Brnění, slabost, třes

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
7.4.26 17:29
@Evkad píše: Více
:hug: Škoda Hned bych se sbalila a prchala v ten směr. :D Třeba nebude zima. :kytka: a po zkouškovým to teprve bude očistec. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11945
7.4.26 17:45
@zmrzlik píše: Více

Uvnitř bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
7.4.26 18:32

Aha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11945
14.4.26 13:50

@Terulik964 Je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
14.4.26 15:08

Jsem konečně doma Hyn a u kávy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11945
14.4.26 16:37
@zmrzlik píše: Více

Nápodobně, říkala jsem si, proč mi ty nohy chtějí upadnout.
Až teď jak zabral odpolední oblíbený, jsem to tady trochu pofackovala - taška z nákupu apod. To byly doby, kdy člověk donesl nákup a s elánem ho uklidil :-).
Jo, ještě jsem se měla objednat na ORL (tam kde chodíš na kapačky) a dali termín na 1.6. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
14.4.26 16:55
:mrgreen: :palec: Tam jdu už dlouho :lol: Myslím do 9h bere bez objednání. jj, nějak nám vyměnili tělo nebo co. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
15.4.26 14:53

@Evkad bohužel, stele mel krev ve stolici, už mame třetí mléko - od nestle alfamino, nakonec z osmad i sedlo :dance: ale dala nám železo a malý opět bolesti, hrozný pláč… strašný :,( kéž by byl chvilku hodne miminko, je ti děsně náročné v noci se kroutí fakt co hodinu, takže se nevyspíme, chovám, zpívám, utěšuji… :,( :,( dáváme i probouzela biogaia a espimisan… opravdu ma takový hysterický řev, ze když jdu do obchodu (proste musím chodit na nákup), tak na mě lidi dost blbě koukají :nevim: :,( snad bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11945
15.4.26 15:35

@Terulik964 musíš vydržet.
Na lidi nekoukej. Většinou vědí a znají a jsou v klidu. Je to tvůj pocit.

Nejdůležitější je, aby jsi ty byla v klidu. Na rodičích to jde poznat nejvíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
19.4.26 18:49

@Evkad nase cesta je nesmírně složí ta od predcastne narozeného ditete, ty jeho alergie a neustálý pláč :,( je to opravdu náročné, cekam ze se to zlepsi každý den…. Myslite ze dr nemůže dát uz neco na reflux? Aby nemel po jidle ten trhany, škráby plac? :nevim: Ja bych si tak jednou prala, aby byl uz den kdy by neplakal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
19.4.26 20:13
@Terulik964 píše: Více

tak já mám děti v termínu a taky věčně řvaly. Mladší dcera už ve čtyřech letech měla sprej kvůli astmatu, k tomu alergie, to není předčasným narozením. Tím si prošla prostě většina matek. Vnuk přenášený, v termínu, a ABKM, řval každý večer, i když byl najezený, nezdálo se, že by měl prdíky, prostě řval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
19.4.26 21:32

Mam dceru extrémně nedonošenou a syna téměř v termínu - kdo myslíš, ze je do teď větší hysterka a Urbánek? Určitě se na lékařku obrať, ale zkus ji věřit, kdyz ti řekne, ze malej je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11945
20.4.26 07:44

Terko, většina z nás si tím prošla. Se synem jsem pláč a bolesti bříška a plno jiných věcí řešila dlouho do školkového věku.
Pro bolest bříška jsme ještě v roce byli v nemocnici.
Lékaři ti řeknou, že mimina takto pláčou minimálně do tří měsíců. U nás a spousty dalších to trvalo daleko déle viz. výše.
Chápu, že jsi zoufalá, tohle období musíte přežít.

A co pomohlo celkově z problémů i z hlediska vývoje - syna pak dopředu táhl mladší sourozenec. A nakonec to je šikovný dospělák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
20.4.26 12:40

@Evkad děkuji a aby to nebylo málo po porodu jsme si ze své obyc. Alergie vypěstovala astma + opakující se opary :( :,( beru vitamin B + hořčík (na predpis z imunologie), dsle musim v pátek na lrev a na celkove protilátky v krvi :nevim: :,( a treba by mi opet dsls isopromisine a k tomu všemu jsem i přes všechnu ochranu nakazila uz i chlapa :? :nevim: takze párána no :nevim:

Ale dnesni zpráva dne: kyčle ma v pořádku, dalsi kontrola az za 6.tydnu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11945
20.4.26 13:47

To je normální zhoršení zdravotního stavu.
Také se mi tenkrát rozjelo astma a další věci.

Nejen po porodu, ale zdr.stav se zhorší třeba i po vysokých dávkách hormonů atak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí