Bude chyba přestat zdravit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
19.7.25 09:50
@Anonymní píše: Více

Vlnu nenávisti, samý drb…podle mě je to v tvé hlavě. Fakt nejsi anglická královna, aby tě lidi měli potřebu tak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
19.7.25 09:50

Botník bych nevracela, ještě by z něj mizely boty, pokud tam tedy nemáš je nějaké bezcenné šlapky na ven.Auto bych parkovala, kde je místo, snad by si nic s ním nedovolili udělat, všude už doufám jsou kamery. Pozdravila bych na půl huby, ale pozdravila, at na tebe nic nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
19.7.25 09:59

Tvoje dite si utváří pohled na svet podle toho, jak mu honpredas ty. Jsi hdozne nejista a lidem ustupujes. Tak se nediv, zr ma pak velky stres.

Mas pravdu, ze pro dite je dospely autoritou a pokud na nej zacne kricet, lekne se. Ale ve chvili kdy ty ho pripravis na to co se muze stat a on uvidí, ze ty si jen tak neco nenechas libit, taky si bdue verit vic.

• Citovat
  • Upravit
33843
19.7.25 10:00

Tak to už přehánej, prostě bych přijela a zaparkovala kde je místo, nějaký kecy že si mám dojít si můžou strčit za klobouk. Co si to dovolujou? Za chvilku ti budou diktovat kdy můžeš vůbec přijít domů ne? Neboj se ohradit, jinak si k tobě budou dovolovat víc a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.25 10:13

Nezdravila bych. Ja taky nezdravim babu nad nama. Dvakrat jsem si k nim dovolila jit s prosbou, jestli by slo ztlumit televizi nad pokojem dcery. Bylo slyset slovo od slova, doslova jsem vedela, na co baba kouka a dcera nemohla usnout jeste v 10 vecer. Kdyz jsem dosla podruhe, jeji muz, velmi klidny slusny stary pan mi to odkyval, ja podekovala a sla domu. Za chvili u nas zvoni stara furie, a co si to jako dovoluju, ze je valka na Ukrajine, a ja resim jejich televizi, a co ma jako delat, kdyz ji neslysi, tak jinrikam, at si poridi naslouchatka. Pak vytasila, at prohodime pokoje, nasi loznici s detskym apod.
Takovej malej diblik, ale jak ta na me spustila! Tak jsem si rekla, ze nemam zapotrebi tuhle toxi babu zdravit, respekt u me ztratila.
Krome toho u nas kazdou chvili otevira okno na chodbe, protoze jsme si dovolili dat ke dverim minibotnik, tak nam jako dava najevo ze „fuj“. Na to ji kaslu, nebudu se ji prizpusobovat. Domovnik ma u sebe taky botnik, neresi to, tak nevim, proc to resi ona.
Bud trochu asertivnejsi, nenech si kalet na hlavu. Jsi dospela a mas dite. Oni z tebe citi tu slabotu a zneuzivaji toho.

• Citovat
  • Upravit
1815
19.7.25 10:17
@hanka.br. píše: Více

Je hrozné jak jako učitelka píšeš, měla bys řešit spíš sebe, jak sdělit názor bez dehonestace, manipulace a rad stylu maloměšťácké drbny :-(. Věř, že spoustu těch nerudných starých právě nic jiného v životě už nemá než řešit a pomlouvat sousedy, takže tihle fakt zvědaví jsou :-). A lepší když ze syna vychová co je ona, než to co jsi ty. Opravdu mi je z lidí jako ty, když si uvědomím, že vychovávají malé děti fyzicky špatně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
19.7.25 10:19
@andrasteia píše: Více

A to je přesně z toho, co jí tady píše víc jak půlka - zdravení je slušnost a když nebudeš zdravit mají důvod tě pomluvit. Přesně tyhle opravdu nebezpečné řeči jako rodičů si musíš vždy vážit, starší musíš respektovat, vždy musíš zdravit ať ten druhý udělal co udělal…tohle dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17384
19.7.25 10:24

Botník bych si nechala na chodbě, nebo ho tam tedy, v Tvé situaci vrátila. ale zdravila bych dál, já jsem slušná, co je mi po tom, že oni jsou hovada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
19.7.25 10:26
@pisisvori píše: Více

nádherně napsáno, myslím si úplně to stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
19.7.25 10:29
@Rosebery píše: Více

Přesně!
Nedávno jsem viděla reels, proč si Irové při styku s britskou královskou rodinou dávají ruku do kapsy. Británie je historicky dost utlačovala a ruka v kapse po pozdravu je malé gesto „neuznávám tě“.
Mimo jiné to udělal i Cillian Murphy.
Svět by byl lepší, kdyby zdravení bylo odrazem skutečnosti, ne falešné slušnosti, protože pak to vede k tomu, co tady pisosvory napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.7.25 10:54
@pisisvori píše: Více

Jsi daleko horší, ty mě urážíš naprosto záměrně. Tak snad se ti ty chudinko ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
19.7.25 11:18

Myslím, že by ses nad sebou měla dost zamyslet.
Už jenom, že si pleteš normálně vyřčený názor s urážkou o Tobě mnohé vypovídá.
Tak nějak si dovedu představit Tvoji popularitu u dětí i rodičů :think:

Příspěvek upraven 19.07.25 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
19.7.25 11:34

Míváte nějaké bytové schůze? Jestli jo, tak bych je tam konfrontovala, že co mají za problém, a že ty nemůžeš za to komu se majitel rozhodl prodat byt. A tam bych potěšila i to parkování.

Ono takové veřejné “ponížení” by je mohlo dát do latě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
19.7.25 11:35

Ano a to je přesně ono, lidé jako ty si myslí, že upřímné vyjádření názoru, i když někdy drsnější, je horší než tvé manipulativní rádoby vzdělané a rádoby slušné chování. O chudinkách bychom mohly dlouze diskutovat :-). A já se za to nestydím. Lidé jako ty mě iritují a dokážu jim říct přímo svůj názor na ně. Na ostatní jsem vždy slušná a emapatii a jiný pohled se snažím hledat v každém názoru. Každý názor napsat se snahou vidět i více pohledů. Ale tu manipulativní zákeřnost lidí jako ty, co si myslí, že jsou morální arbitři a výkvět společnosti, přitom si jen nevidí na špičku nosu, nemají sebereflexi a o skutečné slušnosti zhola nic nevědí…k těm pochopení nemám a nestydím se za to. A nejde zdaleka jen o tenhle komentář. Ve stejném duchu je jich většina tvých. Bohužel na prvních stupní ZŠ jsou pí učitelky tvého ražení ve většině:-( (a věř, že setjný názor mají i lidé ve školství pracující 30 a víc let) a je to opravdu smutné:-(. Lidé jako ty by ve školství neměli co dělat a k malým dětem by se neměli přiblížit na hony daleko :-(.

Příspěvek upraven 19.07.25 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
19.7.25 11:37

Nemyslím si. Nepohybuji se v sociální bublině takovýchto jedinců. Snažím se mít pozitivní náhled na svět a na druhé. Mimo realitu nejsem, v průběhu života jsem potkala různé lidi a získala různé zkušenosti.
Do reality mě nedávno natvrdo posadila jedna známá, kterou stalkuje rodina expartnera a dělají takové věci, které jsou na úrovni trestných činů. Řeší se i ve spolupráci s PČR.
Mentálně prostoduší, zlí, zákeřní, různými způsoby nebezpeční lidé byli, jsou a budou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí