Mám jít na blond nebo nechat takto?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.20 22:56

@listento kadeřnice řekla že by to na potřetí už vyšlo. :D ale abych zbytečně neplatila. vzdycky se to dá zase prebarvit zpátky na černou :)

• Citovat
  • Upravit
53518
@Anonymní píše:
@Russet jo ale ty vlasy potřebuju spravit. Kadeřnice mi je totálně znicila. A co ten střih??

Já bych šla na kratší mikádo a tu slámu nechala odrůst. Na poničených vlasech ti střih a la Aniston držet nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:
@listento kadeřnice řekla že by to na potřetí už vyšlo. :D ale abych zbytečně neplatila. vzdycky se to dá zase prebarvit zpátky na černou :)

Ty jsi slušná kaskadérka. Nebojíš se, že budeš plešatá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.1.20 22:58
@Anonymní píše:
@Russet jo ale ty vlasy potřebuju spravit. Kadeřnice mi je totálně znicila. A co ten střih??

pokud máš dorasovaný vlasy, tak tuplem nezesvětluj ;) Nebo aspon ne radikálně! Jaká je tvoje přirozená barva vlasů? Co se vrátit k ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
27.1.20 22:59
@Anonymní píše:
@listento kadeřnice řekla že by to na potřetí už vyšlo. :D ale abych zbytečně neplatila. vzdycky se to dá zase prebarvit zpátky na černou :)

Ono dost záleží na tom jaký máš pigment. Jsem černovláska, strašná jsem toužila mít šedé konečky vlasů, taková ta šedá co teď frčí. Mám hodně dobrou kadeřnici, ani. A třetí návštěvě mi nedokázala úplně moji barvu stáhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.1.20 23:01
@listento píše:
Tak já si zas myslím, že ty silver tóny právě k opálené pleti jdou… Určitě budeš vypadat líp než nějaká bledule. Líčení můžeš nechat, jak jsi zvyklá. Ale taky bude záležet na umu kadeřnice. :palec:

Když ona je asi opálená od narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 23:02

@Russet musím něco zkusit. Dívej co mi udelala jiná kadeřnice a to jsem chtěla jen postupku

• Citovat
  • Upravit
53518
27.1.20 23:03
@Anonymní píše:
@Russet musím něco zkusit. Dívej co mi udelala jiná kadeřnice a to jsem chtěla jen postupku

Tak ne všechny kadeřnice jsou odbornice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 23:04
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Russet ale tohle je přehnaný hnus :,(

• Citovat
  • Upravit
53518
@Anonymní píše:
@Russet

Já bych to nechala ušmiknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 23:05

@pe-terka tmavě hnědá barva

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.20 23:06

@Russet no právě nevím jaký střih tam dar aby to vypadalo nějak

• Citovat
  • Upravit
25179
27.1.20 23:07
@Anonymní píše:
@pe-terka tmavě hnědá barva

to by ti ale mohlo slušet! Nechala bych odrůst zničené vlasy a ponechala bych si svůj přirozený odstín. Střih bych volila nějaký tip mikáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.1.20 23:07
@Anonymní píše:
@Russet ale tohle je přehnaný hnus :,(

Napsat, že jsi se tak narodila, je hnus? Nic špatného jsem tím nemyslela. S hnědou budeš vypadat jak blbě odbarvená, s blonďatou prostě nepřirozeně. Mně by tohle taky nesedělo. Jsem hnědooká a hnědovlasá. Zatím se nebarvím, ale až ta doba nastane, budu chtít přirozenou barvu. Ona tě pleť prostě prozradí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová