3měsíční - ještě hlad, nebo bolest bříška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenentka
26.2.15 11:27

Jsou nekde tabulky kolik.ma dite v jakym veku vypit? Je mi jasny ze ne kazdy dite je „tabulkovy“, ale tak proste aby se clovek mel od ceho odpichnout…
Na krabicich UM uz jsem narazila na rozdilny udaje…

• Citovat
  • Upravit
5808
26.2.15 11:30
@Veruzka.D píše:
Proč nezkusíš namíchat 180ml? Budeš vědět hned jestli má hlad, ale divím se, že ve třech měsících miminka nepoznáš proč pláče :think:

mě to nepřekvapuje… Ninuše už měla docela rozeznatelný gesta a pláče, kdy chce spát, kdy chce jíst, kdy jí bolí bříško… a pak jsme taky jeli na pohotovost, páč celý den byla nějáká divná ale nedělala nic co předtím, a bylo to zase břiško a stačila cesta na uvolnění…
@adelka89 taky bych první zkusila přidat… a případně probiotika, pokud zatím nic nebere, tím se taky nic nezkazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
26.2.15 11:30

@amy80 nevim rika se 150 na 1 kg vahy, ale nas pediatr rika dat kolik chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
26.2.15 11:31
@amy80 píše:
Jsou nekde tabulky kolik.ma dite v jakym veku vypit? Je mi jasny ze ne kazdy dite je „tabulkovy“, ale tak proste aby se clovek mel od ceho odpichnout…
Na krabicich UM uz jsem narazila na rozdilny udaje…

podle váhy miminka by to mělo být něják přibližně… tuším, že 1/6 váhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.2.15 11:59

BUDE nám 3 měsíce? :zed: Obvykle spisovnost nekomentuju, ale tohle :roll:
Dej mu pořádně najíst, to tě nenapadne samotnou? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.2.15 12:14
@Veruzka.D píše:
@RadkaCh Pokud vím tak tohle je diskuze a svůj názor si říct můžu a ty mi nemusíš říkat co mám dělat a nemám :mavam:

To víš, že jo, ty diskuze veřejná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1788
26.2.15 12:55
@Maky.p píše:
No, jestli i tobě budou 3 měsíce, tak chápu, že si nevíš rady :roll: Ale k věci, nejspíš to vypadá na spurt, zvýšila bych dávku o 30ml a uvidíš. Bříško ho může bolet taky, zkus Infacol, je výbornej :palec:

hahaha taky mě to zatahalo za učí „budou nám tři měsíce“ brrrr…jinak bych také zvýšila dávku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová