Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@jenny.fields píše:minuly tyden 9000.
No ty kráso, kolik si mám na ty brýle připravit? Dejme tomu, že nějaké ucházející obroučky najdu mezi 2-3 tis. ale kolik stojí ty skla dejme tomu s tím vším, co tady píšete kromě zabarvení tj. ztečnená, polarizace?Ale ten čtu, že ta polarizace- to je taky zabarvení skel?
Myslím si, že se dají sehnat i levnější brýle…I pokud chcete nějaké speciální brýlové čočky. Já jsem si nechávala dělat pouze samozbarvovací do černa a i s obruby mě celé brýle vyšly na 6 tisíc. Byla jsem v grand opticalu a to mi paní prodavačka dávala ještě nějakou slevu s věrnostní kartičkou tehdy…Chce to nebrat ty nejdražší obruby….
@Alastorka Tak skla co mam staly samotne vic jak tech 6, takze cena obrub uz tomu moc nepomuze…
@Alastorka @j.a.n.i1 No jo, už šetřím ![]()
Holt obroučky od Žilky to nebudou ![]()
Já teda se samozabarvovačkama nemám dobrou zkušenost. Hrozně mě rozčilovalo, že nebyly nikdy úplně čiré, vypadalo to blbě a i se mi přes to hůř koukalo. Rozhodně je dobré vybrat si nové brýle už s klipem na magnet, to je nejlepší varianta. Nebo pak zvlášť dioptrické sluneční, ty mám teď, protože dioptrické čiré nosím bezobroučkové vrtané, a na ty klip dát nejde, nemá na čem držet.
@Hazentla Tak ja na ne zas nedam dopustit. A ty posledni uz jdou do cira, pravda, byly potvory drahe. Me zas nevyhovaly ty druhé slunecni, tedy ne ze by byly spatne, to ne, ale když byly potreba, tak nebyly po ruce. Tohle si musi kazdy vyzkouset, ale neni to uplne levne zkouseni ![]()
@jenny.fields Záleží co budes chtit, s normalnimi skly se daji poridit dost levne.