Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Russet jo ale ty vlasy potřebuju spravit. Kadeřnice mi je totálně znicila. A co ten střih??
Já bych šla na kratší mikádo a tu slámu nechala odrůst. Na poničených vlasech ti střih a la Aniston držet nebude.
@Anonymní píše:
@listento kadeřnice řekla že by to na potřetí už vyšlo.ale abych zbytečně neplatila. vzdycky se to dá zase prebarvit zpátky na černou
Ty jsi slušná kaskadérka. Nebojíš se, že budeš plešatá?
@Anonymní píše:
@Russet jo ale ty vlasy potřebuju spravit. Kadeřnice mi je totálně znicila. A co ten střih??
pokud máš dorasovaný vlasy, tak tuplem nezesvětluj
Nebo aspon ne radikálně! Jaká je tvoje přirozená barva vlasů? Co se vrátit k ní?
@Anonymní píše:
@listento kadeřnice řekla že by to na potřetí už vyšlo.ale abych zbytečně neplatila. vzdycky se to dá zase prebarvit zpátky na černou
Ono dost záleží na tom jaký máš pigment. Jsem černovláska, strašná jsem toužila mít šedé konečky vlasů, taková ta šedá co teď frčí. Mám hodně dobrou kadeřnici, ani. A třetí návštěvě mi nedokázala úplně moji barvu stáhnout ![]()
@listento píše:
Tak já si zas myslím, že ty silver tóny právě k opálené pleti jdou… Určitě budeš vypadat líp než nějaká bledule. Líčení můžeš nechat, jak jsi zvyklá. Ale taky bude záležet na umu kadeřnice.
Když ona je asi opálená od narození…
@Russet musím něco zkusit. Dívej co mi udelala jiná kadeřnice a to jsem chtěla jen postupku
@Anonymní píše:
@Russet musím něco zkusit. Dívej co mi udelala jiná kadeřnice a to jsem chtěla jen postupku
Tak ne všechny kadeřnice jsou odbornice.
@Anonymní píše:
@pe-terka tmavě hnědá barva
to by ti ale mohlo slušet! Nechala bych odrůst zničené vlasy a ponechala bych si svůj přirozený odstín. Střih bych volila nějaký tip mikáda.
@Anonymní píše:
@Russet ale tohle je přehnaný hnus
Napsat, že jsi se tak narodila, je hnus? Nic špatného jsem tím nemyslela. S hnědou budeš vypadat jak blbě odbarvená, s blonďatou prostě nepřirozeně. Mně by tohle taky nesedělo. Jsem hnědooká a hnědovlasá. Zatím se nebarvím, ale až ta doba nastane, budu chtít přirozenou barvu. Ona tě pleť prostě prozradí ![]()
@listento kadeřnice řekla že by to na potřetí už vyšlo.
ale abych zbytečně neplatila. vzdycky se to dá zase prebarvit zpátky na černou