Brutální padání vlasů v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
17.4.14 22:54

Biosil plus, nemá cenu kupovat něco dražšího. má to všecko podobný složení, jen hezčí (rozuměj dražší) krabičku
po biosilu vlasy začnou podrůstat, sice budeš chvilku vypadat jako ježek, ale je to jistota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
17.4.14 22:55
@Crystal87 píše:
Ahoj holky, jsem už zoufalá a tady se určitě najde někdo se stejnou zkušeností.
Jsem v 11t a vypadaly mi skoro všechny vlasy a padají dál. U předchozích těhotenství jsem tento problém neměla a vzhledem k tomu, že mám hodně dlouhé blond vlasy, jsem z toho už hodně..zděšená. Beru občas kyselinu listovou, jinak jím ovoce, zeleninu,…no stravu pestrou mám. Rozpuštěné vlasy už nosit nemůžu a i culík vypadá komicky:(Prosím poradte:(Pomůžou třeba těhotenské vitaminy? Nebo co byste mi poradili? Nechci být za pár dní nebo týdnů plešatá:(Vlasy jsem mívala krásné husté a ted…skoro nic a ten zbytek jemný a trčící do všech stran.Budu vdečná za jakoukoli zkušenost a radu.

Ahoj,
urcite popros gynekologa o kontrolu stitne zlazy (z krve). Tohle se mi delo pri druhem tehu a i po porodu a pak mi pri odberech nasli hypofunkci stitne zlazy, uplne malinkate odchylky v hormonech, ale bylo to fakt znat jak na vaze, tak na padani vlasu.
Ono to muze byt v tehu i nebezpecne, pokud je tam nejaky problem, a pry tam byva casto, snad i casteji nez treba s cukrem. Paradox je, ze ten se tehotnym kontroluje, ale hormony stitne zlazy ne. Pritom vysetreni je to banalni… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
17.4.14 23:00

Tohle tehu je jine uplne ve vsem nez predchozi:(Lekare na to urcite upozornim.Pred tremi mesici se nic extra nestalo…ale dekuji za typy a rady.snad neco zabere nez budu muset koupit paruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.4.14 23:00

@Crystal87 taky bych doporučila kontrolu štítné žlázy..v těhotenství se může rozhodit..navíc jestli těhotenství jsou kratší dobu po sobě, může to pro tělo být zátěž..
mě teď padaly vlasy po hrstech po porodu a za poměrně krátkou dobu(cca 10 dnů) mi zabrala kombinace Klorane šampon s chininem, Biohar voda a vitamíny pro těhotné a kojící od Elasiq..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
17.4.14 23:03
@lentilka248 píše:
@Crystal87 taky bych doporučila kontrolu štítné žlázy..v těhotenství se může rozhodit..navíc jestli těhotenství jsou kratší dobu po sobě, může to pro tělo být zátěž..
mě teď padaly vlasy po hrstech po porodu a za poměrně krátkou dobu(cca 10 dnů) mi zabrala kombinace Klorane šampon s chininem, Biohar voda a vitamíny pro těhotné a kojící od Elasiq..

No jsou brzo rozdily jsou cca 2 roky, u prvniho a druheho 2 a 3/4..tohle je ctvrte tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.4.14 23:07

@Crystal87 tak to může být i tím..kup si nějaký multivitamín..já je obecně moc ráda nemám a rozhodně nejsem za jejich paušální užívání, ale v tomto případě bych do nich šla..tělo už asi nemá z čeho brát..já jsem hubeňour a na začátku těhotenství-někdy kolem 6tt mi taky padaly vlasy, ale pak se to rychle srovnalo..pak až po porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
17.4.14 23:16

No ja mela 51 kg ale takovych 5 uz mam nahore..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.4.14 07:33

Mě taky padaly vlasy na začátku těhotenství, ne teda takhle moc, ale pak najednou přestaly a do konce těhotenství se srovnaly, ale nemám dlouhé tak to není takovej šok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
18.4.14 07:34

Přikláním se k štítné žláze.. zkontolovat.. ale to oni dělají myslím tyto testy okolo 3 měsíce..
Já jakmile mi začínají víc padat vlasy, tak vím, aže mám zhoršené výsledky..někdy jsem si brala vlasy jakoby chomáčích z hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
18.4.14 12:04
@kvaček píše:
Přikláním se k štítné žláze.. zkontolovat.. ale to oni dělají myslím tyto testy okolo 3 měsíce..
Já jakmile mi začínají víc padat vlasy, tak vím, aže mám zhoršené výsledky..někdy jsem si brala vlasy jakoby chomáčích z hlavy

Ahojte,

no ja byla tedy tehotna uz v roce 2011 a sledovala jsem nejake diskuze na toto tema v lekarskych kruzich, kde prave endokrinologove tzv. „bili na poplach“, ze u nas se prave standardne hormony stitne zlazy u tehotnych nesleduji. Pritom jsou tam minimalne stejne zavazne dusledky (mozna i horsi) jak pro matku i pro dite jako treba u tehu cukrovky, ktera se hlida pausalne a vysetreni je to drazsi. Navic delali nejakou studii, kde zjistili, ze problem se stitnou zlazou melo snad 30 % sledovanych tehotnych, coz je docela hodne. To jsem jeste nevedela, ze se me to taky tyka, jen me to tema zaujalo. Po porodu mi bylo divne, ze ac kojim jak o zivot tak nehubnu, zmenily se mi vlasy i plet, byla jsem porad unavena. Pak se uplne nahodou prislo na to, ze mam problem se stitnou zlazou. Pulka letroxu denne a behem mesice jak vymenena, za pul roku sedum kilo dole.
Takze urco at ti to pri dalsim odberu zkontroluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.7.14 00:25

@SáraW není tam nic, co by mělo vadit..u kojení může způsobovat břichabol dítěte, protože může nadýmat..jinak v těhotnetsví se může Donna hair, ne proto, že by to mělo nějaké výrazně jiné složení, ale že si to výrobce nechal na krabičku napsat..jinak ale určitě nedoporučuji kombinaci s těhotenstkými vitamíny, ač je většina obsažených vitamínů rozpustných ve vodě a při nadbytku dojde k vyloučení, není nutné přetěžovat ledviny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
26.9.14 12:11

@Setkub a mužou se při kojeni…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
26.9.14 13:02

@Andíílek myslim, ze ano :) je to sampon, kondicioner a olejicek :) bezva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
26.9.14 13:45

@Setkub napíšete my prosím přesně název???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
11.11.17 13:56

Ahoj, jsem v 15.tt a uz nekolik tydnu pozoruji zvysene padani vlasu..ted uz vic nez dost, ze mam polovinu svych vlasu. Ptala jsem se gynekologa, ten mi doporucil poohlednout se po vitaminech s Biotinem..A nazvy jako Materna, Chytre miminko.. nedavno jsem ale cetla, ze se po nich hodne pribira a rodi se velke deti. Nakonec mi doporucil Vlasove hnojivo na ktere ted bezi reklama, ze to kupoval i svoji dceri kdyz byla tehotna a melo to dobry vysledek. V lekarne na me ale lekarnice koukala jak kdyz jsem spadla z visne, ze pry je to nevhodne pro tehotne a kojici. Tak jsem z toho zmatena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí