Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Russet no právě nevím jaký střih tam dar aby to vypadalo nějak
Delší mikádo. Aby šel aspoň culík. Mně třeba krátké vlasy nesluší.
@pe-terka jo ale ty prameny jsou každé jiné délky. Když to ucesu vypadá to divně.
@Anonymní píše:
@pe-terka jo ale ty prameny jsou každé jiné délky. Když to ucesu vypadá to divně.
když ti šikovná kadeřnice udělá delší mikádo, tak se délka vlasů sjednotí. A účes dostane nějakou formu.
Příspěvek upraven 27.01.20 v 23:12
Myslim si, ze ty patris mezi holky, ktere si muzou dat na hlavu cokoli a bude jim to sluset. Je to k nas…nastvani, ale je to tak.
Nasla bych dobrou kadernici a poradila se s ni.
Ja jsem treba prirozene bruneta a vdavala jsem se podobny odstin, ale melir jsem mela.
Po detech jsem se vratila na tmavo, ze je to pohodlnejsi nebo nechavam ombre melir. Kdyz nekdo vidi svatebni fotky, tak rika, ze je skoda, ze jsem se svetle vzdavat nemela.
Příspěvek upraven 27.01.20 v 23:12
@Anonymní píše:
@Russet tak jo zkusím. A žádný melír by mi asi neslušel?
Nech vlasy chvilku na pokoji.
@Anonymní píše:
@Russet
Promiň, ale ty jsi s vlnitými vlasy čekala, že je budeš mít krásně sestříhané? Ty střihy, které ty si přeješ, se pro tvé vlasy vůbec nehodí. A blond barva už vůbec ne, nech to tmavé a radši investuj do brazilského kreatinu.
Vzdyt tam neni nic videt, je to prefiltrovany, jak omalovanky. Buhvi, jakou mas treba barvu pleti, z takove fotky jeden nic nepozna, je to realna barva?
Ne, nebude. A pokud mas zničené vlasy, je rozumné jim dat pokoj, maximálně přeliv, ostříhat a nechat zregenerovat. Pokud to necháš odbarvit do platinova, prijdes o ne zase 100%, tak pak už to nebudes muset resit
@Anonymní píše:
@Aduš8 Ja nemám vlnité vlasy ale rovné
Tohle je bez žehlení a foukání?