Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj,vážně potřebuji porsdit, trápí mě brnění, tepání, pocut težkých nohou, zvláštní citlivosr v noháchjsem z toho už nešťastná, je to hrozný…. na neurologii jsem byla, ale to ne zatim brnela jen jedna noha a MG mozku a michy bez nalezu, EMG taky
achjo uz nevik kam dal, setkal se s tom nekdo? mohu mit poskozene nervy? ale zatim se to na EMG neprojevilo?
Uz zase
Kdyby jsi věděla, jak moc mě bolí poslední měsíc nohy. Delší procházku nedám bez analgetik, při chůzi bez léků nadávám jako špaček. Manžela v noci skučením budím.
Pořád věřím, že to přejde, i když celkový zhoršený stav trvá měsíce. Mně doktor opakované vyšetření nabízel, protože nálezy mám, ale věřím, že bude lépe.
Já podobné stavy zazivam od doby co jsem měla covid, ale těžko říct seslo se mi toho v té době vic. Nejel nam mesic vytah, my bydlíme nahoře takže jsme chodili denně stovky schodů, ja lezla skoro po zábradlí, protože po schodech nemůžu (mam tezkou artrozu v koleni) takže zátěž na záda a kycle jako prase. To se lehce nejaky ten nerv skripne… Samozřejmě tyhle stavy způsobuje i psychika a že mi to teď brnká na nervy, svalilo se vsechno na mě jako šutr a pěkně mě to drtí. Možná zazivas podobný stres a máš to od toho, nakonec proč by ne, ve stresu je v dnešní době skoro každý druhý.
Jsi vyšetřena horem spodem. Nic ti nenašly. Si vezmi že jsou lidi kteří jsou na tom fakt zle a co mají dělat? Mě třeba v noci brní ruka i ta na které neležím. Dneska mě bolí pravá ruka třeba
. A nohy mě bolí furt. Buď ráda že jsi zdravá a najdi si jinou zábavu ![]()
@MilujicislecnaT Ciste ze zvedavosti - co chces vlastne slyset? Zakladas diskuze stale dokola, zjevne jsi nedostala odpoved, kterou jsi chtela. Tak jakou odpoved chces?
@MilujicislecnaT V kazde tve diskuzi jsou minimalne dva takove prispevky a evidentne to nestaci. Takze, co chces opravdu slyset?
@Neilika píše:
@MilujicislecnaT V kazde tve diskuzi jsou minimalne dva takove prispevky a evidentne to nestaci. Takze, co chces opravdu slyset?
To bude ten svalovec. ![]()
@MilujicislecnaT píše:
@Neilika treba na nekdo podobne priznaky a poradi mi
Tobě se poradit nedá, slečno. ![]()
@Neilika chce slyšet že umírá aby se cítila výjimečně. že má konečně pravdu. Jinak si to neumím vysvětlit ![]()
@Beruska97 píše:
@Neilika chce slyšet že umírá aby se cítila výjimečně. že má konečně pravdu. Jinak si to neumím vysvětlit
Prave se snazim pochopit, co ji ty diskuze prinaseji. ![]()
Ahoj,
vážně potřebuji porsdit, trápí mě brnění, tepání, pocut težkých nohou, zvláštní citlivosr v nohách
jsem z toho už nešťastná, je to hrozný…. na neurologii jsem byla, ale to ne zatim brnela jen jedna noha a MG mozku a michy bez nalezu, EMG taky
achjo uz nevik kam dal, setkal se s tom nekdo? mohu mit poskozene nervy? ale zatim se to na EMG neprojevilo?