Brno pediatr - Bílý dům Dembická

2
19.5.14 16:34

Ahojte maminky.
Jak už název odpovídá, chtěla bych nějaký názor na paní doktorku. Četla jsem všechny diskuse na téma Brno a dobrý pediatr a očividně vede Mudr Remundová, jenže ona nikoho nového nebere a je nemožné se k ní dostat.
Musela jsem tedy vybrat někoho jiného. Našla jsem Mudr. Danuši Dembickou z Bílého domu v centru Brna. Co mě ale zarazilo je, že když jsem k nim volala v 35tt. jestli se můžu registrovat, tak mi sestřička řekla že jo a že jim mám zavolat až půjdu z nemocnice domu a paní Dr. se za námi staví. Nechtěla moje jméno, registraci nic. Na dotaz zda mě určitě vezmou i když si mě nenapsala řekla sestra jasně není problém. Tak jsem na pochybách, zda je vše OK a zda je paní Dr. pečlivá a zda má vůbec nějaké pacienty, když si ani nemusí registrovat nové zájemce. Na netu žádné recenze na ní nejsou.

Nemáte někdo s ní zkušenosti?? Děkuji moc moc

http://www.cdozs.cz/…Dembicka.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3805
19.5.14 16:40

Ahoj,
s touto paní doktorkou zkušenost nemám, ale já bych řekla, že je to standardní postup - že až budeš mit mimčo na světě, tak zavoláš a buď sestra přijde (u mě to takto bylo) nebo přímo za týden od příchodu z porodnice na první kontrolu k dr. - či tak nějak to bylo. Nebo pokud bys měla nějaké pochybnosti, tak zavoláš apod…

Kluky jsem teď přehlašovala k dr. Doleželové - ta bere taky i novorozeňata, je to přímo naproti dětské nemocnice. Je starší, ale výborná!!! :palec: Naše předchozí dr. ukončila praxi - chodili jsme k ní 13 a půl roku…to je halt život, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
20.5.14 00:23

Zkusenost taky nemam, ale postup je to stejny jaky mela taky nase doktorka, takze asi normalka.
Snad se ti nekdo jeste ozve, jinak preji, abys tam byla spokojena :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45725
20.5.14 01:19

Myslím ze je to normální, moje dr se tedy zeptala na jmeno ale zadnou registraci nedělala - jak taky, kdyz dite jeste neni na světe, tj pro pojišťovnu jeste defakto jako samostatný pojištěnec neexistuje. K tomu je potreba rodné cislo k te registraci.

Pak jsem dr zavolala kdyz jsme přišli z porodnice a ona prisla na prvni prohlídku k nám. Myslím ze i na druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.5.14 16:28

Ahojte…Dekuji za prispevky…No ja nemyslela registraci ditete, ale jako me, ze se tam brzo bude prihlasovat nejake dite, aby se nestalo, ze by tam mela plno a pak by nas nemohla vzit nebo neco takoveho.. Prave me zarazi, ze ma az tak volno, ze si nezapsala ani moje jmeno… Si rikam, jestli k ni vubec nekdo chodi a tak:)
Co se tyce toho chozeni domu, to je v pohode, to rekla sestra, ze Dr prijde do 2 dnu k nam.

Skoda, ze zadna nemate s danou Dr. zkusenosti jaka je a tak…
Snad to bude dobre:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
25.5.14 11:52

@avilla ja teda zatim resila prihlasovani k pediatrovi jen dvakrat a tak nemuzu soudit, ale myslim si, ze vylozene PLNO, aby dite nemohli najednou prijmout asi nema nikdo. To by ti asi rekli rovnou, kdyby meli tak plnej stav, ale doktori by meli pacienta prijmout pokud k nim spada bydlistem nebo berou i pribuzny pak automaticky, takze uplne plno asi fakt neexistuje :-)
Vim, ze si sestra tehdy napsala jmeno ditete a termin porodu, ale vsechny organizacni veci se stejne resili az po porodu. Proste mi jen rekla „jo pak si zavolejte, az pujdete z porodnice domu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marklish
27.11.14 11:13

Zajímá mě jak jsi s paní MUDr. Dembickou dopadla a jaký je její přístup. Momentálně uvažuji, že se u ní zaregistruji, tak by mě zajímaly tvé zkušenosti. Díky

• Citovat
  • Upravit
9.4.15 11:01

pediatr - Dembická

Dobrý den, já jdu dnes k paní doktorce Dembické také registrovat své dítě. Byla mi vřele doporucena mojí obvodní sestřickou, která k ní přihlašovala své vnouče a nešetřila na ní chválu. Tak uvidíme. Říkala, že je trošku ráznější, ale obrovská kapacita. Vždy mi s výběrem doktorů dobře poradila, tak budu doufat a věřím, že i tentokrát dělám dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 16:06

K paní doktorce chodím s kojencem 8 měsíců. Nebyli jsme nějak moc nemocní, ale moje dojmy : je milá, slušná, dá se s ní domluvit na lecčems, je pečlivá, ráda referuje k odborníkům, nemá problém s ambulantním porodem, vztah k miminku takový průměrný. Mě třeba neseděly některé dnešní populární rady - přikrmování od 4. měsíců, podporování teorie imunulogického okna, atp., nicméně nikdy jsem s ní neměla v tomto větší problém, holt si to pak člověk stejně udělá po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.8.18 09:55

Doktorka Dembická, je opravdu dětská lékařka, která je tu pro děti a která jim pomůže jak může. Udělá vždy maximum. Vše vysvětlí a její přístup je lidský. Já osobně mám v její péči svých 5 dětí takže vím o čem píšu. Změnila jsem dětem lékaře několikrát a teď už mám konečně klid. Už měnit nemusím a nebudu. S paní doktorkou jsem spokojená já i mé děti. Vřele doporučuji. Chodíme k ní už hezkých pár let. Je velice pečlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
23.8.19 11:19

K paní doktorce Dembické chodím s dcerou, jsem spokojená maximálně, děti má ráda, jak již někdo psal je velmi pečlivá a díky tomu, že byla primářkou v děcké nem. na onkologii, má veliký přehled o odbornících v Brně, poradí ke komu kam zajít, je to opravdu Paní doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.4.20 22:40

Taky jsem s paní doktorku spokojená chodila jsem kni ja teď i dcery strašně hodná a dobře poradí vždy hlavně když něco tak zná plno doktorů a doporučí nebo rovnou objedná za vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty