Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Chci se zeptat, ač vím, že otázka je trošku nesmyslná, ale nedá mi to. Holky, které tu otěhotněly v těchto hicech, jak to dáváte? Bojím se, že tohle teplo je pro začínající těhotenství trošku nebezpečné. Moc všem děkuji za odpovědi.
Pokud se nebudeš vystavovat na slunci, aby ses přehřála, a nebo se koupat ve špinavých loužích s rizikem, že chytíš nějaký zánět, tak nevím, co by mělo být nebezpečné.
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Chci se zeptat, ač vím, že otázka je trošku nesmyslná, ale nedá mi to. Holky, které tu otěhotněly v těchto hicech, jak to dáváte? Bojím se, že tohle teplo je pro začínající těhotenství trošku nebezpečné. Moc všem děkuji za odpovědi.
Nebezpečí z tepla ti opravdu nehrozí, dokonce ani miminku. Vyhni se sauně, horkým termálním koupelim. Navíc prvních pár týdnů je buď a nebo.
V Africe je teplo a jak se to tam hezky množí ![]()
A dovětek… Kolik lidí znáš co se narodili v únoru a březnu… Já celkem dost a druhou hlavu nemá ani jeden. Lepší začátek těhotenství ve vedru než konec
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Tvoje tělo se snaží udržel teplotu kolem 37 st. Co je na tom nebezpečného? V březnu se jako nerodí děti? Mého partnera rodiče vyrobili v srpnu a představ si, narodil se zdravý ![]()
V čem to je nebezpečné?
Tělo má termoregulaci a udržuje stálou vnitřní teplotu s jen malými teplotními výkyvy. V únoru až dubnu se rodí hodně dětí a jsou zcela zdravé. To horečky při nemocech v době virových epidemií a infekčních onemocněních jsou více nebezpečné. A i tak se rodí hodně dětí počatých v těchto obdobích a jsou zcela OK.
Já otěhotněla v srpnu a dokonce dvakrát a děti jsou v pořádku
není se čeho bát
Co je na tom podle tebe nebezpečné? Manžel je v březnu a je ok.
Ahoj všem,