Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Evkad píše: Více
@zmrzlik píše: Více
Nápodobně, říkala jsem si, proč mi ty nohy chtějí upadnout.
Až teď jak zabral odpolední oblíbený, jsem to tady trochu pofackovala - taška z nákupu apod. To byly doby, kdy člověk donesl nákup a s elánem ho uklidil
.
Jo, ještě jsem se měla objednat na ORL (tam kde chodíš na kapačky) a dali termín na 1.6. ![]()
@Evkad píše: Více
@Evkad bohužel, stele mel krev ve stolici, už mame třetí mléko - od nestle alfamino, nakonec z osmad i sedlo
ale dala nám železo a malý opět bolesti, hrozný pláč… strašný
kéž by byl chvilku hodne miminko, je ti děsně náročné v noci se kroutí fakt co hodinu, takže se nevyspíme, chovám, zpívám, utěšuji…
dáváme i probouzela biogaia a espimisan… opravdu ma takový hysterický řev, ze když jdu do obchodu (proste musím chodit na nákup), tak na mě lidi dost blbě koukají
snad bude líp…
@Terulik964 musíš vydržet.
Na lidi nekoukej. Většinou vědí a znají a jsou v klidu. Je to tvůj pocit.
Nejdůležitější je, aby jsi ty byla v klidu. Na rodičích to jde poznat nejvíce.
@Evkad nase cesta je nesmírně složí ta od predcastne narozeného ditete, ty jeho alergie a neustálý pláč
je to opravdu náročné, cekam ze se to zlepsi každý den…. Myslite ze dr nemůže dát uz neco na reflux? Aby nemel po jidle ten trhany, škráby plac?
Ja bych si tak jednou prala, aby byl uz den kdy by neplakal…
@Terulik964 píše: Více
tak já mám děti v termínu a taky věčně řvaly. Mladší dcera už ve čtyřech letech měla sprej kvůli astmatu, k tomu alergie, to není předčasným narozením. Tím si prošla prostě většina matek. Vnuk přenášený, v termínu, a ABKM, řval každý večer, i když byl najezený, nezdálo se, že by měl prdíky, prostě řval.
Mam dceru extrémně nedonošenou a syna téměř v termínu - kdo myslíš, ze je do teď větší hysterka a Urbánek? Určitě se na lékařku obrať, ale zkus ji věřit, kdyz ti řekne, ze malej je ok.
Terko, většina z nás si tím prošla. Se synem jsem pláč a bolesti bříška a plno jiných věcí řešila dlouho do školkového věku.
Pro bolest bříška jsme ještě v roce byli v nemocnici.
Lékaři ti řeknou, že mimina takto pláčou minimálně do tří měsíců. U nás a spousty dalších to trvalo daleko déle viz. výše.
Chápu, že jsi zoufalá, tohle období musíte přežít.
A co pomohlo celkově z problémů i z hlediska vývoje - syna pak dopředu táhl mladší sourozenec. A nakonec to je šikovný dospělák.
@Evkad děkuji a aby to nebylo málo po porodu jsme si ze své obyc. Alergie vypěstovala astma + opakující se opary
beru vitamin B + hořčík (na predpis z imunologie), dsle musim v pátek na lrev a na celkove protilátky v krvi
a treba by mi opet dsls isopromisine a k tomu všemu jsem i přes všechnu ochranu nakazila uz i chlapa
takze párána no ![]()
Ale dnesni zpráva dne: kyčle ma v pořádku, dalsi kontrola az za 6.tydnu ![]()
To je normální zhoršení zdravotního stavu.
Také se mi tenkrát rozjelo astma a další věci.
Nejen po porodu, ale zdr.stav se zhorší třeba i po vysokých dávkách hormonů atak.