samozřejmě tyhle stavy způsobuje i psychika a že mi to teď brnká na nervy, svalilo se vsechno na mě jako šutr a pěkně mě to drtí. Možná zazivas podobný stres a máš to od toho, nakonec proč by ne, ve stresu je v dnešní době skoro každý druhý.

• Citovat
  • Upravit
275
13.4.23 21:47

Jsi vyšetřena horem spodem. Nic ti nenašly. Si vezmi že jsou lidi kteří jsou na tom fakt zle a co mají dělat? Mě třeba v noci brní ruka i ta na které neležím. Dneska mě bolí pravá ruka třeba :roll:. A nohy mě bolí furt. Buď ráda že jsi zdravá a najdi si jinou zábavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
14.4.23 11:15

@MilujicislecnaT Ciste ze zvedavosti - co chces vlastne slyset? Zakladas diskuze stale dokola, zjevne jsi nedostala odpoved, kterou jsi chtela. Tak jakou odpoved chces?

• Citovat
  • Upravit
1906
14.4.23 13:06

@Neilika treba na nekdo podobne priznaky a poradi mi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
14.4.23 13:33

@MilujicislecnaT V kazde tve diskuzi jsou minimalne dva takove prispevky a evidentne to nestaci. Takze, co chces opravdu slyset?

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
14.4.23 14:53
@Neilika píše:
@MilujicislecnaT V kazde tve diskuzi jsou minimalne dva takove prispevky a evidentne to nestaci. Takze, co chces opravdu slyset?

To bude ten svalovec. :P

• Citovat
  • Upravit
1906
14.4.23 20:11

@Neilika nevim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24781
14.4.23 20:12
@vokishka píše:
Uz zase

Ty jo, docela dlouho nebyla, co?

Příspěvek upraven 14.04.23 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24781
14.4.23 20:13
@MilujicislecnaT píše:
@Neilika treba na nekdo podobne priznaky a poradi mi :think:

Tobě se poradit nedá, slečno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
14.4.23 20:24

@Neilika chce slyšet že umírá aby se cítila výjimečně. že má konečně pravdu. Jinak si to neumím vysvětlit :cert:

• Citovat
  • Upravit
Neilika
15.4.23 10:27
@Beruska97 píše:
@Neilika chce slyšet že umírá aby se cítila výjimečně. že má konečně pravdu. Jinak si to neumím vysvětlit :cert:

Prave se snazim pochopit, co ji ty diskuze prinaseji. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí