Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky co myslíte??
Ne, Dádo Patrasová, nebude.
@Anonymní píše:
Holky co myslíte??
Nééé. Černé vlasy ti fakt sedí mnohem víc.
@Baba píše:
Ne, Dádo Patrasová, nebude.
Dáda by udělala kačeří špul.
Myslím, že spis ne. Navíc z tak tmavých vlasů udělat světly nebude na jedno obarveni.
Já myslím, že jsi typ na tmavém odstínu, ale ne tak tmavej jako máš. Spíš kaštanové hnědou, trochu prosvětlenou.
Vůbec si Tě v tom neumím představit. Tmavá barva k Tobě sedí.
Ne, budeš vypadat jak od kolotoče a navíc to málokdo umí udělat hezké.
Za mě nee, budeš vypadat jako odbarvená Romka. Ale ty fotka je příšerná
Že si na sítě cpou „vylepšený“ fotky ženy 40+ (ač jsou takřka k nepoznání), na to už jsem si zvykla. Ale mladý holky tohle snad nemají zapotřebí ![]()
A když to bude třeba světle hnědá?? A co si myslíte o tom Střihu?
Já myslím, že to hlavně ani nepůjde tak odbarvit. Musí se to několikrát odbarvit a pokud se to povede, tak ta kvalita vlasů bude asi hodně na prd.
Tak já si zas myslím, že ty silver tóny právě k opálené pleti jdou… Určitě budeš vypadat líp než nějaká bledule. Líčení můžeš nechat, jak jsi zvyklá. Ale taky bude záležet na umu kadeřnice. ![]()
@Anonymní píše:
Světle hnědá? Ne, to bude divné. Ty prostě jsi typ na černé vlasy. A fakt se nepřikrášluj na fotkách. Vypadá to směšně ![]()
@Russet jo ale ty vlasy potřebuju spravit. Kadeřnice mi je totálně znicila. A co ten střih??
@Anonymní píše:
Tak podle te fotky jde poradit naprosty prd. Vcetne barvy. To nevidis? Tos mihla poslat svuj portret namalovany pastelkou.
Holky co myslíte??