Brzké těhotenství v létě

Anonymní
29.6.19 12:19

Brzké těhotenství v létě

Ahoj všem,
Chci se zeptat, ač vím, že otázka je trošku nesmyslná, ale nedá mi to. Holky, které tu otěhotněly v těchto hicech, jak to dáváte? Bojím se, že tohle teplo je pro začínající těhotenství trošku nebezpečné. Moc všem děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
29.6.19 12:20

A čím je nebezpečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
29.6.19 12:20
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
Chci se zeptat, ač vím, že otázka je trošku nesmyslná, ale nedá mi to. Holky, které tu otěhotněly v těchto hicech, jak to dáváte? Bojím se, že tohle teplo je pro začínající těhotenství trošku nebezpečné. Moc všem děkuji za odpovědi.

Pokud se nebudeš vystavovat na slunci, aby ses přehřála, a nebo se koupat ve špinavých loužích s rizikem, že chytíš nějaký zánět, tak nevím, co by mělo být nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
29.6.19 12:22
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

Nebezpečí z tepla ti opravdu nehrozí, dokonce ani miminku. Vyhni se sauně, horkým termálním koupelim. Navíc prvních pár týdnů je buď a nebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
29.6.19 13:00

V Africe je teplo a jak se to tam hezky množí :mrgreen:
A dovětek… Kolik lidí znáš co se narodili v únoru a březnu… Já celkem dost a druhou hlavu nemá ani jeden. Lepší začátek těhotenství ve vedru než konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
29.6.19 13:14

Na každém ročním období je něco, fakt si nevyberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.19 13:22
@Anonymní píše:
Ahoj všem,

Tvoje tělo se snaží udržel teplotu kolem 37 st. Co je na tom nebezpečného? V březnu se jako nerodí děti? Mého partnera rodiče vyrobili v srpnu a představ si, narodil se zdravý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
29.6.19 13:30

V čem to je nebezpečné? :nevim: Tělo má termoregulaci a udržuje stálou vnitřní teplotu s jen malými teplotními výkyvy. V únoru až dubnu se rodí hodně dětí a jsou zcela zdravé. To horečky při nemocech v době virových epidemií a infekčních onemocněních jsou více nebezpečné. A i tak se rodí hodně dětí počatých v těchto obdobích a jsou zcela OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
29.6.19 13:44

Já otěhotněla v srpnu a dokonce dvakrát a děti jsou v pořádku :lol: není se čeho bát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
29.6.19 20:14

Co je na tom podle tebe nebezpečné? Manžel je v březnu a je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí