Brno DN infekční odd. vs Bohunice

7868
23.4.16 12:42

Brno DN infekční odd. vs Bohunice

Dobrý den všem,

ráda bych se optala na vaše zkušenosti v DN Brně na infekčním oddělení nebo v Bohunicích, ev. i zkušenost s mžnstí být s 4letým dítětem za hospitalizace.

Moc všem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5696
23.4.16 13:41
@stangla píše:
Dobrý den všem,

ráda bych se optala na vaše zkušenosti v DN Brně na infekčním oddělení nebo v Bohunicích, ev. i zkušenost s mžnstí být s 4letým dítětem za hospitalizace.

Moc všem děkuji :kytka:

Na infekční V DN v Brně bych už v životě nikdy nešla. Je to horší než jáma lvová. Ani za zlaté prase, sice je moje zkušenost stará 10 let, ale ono to o moc lepší nebude ani teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
23.4.16 13:45

@stangla Zkušenost mám taky starší (dokonce 13 let), ale infekční v DN nikdy více!!! Jiná oddělení už tenkrát byla OK, infekční ne. Děti tam nechali řvát, válet se v podělaných plínách s nudlí u nosu, mě k malému (3 měsíce) nechtěli napřed vůbec pustit, že stejně nemohu kojit, když má průjem, pak mě pustili na židli do pokoje, ale nemohla jsem s ním být než usne (vyhnali mě v sedm večer (a to byl na pokoji sám) s tím, že mě zavolají, kdyby plakal (řval už když jsem odcházela). Když mě ráno milostivě vpustili, měl dlaně skoro krvavé a modré jak řval a zatínal při tom pěstičky. Přístup sester, informace o zdravotním stavu,…všechno hrůza a děs. Radši do těch Bohunic. Možná se už něco změnilo, ale infekční je prostě považováno (nebo aspoň bylo) za nejhorší oddělení v DN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.16 14:17

Moje zkušenost s infekční klinikou při DN v Brně v Černých polích je výborná. Byla jsem tam se synem loni (týden po očkování mu zcela ochrnula polovina tváře a na neurologii nás nechtěli), měl tehdy skoro pět měsíců a byl teda plně kojený, takže jsem celou dobu s ním mohla být na pokoji. Sestřičky byly úžasné, moc milé, doktoři taky, s ničím nebyl problém, když jsem něco potřebovala, sestřičky poradily, vyšly vstříc. Byla jsem moc mile překvapena přístupem, i když tuto zkušenost bych si ráda odpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty