Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za me blond ne, ale ani cerna. Pusobis dost tvrde. Dala bych peknou hnedou, klidne treba karamelovou.
Ahoj mam světlé vlasy a o tuto barvu se snazim uz asi skoro rok. Byla jsem i v kadeřnictví a bud by i mé světlé vlasy museli úplně odbarvit a to jsem nechtěla protože nechci mít tak zničený, takže za mě bych z takle tmavých do toho nesla nebo tedy je úplně odbarvit
tak držím moc palce pro jakékoli rozhodnutí.
(nečetla jsem všechny odpovědi) ![]()
@Anonymní píše:
@FreeLady12 tady bez filtru
Mno, je to jiné no…
Jako - asi takhle bych to řekla… blond ROZHODNĚ NE! Když už, tak to chce fakt stříbrnou… Jakože fakt stříbrnou, ani náznak blonďaté.
Kamarádka se o toto pokouší také, již delší dobu, byla jsem u kadeřnice s ní, a ta jí říkala, že opravdu není snadné tohodle docílit. Že tmavé vlasy musí nejdřív odbarvovat, zesvětlovat a to neni hned. Takže období „nehezké barvy“ potrvá tak půl roku než by se stříbrná takhle pěkně chytla. Následně se stříbrná hrozně rychle vymývá a určitě by to chtělo chodit alespoň jednou za dva měsíce na dobarvování a udržování toho odstínu.
Takže investice finanční fakt jako nemalá, navíc časově dost náročné než se toho vůbec docílí a víceméně kvůli krátkodobé atrakci. ![]()
Každopádně… černá ti pasuje, ale chápu, jestli chceš změnu, někdy to člověk prostě potřebuje, pro svůj pocit. Nicméně ji opravdu dobře zvaž, protože neni nic horšího než blonďatá Romka (jsi tmavší, nevím jestli Romka, ale prostě snědá - k tmavým typům se blond rozhodně nehodí.) Já jsem třeba bloncka a vždycky jsem chtěla černý vlasy - no ani prd, že jo… vůbec mi to prostě nejde, radši jsem to nikdy ani nezkusila, jsem bílá jak ředitelka cementárny, vypadala bych hrozně ![]()
Opravdu když už, tak se hooodně posnažit o tu stříbrnou, ta by byla si myslím fajn a vypadá moc hezky..
Ale jinak - pokud nutně chceš změnu nějak rychle tak bych volila barvu, ať už na část vlasů nebo ombre nebo na celou hlavu… spíš tmavě modrou, růžovou, zelenou… ![]()
Na tu světlou bych dala fakt pozor - spíš ne. ![]()
@FreeLady12 navíc i typ vlasů daný etnikem. V životě to mít stříbrné nebude. Možná ve stáří, přirozená šedá, ale to jen sem tam. Dala bych karamelovou nebo čokoládovou.
Jinak já tuhle transformaci z černé na blond podstupuji. Dobarvovat se jednou za dva měsíce je pro mě cíl, pak už to není ani tak drahé. Jinak s barvou jak d@Bil už chodím víc jak půl roku. Nějak se to seklo a prostě nejde to někde dolů. Navíc kvalita vlasů v háji. Pomohl ještě stres ze zkoušek na VŠ a vím, že blond nebudu ani v létě. Manžel říká, že už mám na hlavě diamantovou korunu co se investice týká a má víc než pravdu. Lituji, že jsem kdy černou měla, přestože mi hodně slusela, ale skrz hodně šedin už jsem ji mít nemohla. Ovšem co mám na hlavě teď mi za tu černou nestalo. Měla jsem se držet světlých tónů už mnohem dřív. Měla jsem hřívu jak kůň, teď to mám jak otep sena… i tak suché a lámavé.
@Anonymní píše:
@rozand anoo
Tak se koukni na Curly Girl Metodu, www.kudrnatevlasy.cz. Podlě mě máš vlasy vlnité, ne rovné.
@MrsNorris tak jak Teda