Brýle na dálku - jaké vychytávky, skla, obroučky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56300
27.10.18 21:14
@jenny.fields píše:
No ty kráso, kolik si mám na ty brýle připravit? Dejme tomu, že nějaké ucházející obroučky najdu mezi 2-3 tis. ale kolik stojí ty skla dejme tomu s tím vším, co tady píšete kromě zabarvení tj. ztečnená, polarizace?Ale ten čtu, že ta polarizace- to je taky zabarvení skel?
minuly tyden 9000.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.10.18 00:10
@jkra píše:
minuly tyden 9000.

To je teda pecka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.10.18 14:48

Myslím si, že se dají sehnat i levnější brýle…I pokud chcete nějaké speciální brýlové čočky. Já jsem si nechávala dělat pouze samozbarvovací do černa a i s obruby mě celé brýle vyšly na 6 tisíc. Byla jsem v grand opticalu a to mi paní prodavačka dávala ještě nějakou slevu s věrnostní kartičkou tehdy…Chce to nebrat ty nejdražší obruby….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101959
29.10.18 20:58

@Alastorka Tak skla co mam staly samotne vic jak tech 6, takze cena obrub uz tomu moc nepomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.10.18 21:29

@Alastorka @j.a.n.i1 No jo, už šetřím :zed:
Holt obroučky od Žilky to nebudou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
29.10.18 21:53

Já teda se samozabarvovačkama nemám dobrou zkušenost. Hrozně mě rozčilovalo, že nebyly nikdy úplně čiré, vypadalo to blbě a i se mi přes to hůř koukalo. Rozhodně je dobré vybrat si nové brýle už s klipem na magnet, to je nejlepší varianta. Nebo pak zvlášť dioptrické sluneční, ty mám teď, protože dioptrické čiré nosím bezobroučkové vrtané, a na ty klip dát nejde, nemá na čem držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101959
30.10.18 05:01

@Hazentla Tak ja na ne zas nedam dopustit. A ty posledni uz jdou do cira, pravda, byly potvory drahe. Me zas nevyhovaly ty druhé slunecni, tedy ne ze by byly spatne, to ne, ale když byly potreba, tak nebyly po ruce. Tohle si musi kazdy vyzkouset, ale neni to uplne levne zkouseni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101959
30.10.18 05:02

@jenny.fields Záleží co budes chtit, s normalnimi skly se daji poridit dost levne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí